Модни консултации - 51

• 55 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
От банските и от мен 1.

# 481
  • Street of Dreams
За мен третият бански е адски сладурски и романтичен, даже бих го носила. Останалите не ми харесват никак.

Чанта без цип нямам, но пък редовно си ги нося разкопчани. Така че мен не би ме притеснявало.

# 482
  • София
Не ми харесват тези бански, твърде шарени.

# 483
И на мен.

# 484
Всички палта, които имам на Зара, са със зашити джобове. Режа ги с малка ножичка.

Така са най-често джобовете на връхните дрехи - палта и сака, на повечето производители, вкл. български. По този начин се предпазва от мачкане дрехата и самият джоб. И аз изрязвам конците с ножичката за нокти.
...
Видях банските и аз. За мен - № 3.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 14:08 от Judy

# 485
Здравейте, някой от вас имал ли и проблем със съсипване на дреха от хим.чистене. Как сте се справили с проблема?
Пуловер, който няколко пъти до сега съм оставяла на хим.чистене и е нямало проблем, днес получих в ужасен вид. Златистото лого беше свалено и на негово място бяха останали само неонови надписи. Останах на място от гледката. Пуловера ми е скъп спомен, а цената му е много много висока и не мога да повярвам че просто ще трябва да приема че е съсипан. Всеки път, когато го оставям предупреждавам за щампата и питам дали ще могат да се справят.Боли ме сърцето. Бих се радвала на всякаква информация.Слагам снимки.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 15:31 от Pinki

# 486
Скрит текст:
Здравейте, някой от вас имал ли и проблем със съсипване на дреха от хим.чистене. Как сте се справили с проблема?
Пуловер, който няколко пъти до сега съм оставяла на хим.чистене и е нямало проблем, днес получих в ужасен вид. Златистото лого беше свалено и на негово място бяха останали само неонови надписи. Останах на място от гледката. Пуловера ми е скъп спомен, а цената му е много много висока и не мога да повярвам че просто ще трябва да приема че е съсипан. Всеки път, когато го оставям предупреждавам за щампата и питам дали ще могат да се справят.Боли ме сърцето. Бих се радвала на всякаква информация.Слагам снимки.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ужас. Другите да споделят дали е възможно да потърсиш някаква компенсация, аз нямам опит.

Като решение на мен ми хрумва да се минат надписите и емблемата с текстилна боя или текстилен брокатен маркер на ръка. Едва ли ще стане съвсем същото, но може да се получи приемливо. Не намирам точно същия нюанс, но тези не изглеждат зле: нуга и шампанско, има ги тук, номера 540 и 571. Но не знам как биха изглеждали нанесени. Трябва да се тества на нещо друго първо. Може да има и по-близък нюанс боя, потърси, ако ти се струва окей. Остава въпросът със следващи химически почиствания обаче.

Другият вариант е да го носиш с жълтите надписи. Изглежда съвсем различен, но не е зле, поне на снимката.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 16:08 от JoyfulCompany

# 487
Благодаря ти JoyfulCompany за идеите Hug
Ще се радвам и някоя дама да сподели опит. Дали КЗП би имала някакъв ефект ? Аз нямам много опит в такива ситуации, но ще направя всичко по-силите си, най-малкото защото поведението на дамите беше некоректно. Повечето търговци в България за съжаление имат ужасно отношение към клиентите си.

# 488
Много гадно това с повредения пуловер...не мога дам идея, дори глоба или компенсация няма да върнат стария видна дрехата. Но заради отношението и аз бих се запънала.
Бански номер 2 ми харесва най- много. Въпроси за функционалност, модели и т.н не коментирам...
Този дебелия шал на ХМ и азго имам, страхотен е, но и аз се чудя как точно да го премятам. Определено не ми се получава така хубаво неглиже...Винаги съм смръзнат, приведена, все духа срещу лицето ми, а шала така преметнат се вее почти до земята...
Кръглите шалове са си кръгли шалове, не знам друг начин да се носят. Аз увивам 2 пъти обикновено, единично не ми допада. Може да се сложи единия в другия край, да се издърпа като в ухо и единия край остава да виси.
За палтата на Зара не мога да споделя опит, напротив, ще взема. Имам поръчано палте. Ще видя как са джобовете при него.

# 489
Pimkie, много е гадно това, което се е случило! Видях поста ти в една от групите, в които членувам.
На мен ми бяха съсипали един тренч, който обожавам в едно химическо, твърдейки, че не е тяхна вина...
Направи ми впечатление, че на повечето места има бележка, че не носят отговорност, ако стане нещо с дрехата, та не знам дали ще има смисъл да се занимаваш с КЗП или друга институция.
Ако решиш все пак, моля да споделиш как е минало.
Ако не те притеснява, може да погледнеш във vestiaire дали го има този пуловер и да си го купиш на много по-ниска цена Simple Smile

# 490
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз имах такъв случай миналата година с едно вълнено сако,тип жилетка. Цената му беше доста висока и съответно ме заболя сърцето Вдигнах олелия до небесата, стигнах до собственичката на обекта, която в крайна сметка сама предложи да върнат записите на камерите и да се види на каква програма е пуснато за почистване . В крайна сметка ми изплатиха 80 % от сумата на която беше купено, но аз пазех касовата бележка, защото беше скоро купено.
Приятелка имаше същият случай, в друго химическо. Там собственик беше мъж, който в крайна сметка отиде в Max Mara и купи същият пуловер , като този който и бяха съсипали в химическото

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 22:10 от Dancer

# 491
Привет, записвам се в чудесната тема и отивам да чета назад.

# 492
Привет! Дали във Фешън дейс има активен промо код в момента?

# 493

DARA10 - 10% отстъпка. Мисля, че е валиден до края на месеца.

# 494

DARA10 - 10% отстъпка. Мисля, че е валиден до края на месеца.
Благодаря! Сега ще пробвам Simple Smile Изтекъл е.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт