Модни консултации - 51

• 55 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Няма такива високи обувки, с които да изкарам 8 часов работен ден с разхождане, а нося и специални стелки почти винаги когато съм с високи токове. Нося много ток супер висок, но имам и равни и редувам, иначе ме болят краката.

# 571
Не нося остри обувки. Ад е за моите крака това. Имам едни, но с тях едвам ходя над 2ч.
На работа съм права през по-голямата част от времето и обувките ми са с объл връх и ток 7 или 8 сантиметра, но не и повече.
Правя отделно по 10 хиляди крачки на ден: до работа отиване и връщане, да мръдна до някъде за кафе и т.н...  Simple Smile

# 572
  • София
Аз изкарвам един работен ден, но на следващия имам нужда от почивка. Не съм открила такава висока обувка на тънък ток, която да не ме натоварва .

# 573
  • Благоевград
Става въпрос за ток 5 см, не по-висок, това не уточних.
Толкова много искам да си намеря удобни обувки, защото обожавам строго елегантна визия, работата ми е подходяща за такова облекло и такъв тип обувки.
Отделно, много ми оттичат краката и това също е проблем.
Според вас възможно ли е да се намери нещо добро и качествено, естествена кожа, за около 50 лв.-70 лв.

# 574
Нося високи обувки почти всеки ден , често и по 10 - 12 часа.  Не съм много лека Simple Smile сводът след ражаднето на детето  и от възраста започна да пада. "Тайната" е обувките да са качествени, добре конструирани и от добър материал. Купувам обувки само от производители, които са специализирани в производството на обувки. Марка, която е относително достъпна и изключително удобна е Hispanitas например.

# 575
  • София
Търси обувки от мека кожа, с по-широк ток и да не са с много тънка подметка.

# 576
  • някъде под слънцето...
Обожавам и  нося стилето  11 см .
Единствения случай в който дадох фира, беше на  българска  сватба.
Започна в 11 през деня и когато се прибирахме към 4 сутринта се наложи съпругът ми да ме пренесе  на ръце  от таксито до втория етаж.
Обаче пък бяха хора, ръченици,  танци и веселба.
Обикновено купувам стилето  11 см един номер по големи, винаги с чорап и силиконова възглавничка за стъпалото.
Определено зависи и от килограмите.
През бременността му бях отпуснала края и след като родих не можех да издържам повече от два часа на ток.
Когато килограмите си отодаха 11 см се завърнаха  без проблем.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:00 от sl

# 577
  • София
Да, за килограмите и при мен е така. Колкото по- лека съм, толкова по - лесно ходя на висок ток. ( тънък)

5 см според мен са си ниски, така че не би трябвало да е трудно да се открият удобни. То си зависи и от свода, моя е висок и на мен 5 см са ми по- удобни от равни, но пък трудно мога да харесам нещо с тази височина. Така че мери, разходи се из магазина, виж как ти ляга сръпалото и т.н.
Дадения пример е 2 пъти по 5 обаче:sunglasses:

# 578
Дадения пример е 2 пъти по 5 обаче Sunglasses
Точно това си помислих и аз - примерът е 10+ см, 5 см ток изглежда ето така:

И още:
https://www.zappos.com/women-pumps/CK_XARC41wEY6u0BqgEBA8ABAeICBQECAxgV.zso

# 579
Обувки 5,6 см са удобни, ама... много лелчески модели да му се не види. 😀😀 Готина обувка на такъв ток не съм виждала.

# 580
  • Благоевград
Благодаря ви за насоките!
Подозирах, че и кг се отразяват върху носенето на точно този модел обувки. Не съм слаба, вървя леко пухкава, но пък съм виждала жени с моето телосложение да са по цял ден на стилета и изглежда, че все едно ходят обути с памук 😁 А при мен едно убиване и смазване на пръсти, оттичане на крака, то е страшно.
Купувайки си такава обувка, уж гледам да пробвам следобяд на вече оттекли крака. Уж са ми по мярка, уж удобни и като се наложи да изкарам повече време с тях ми иде да ги запаля 😁
Имам точно 1 чифт що-годе прилично удобни, но искам още поне 3-4 чифта, различен цвят и максимално удобни.

# 581
  • Пловдив
И аз идвам с обувен въпрос Flushed

Освен с дънки, с какво друго бихте ги комбинирали. Гугъл не ми съдейства за примерни визии с такива сникърси

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:49 от змейковица

# 582
Лелчески друг път, 5-6 см си е стилно, секси и удобно, има супер яки модели.

Никога няма да забравя как бях в градския транспорт (беше пълен в този ден, защото валеше), отивах една събота сутрин в библиотеката и на спирката се появи една кокона-мацка на кокили. Grinning Говорим за студентски град в Германия. Беше много яка, като Барби слабичка, дълга руса коса, лилав чадър и лилави обувки на тънък ток поне 10 см, по-скоро 12. Едвам ходеше горката, просто се усещаше едно напрежение сякаш всеки момент ще се изцопа в някоя локва на пода и тълпата веднага втренчи поглед в нея, не малко подхилквания отнесе. По същия начин се чувствах и на устния си изпит като реших да отида с 10 см. ток, не много тънък, ама достатъчен, че да ме боли яко (отварям една скоба да кажа, че високият елегантен ток се вписва в дрес кода на изпита Grinning). При излизане от стаята се молех да не падна, а хич не съм от дебелите.

Това с токовете е секси само и единствено, ако жената е страшен майстор в ходенето. Почне ли малко да криви поглед, да се клатушка става цирк за околните. Много са малко тези жени, на които не им личи, че ги болят краката и които пазят равновесие. Зависи от килата, да, но за мен си е талант и ортопедична заложеност. Не бих си го причинила. Grinning

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:38 от snowwhite12

# 583
  • София
Мхм, лелченско друг път. По етикет Дукесата на Кеймбридж може да ходи с токове до 5 см. Тя, щото е леличка, затова!
Като започнете да лепите етикети, направо ..... Има жени, на които такъв ток им стои супер секси. Отворете Google пък поразгледайте! Стига с тия чалга клишета.

# 584
Тези са с 5 см ток и ми изглеждат прекрасно. Имам и са ми удобни, а с дънки и сако седят страхотно и не смятам, че са "лелчински" Simple Smile. Е, лично мое мнение все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт