Модни консултации - 51

• 55 516
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Няма значение дали си атлетична, а къде е широката част на тялото ти.
Акцентът на ръкавите и обемът са в долната им част т.е. на нивото на ханша, а при раменете е тясно.

# 511
Коментираната рокля я виждам върху някоя  девойка от 16 до към ранните 20 лично аз. Само на мен ли ми се струва, че манекенката е крайно неподходяща за тази рокля? Тялото ѝ изглежда странно в долната част.

# 512
Роклята може да се носи и от 20 нагоре според мен, от някоя жена с много стегнати, но и фини крака. Манекенката е прекалено слаба эа моя вкус, но роклята й отива. На мен не би ми отивала такава рокля, имам форма пясъчен часовник и силно иэраэена талия. Смятам се эа стегната, но не съм толкова слаба на 171 и 58.5 кг, че да ми отиват неща, придаващи обем в долната част.

# 513
  • Street of Dreams
Мацки, как се казват тези сутиени, които се носят с дрехи с гол гръб? Тоест покриват само гърдите. Трябва ми такъв - има ли нещо, за което трябва да внимавам при избора?

# 514
  • Бургас
Мацки, как се казват тези сутиени, които се носят с дрехи с гол гръб? Тоест покриват само гърдите. Трябва ми такъв - има ли нещо, за което трябва да внимавам при избора?
MULTI WAY Bra

# 515
Виж дали дрехата не позволява да се пришият подплънки на гърдите,доста по-удобно е, особено ако си с малки гърди.

# 516
  • Street of Dreams
С малко съм, но дрехата е от свободно падаща материя и където се хванат тези триъгълните подплънки, дори и с едно шевче да е, ще личи и ще дърпат надолу. Иначе и на мен тази идея ми се вижда най добра и първо нея обмислях.

# 517
Има и такъв вариант, ако не е съвсем до долу.

# 518
В такъв случай препоръчвам силиконови подплънки,които се лепят на гърдите! Наричат се invisible perfect bra. Имам от интимисими!

# 519
Аз съм за Уондърбра. Тези лепящите се винаги много ме е било страх  да не паднат.

# 520
  • Street of Dreams
Този модел на Wonderbra не става за дрехата, ще се виждат и презрамките и захващане то над кръста.

Силиконовите подплънки са добра идея.

Под multi way bra нищо подходящо не намерих.

# 521
Относно  роклята с обемните ръкави - това е любим мой модел , въпреки че съм над 40.
Но ръкавите ги повдигам , с ластик са и стоят още по- бухнали. Нося и с кецове, и с боти/ ботуши.
Щом ти харесва, купувай и носи.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:28 от Mateah

# 522
Този модел на Wonderbra не става за дрехата, ще се виждат и презрамките и захващане то над кръста.

https://www.sevenseconds.bg/sutien-luna-33831

https://belioonline.com/sutieni-sas-silikonov-grab

Не те съветвам да си купуваш лепящ сутиен, пълни боклуци са и вероятността да се разлепи е огромна. Освен това, не стои добре на дрехи, които са свободни, гърдите са като изсипани. Не знам с какъв бюст си, но това нещо освен на чашка А не знам на друг размер дали би  стояло прилично. Аз съм с чашка С и съм слагала лепящ, но дрехата беше с много тясна лента точно под бюста и тя не позволяваше да го изгубя някъде, или бюста ми да изглежда като прани чорапи.

# 523

Защо не си вземеш тиксо?
https://m.aliexpress.com/item/4000606624744.html?spm=a2g0n.produ … x640Q90.jpg_.webp

# 524

Общи условия

Активация на акаунт