Модни консултации - 51

• 55 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Не казвам, че 5см е лелчески ток, а че моделите, които съм виждала са лелчески. Има разлика. Не заклеймявам даден ток. Simple Smile А аз съм далеч от чалгата само да кажа.

Ето например тези обувки ми харесват много, но не ги взех, защото преди време именно в тази тема прочетох, че токът 6см е лелчески. Вие какво мислите? На 23г съм, ще ми отиват ли.. от септември ги гледам. 😀😀

# 586
  • някъде под слънцето...
Определено за да се носят токове, трябва да могат да се носят.
Иначе ефекта става двфект.
По въпроса кое е секси...
11 см при неподходяща фигура с доста наднормено теглп  и изтормозена походка  може да бъде и антисекси.
Не е зависи височината на тока, а е комплексно.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:14 от sl

# 587
Няколко варианта. Първите три са 7см. Четвъртите - 6см. Последните - 5см.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:13 от G&B

# 588
Ако си играл балет доста години ходенето на ток е детска игра.

# 589
  • София
Аз познавам една много едра жена, която ходи само на високи , често тънки токове, и го прави без грам да изглежда измъчена. Но на мен много ми се отразява, като съм с повече кила и гърба ме заболява и се чувствам по- разбалансирана Joy

# 590
Анастасия, не искам да те обидя, но питаш открито и открито отговарям. Тези обувки са лелчески дори и за лелките, но не заради тока им, а заради модела и комбинацията от форма, шарки и цвят. Сори. Не са за теб, има по-яки.

Едитвам си поста: всъщност всеки да си носи каквото реши разбира се, ако те кефят, защо не. Ама според мен са много лелешки. Grinning

# 591
Аз много искам ето такива, но на ток 6-7 см максимум.

Обаче не намирам, всичко е над 10. Имам едни такива на много тънък ток с нормална височина, но са ярко червени и не ги нося. Искам нещо в по-нормален цвят. Преди месец намерих точно като моите, но в едно супер грозно синьо и се изядох от яд, че няма в друг цвят.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:08 от Стрина Калина

# 592
Имала съм италиански остри боти с 10 см тънък ток с които минавах по 10+ км по софийските сокаци, но това е по-скоро изключение, отколкото правило! Стандартно този тип обувки имат тънка подметка в предната част и при подобни преходи без силиконови възглавнички се образува един огромен мазол там, където пада тежестта - след това загрубява и става една ужасна гледка, но позволява да се ходи на сериозен ток сериозно дълго - аз му викам "копитото" Wink

Нормално 10+ см ТЪНЪК ток предпочитам да сложа за специален ден/събитие, не като ежедневни обувки. Абсолютно съм съгласна с дефиницията на SL...

Но един от най-големите комплименти от ММ все още считам този: "Мило, ти си една от 3-те жени, които познавам, която може да ходи на висок ток" ! Той работи в корпоративната сфера и около него има доста засукани каки на токчета... умря циганката!

PS Ходенето на толкова висок ток постоянно формира и една леко неестествена форма на прасеца (крампите също понякога ги има след няколко часа), та е добра идея да се взима екстра магнезий, когато предстои такъв ден.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:01 от Agent Provocateur

# 593
Eто това са мойте лелки на 5 см, страхотни са

Последните ги имам и в чрко червено и изглеждат супер с червено червило, 6 см са.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:03 от snowwhite12

# 594
  • някъде под слънцето...
За килогрмите визирах доста едри жени  с  доста масивни глезени и прасци  на  стилето 11см..
Не ми харесва.
В съседен офис имаше една  доста едра дама.Идваше на работа(от паркинга до офиса) с 11 см  стилето.Обувките винаги бяха прекрасни.Имаше доата голяма колекция и ваички бяха стилни и красиви.
Беше си мъка да я гледа човек.
Справяше се с походката, но не излеждаше добре.
После слагаше равни обувки, докато свърши работа.
Не схванах каква е целта  на упражнението.
Ниските обувки развалят визията, която се търси с  високи обувки.

Беше си   спечелила ироночния прякор "обувките" .
Но всеки с разбиранията си

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:22 от sl

# 595
Анастасия, не искам да те обидя, но питаш открито и открито отговарям. Тези обувки са лелчески дори и за лелките, но не заради тока им, а заради модела и комбинацията от форма, шарки и цвят. Сори. Не са за теб, има по-яки.

Едитвам си поста: всъщност всеки да си носи каквото реши разбира се, ако те кефят, защо не. Ама според мен са много лелешки. Grinning
Въобще не ме обиждаш! Всеки, който пита трябва да очаква всякакви отговори! ❤
Тук сме да сме си полезни, така че никога не се обиждам. Simple Smile
Ще търся още. Показаните от теб по-долу ми харесват. Ама как ходите на остра обувка Sad моите пръсти агонизират в такава.

# 596
Я да ви питам, какво ви е мнението за чанти O bag? Лично аз много ги харесвам. Съчетавам ги както с рокли, така и с дънки. Както със сандали, така и с кецки. Ще ми е интересно да прочета и вашите мнения Simple Smile

# 597
Радвам се, че го приемаш приятелски, аз също само си казвам мнението. Ама нали знаеш и, че на красив човек всичко отива. Wink Ако нещо те грабне, грабвай го и ти.

Последните са на Тамарис, 39 евро. Казват се court shoe, има ги в различни форми и височини. : ) Ако видя нещо по сайтовете, ще го пусна за вдъхновение. За острите обувки-те принципно вървят по-малки, примерно аз като The big foot от улица сезам вместо 41 съм си взимала и 41.5. :Д Не са ми проблем, с много тесни крачета съм. Има и модели wide fit за широки ходила и тогава предполагам е по-удобно, има повече място.

# 598
Мен ми харесват, но само някои модели. Ти ли беше постнала една с Обаг с жълта дръжка - беше уууууникалнааа!

# 599
  • В полите на Пирин планина
Аз съм си набелязала ето тези в обувки.бг:

И се чудя все още кои ми харесват най-много. 😀

Общи условия

Активация на акаунт