Модни консултации - 51

• 55 451
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Ето нагледен пример - показаните сукманчета не са рязнати в талията с друг десен плат и са по-симпатични по тази причина. Общо-взето спортната им линийка се връзва точно с трикотажни блузки отдолу. Всички показани съчетания са такива. Комбинациите са все с бяла блузка, но това е, защото такъв е един от основните цветове на плата на сукманите. В показания артикул основните цветове са сиво и бежово.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 16:29 от Judy

# 661
Здравейте, какво носихте на кръщенето на децата си? В голяма чуденка съм, светлите цветове са ми много чужди.
И на нас ни предстои вероятно лятото и съм си наумила това да е повод да си взема някоя хубава бяла рокля (нямам нито една), която да става и за други случаи. Или нещо в бледо розово, даже това съм го запазила във Фешън дейс като вариант

# 662
  • Пловдив
Аз пък не знам защо съм решила на кръщенката някой ден да съм в светлосиньо,  като най ми допада последния модел.

# 663
  • Велико Търново
Деси, хубава е роклята, но в църква с тези голи рамене не е много добра идея, освен шал или сако да ги прикриеш.

# 664
Анастасия, много ми харесва тази рокличка. Аз бих я съчетала с бяло-риза,блуза,поло, защо не и къс ръкав бял 💗 много ме радва.

# 665
  • Пловдив
Става и ако се направи с ръкави от дантела...ще го мисля като дойде момента.

# 666
  • София
Аз бях с голи рамене на кръщенето на децата. Деколтето беше прибрано. Роклята беше черно и пепел от рози.

# 667
  • Велико Търново
Аз и с къси рокли и голи крака съм виждала, ама за мен там е място за смирение и оставям дефилетата за други събития.Аз съм консерва де.

# 668
  • Някъде там
Анастасия, много ми хареса роклята.
Според мен и с черно трикотажна поло ще е о. к и цветовете ще изпъкват.
Момичета, споделете от къде си поръчвате рокли онлайн?
Искам да си взема няколко роклички подходящи за офис Blush

# 669
Аз бих съчетала сукманчето, защото за рокля с това деколте и този плат, текстура, не е точно да е рокля, с контрастен цвят – горчица, охра, бордо, бяло, чорапогащник плътен в цвят горчица, бордо или бежово. Черно не бих за този модел избрала, ще го изостри излишно.

# 670
Сукманчето не е мой тип изобщо, много късо ми изглежда и някак с блуза отдолу... но ако така и така ще се носи с блуза-предлагам наистина с бяло. С черно не ме кефи.

От сините рокли много ми хареса последната с дантелата, прекрасна е.

# 671
Мацки, изкажете мнение за тези ранички. Реплика са, но ги загледах като модел и мисля, че ще са удобни, тъй като са твърди или поне така изглеждат Simple Smile И съответно кой цвят Simple Smile

# 672
От мен черната. Simple Smile Сладка е, ще си я носиш с повече неща.

# 673
  • Пловдив
И аз бих заложила на черната.

# 674
Черната.

Общи условия

Активация на акаунт