Модни консултации - 51

• 55 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Pimkie, много е гадно това, което се е случило! Видях поста ти в една от групите, в които членувам.
На мен ми бяха съсипали един тренч, който обожавам в едно химическо, твърдейки, че не е тяхна вина...
Направи ми впечатление, че на повечето места има бележка, че не носят отговорност, ако стане нещо с дрехата, та не знам дали ще има смисъл да се занимаваш с КЗП или друга институция.
Ако решиш все пак, моля да споделиш как е минало.
Ако не те притеснява, може да погледнеш във vestiaire дали го има този пуловер и да си го купиш на много по-ниска цена Simple Smile

Разбира се че ще споделя каквото и да се случи, защото въпросът е принципен. И не трябва такива неща да се оставят, защото дори и да не получа обещетение, може поне да започнат да са по-внимателни.
И на някого споделената информация може да е много полезна, самата аз до сега много си нямах идея какво се прави в такива случаи.
Групата, в която си видяла поста ми е истинско съкровище, много дами се отзоваха, а една от тях дори е адвокат и ако се наложи ще пишем становища и ще подготвяме документацията. Аз за щастие си пазя извлечението от банката.
П.С Като човек, който ако може обича да търси най-добрите оферти познавам добре Vestiaire и имам страхотни попадения от там, на които много се радвам.
Самият пуловер закупих от бутика на марката на 40% отстъпка и се гордеех с находката си, надали ще закупя втори на редовна цена. Вече ще разчитам повече на хубавите аксесоари те по-трудно се съсипват Grinning

П.С 2 Dancer страхотно е че има и такива коректни търговци ! Грешки макар и за жалост се случват, важно е отношението след това!

# 496
Добре утро мили дами .😇😊🥰Харесах си 2 модела на   Liu Djo ,но се чуда ще ги комбинирам с кожено якенце.Коя комбинация ви допада повече ? С черните или по светло сивите?

# 497
На мен и с двете ми допада, по-скоро с панталони и дънки каквито носиш повече ги съобрази.

# 498

Чудя се на тази рокличка. Носят ли се с такива ръкави?

# 499
  • Варна
Здравейте, някой от вас имал ли и проблем със съсипване на дреха от хим.чистене. Как сте се справили с проблема?
Пуловер, който няколко пъти до сега съм оставяла на хим.чистене и е нямало проблем, днес получих в ужасен вид. Златистото лого беше свалено и на негово място бяха останали само неонови надписи. Останах на място от гледката. Пуловера ми е скъп спомен, а цената му е много много висока и не мога да повярвам че просто ще трябва да приема че е съсипан. Всеки път, когато го оставям предупреждавам за щампата и питам дали ще могат да се справят.Боли ме сърцето. Бих се радвала на всякаква информация.Слагам снимки.
Скрит текст:
Скрит текст:
Изключително неприятно.При мен съсипаха панталон,който бях оставила да почистят за 14 февруари още ме е яд,защото нямаше нужда и ако бях изпрала сама щях да бъда къде по-внимателна,но реших да не пренебрегвам етикета,който изискваше хим.чистене.Жената от химическото се опита да прикрие гафа,като се опита бързо,бързо да го опакова без да го огледам и събуди подозрение,като го видях ми се дорева,целия беше надърпан нямаше читаво място.Отказах да го взема,казах,че искам да направя рекламация(въпреки,че тя се дърпаше,че така е оставен)описах  оплакването на кочана им+книгата за оплаквания и помолих шефа им да си го види и да има доблеста да се обади,е обади се след кратка разправия и непреклоност от моя страна си призна,че са пуснали ски яке с офиц.панталон и е възможно лепките да са го надърпали.С разпечатка на фактурара от  поръчката ми възстанови 70% от стойноста му.Панталона им го подарих да си го носят със здраве и повече не съм стъпвала там.

# 500
Може да пробваш със златно фолио върху надписа.

# 501
  • София
Конкретно за черното яке аз бих взела светлите маратонки. С другите ми е много предсказуемо.

Какво те притеснява в тези ръкави?
Ако ти стоят добре, носи си. Но си мисля, че не са за крушовидна фигура.

# 502
Мисля, че бомбестите ръкави отиват най-много на много слаби жени, эависи от фигурата дали го поэволява. Иначе на мен не ми пречат в такава ефирна рокля, сладки са. Предпочитам италианските модели по тялото.

# 503
Pinki, много добре знам колко е неприятно случилото се с пуловерът ти.
Аз писах за моят случай на съсипана пухенка, но в друга тема май беше, не помня.
ММ ми я донесе от химическо в плик и като я извадих ченето ми увисна. Беше като за 10 - 12 годишно дете. От елегантна и дълга до малко под коленете, беше станала до средата на бедрото ми, а ръкавите до лактите.
В първят момент си помислих, че са му дали чужда дреха, но вес пак се убедих, че е моята.
Направих рекламация и ми платиха сумата в пъният размер на цената му с хилади извинения и увещания да продължим да сме им клиенти, но повече кракът ми не е стъпвал там.

Трябвало е или още докато си там да изревеш или ако си видяла чак вкъщи, незабавно да им занесеш пуловера заедно с касовия бон от услагата и да направиш рекламация.

# 504
Атлетична съм, нося предимно къси рокли по тялото, който подчертават извиките. Тази рокля не е типична за мен, но както казахте "сладка е"  Simple Smile

# 505
Здравейте. Искам да ви попитам дали според вас блейзерите са връхна дреха или могат да се носят и с нещо отгоре?

# 506
Не са връхна дреха, носят се с палто примерно. Като част от костюм също не са връхна дреха.
едит:но раэбира се в топлото време могат да се носят като връхна дреха.

# 507
Зависи от блейзъра и връхната дреха, според мен.

# 508
  • София/Севлиево
За мен блайзър е равно на сако-следователно може и с връхна отгоре ако е много студено.Имам няколко,но не си падам много по тях, и си седят ей така, за всеки случай.
Рокличката е доста интересна,но аз не бих я носила ,особено ако има ластик на края на ръкавите-мразя да ме стяга каквото и да е,особено по китките на ръцете...

# 509
Pinki,
Гарантирам ти, че с търпение и непримиримост към казуса, ще бъдеш компенсирана.
Имала съм подобна неприятна случка със съсипано яке на стойност 4990 лв. Отношението на предаващото го лице след ползване на услуга, бе под всякаква критика.
Това беше и основното, което ме провокира за ответна реакция.
По-късно бях обезщетена и получих извинение от собственик на фирмата.
Факт е, че да са любезни разни служители не струва и 5 стотинки — безплатно е.
Дрехата ти е много хубава и пожелавам да имаш много нови и хубави моменти с още много модни придобивки!

Общи условия

Активация на акаунт