Модни консултации - 51

• 55 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз съм за последния бански, 2 и 3 най не ми харесват като десен.

# 466
От показаните бански нито един. Освен ако не лежиш на плажа без да се къпеш.
Всичко модели с връзки се разпадат и при не много големи вълни.
А плуването с тях е изключено.

# 467
  • София/Севлиево
Отдавна чета темата,сега решавам да се включа.
По въпросът дали ми харесва сиво+жълто-да,и бих носила такава комбинация,но повече харесвам жълто с черно.
Деси,и на мен най-много ми хареса бански номер 3(въпреки че от години не слагам половинки,а си вземам цели тип рокли).
Имам чанта без цип и ми е много удобна.Защото просто пъхам всичко в нея и после по-лесно го вадя.Първата такава я имах като студентка и ми бе много удобна за носене на лекциите.

# 468
От банските #1.

Чантата съвсем нищо ли няма за затваряне, нито дори копче? Този тип чанти ги нося, само ако ще ходя с повече багаж, или на пазар-да събира покупки.

# 469
Ти какво разбираш под шал тръба? Аз това

А то не предполага никакви други варианти на носене. Имам един малко по- широк, подобен на този

и го нося само така.

Ето това. Така само сложен не ми харесвс и го прехвърлям още веднъж, но то някакви се замотава. И все пак няма ли и някакъв друг по-интересен вариант?

# 470
  • Mediterraneo
От показаните бански- никой. Очите ме заболяха от шарения, а моделите са ужасни.
Чанта без цип или някакво друго закопчаване не е моята.

# 471
  • Бургас/София
На мен най-много ми харесва бански номер 2 и като модел и като цветове.

# 472
  • Пловдив
Нямам проблем с връзки, масово такива нося, не съм от плувците, може и заради това да не откривам проблем.
Ще умувам още малко и сигурно ще закупя поне два.

# 473
  • BG
Нямам проблем с връзки, масово такива нося, не съм от плувците, може и заради това да не откривам проблем.
Ще умувам още малко и сигурно ще закупя поне два.

Аз съм за 1 или 2, а четвъртият най-малко ми допада.

# 474
  • София
За бански номер 1 гласувам .

За шала...аз имам един такъв и или го премятам още веднъж, или го правя да си стане като правоъгълен,  той моя става квадратен всъщност и го връзвам по най различни начини като класически шал.

# 475
  • София
Бански избирай според фигурата си. Прецени кое горнище ще ти стои най- добре, дали долнището да е на връзки или по-широка лента,  можеш ли да си позволиш големи джуфки на ханша.
Иначе десените не са много различни.

Шалът, освен омотан два пъти, може да се носи и на главата. Такива бяха модерни през 80те.

# 476
Кръгъл шал и аз само премятам два пъти.

От банските - номер 2 ми е прекален. Всичко в него. Другите са поносими, като бих избрала 1.
Обаче си мислех друго - на мен тези долнища ми се струват страшно дълбоки. Аз съм слаба, с тесничка body frame и подобни модели долнища ми стигат до над пъпа..Прецени кой как ще ти седи.

# 477
Номер 1. 2 ми идва прекален, 3 ми е някак ретро, 4 дори не съм го запомнила явно.

# 478
  • в Кошера
Качествените палта/сака винаги са с тропосани джобове, дори вътрешните. Peace

Идея за шаловете, каквито и да са - напишете Джесика Алба (в частност: jessica alba scarves) в Гугъл и си отделете немалко време. Bowtie

# 479
На мен ми харесаха първия и последния бански.

Общи условия

Активация на акаунт