Филм на 2020-та

• 8 437
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
Веч, Da 5 bloods изобщо не ти го препоръчвам, снощи го гледах, това са най-загубените два часа и кусур. Пропаганда в стил black life matters... Честно казано Спайк Лий тоя път се е увлякал сериозно. За пръв път в живота си след края на филма се зачудих какво по ягодите гледах...
Sound of metal ми е фаворит за класациите тази година, разкошен!

# 76
  • София
Гея, ако това ти е личния фаворит да го добавя ли в класирането или тепърва ще пуснеш пост с топ 3? Simple Smile

# 77
Пропаганда в стил black life matters... Честно казано Спайк Лий тоя път се е увлякал сериозно.
След тоя коментар се чудя дали си гледала други филми на Спайк Лий Simple Smile. Тези теми, които сега са модна конюнктура, за него са кауза от 30 години и има доста по-категорични "пропагандни" изявления.
Филмът категорично не ми е в топ 3, но ми е в топ 10 за годината.

# 78
Диаволо, за мен Sound of metal можеш спокойно да го сложиш в номинираните. Много ми хареса, дори повече от чикагксия трибунал. Чудя се дали да не хвърля поглед на Тенет само за забава. Енола го гледах - тийни забава, но нищо особено, освен разкошните тоалети.

# 79
  • София
Окс, ще ти го добавя сега, а останалите по-късно, ако има такива разбира се.

# 80
сериала, Тhe english game  e също супер, макар,че не се въртят нещата около футбола ,само Всъщност става дума за много дълбоки неща . Не е баш футболен ... Simple Smile

# 81
Чудя се дали да не хвърля поглед на Тенет само за забава.
Няма никакъв смисъл да се гледа на малък екран. Иначе на IMAX го оцених, но... ако не може да се гледа по този начин,  спокойно се минава и без него.

# 82
Чудя се дали да не хвърля поглед на Тенет само за забава.
Няма никакъв смисъл да се гледа на малък екран. Иначе на IMAX го оцених, но... ако не може да се гледа по този начин,  спокойно се минава и без него.
Имаме 65 инчов curve TV и смятам да го гледам там. Дано да е достатъчен

# 83
Абе търся една анимация дет съм я гледала малка като бех. Беше нешо за едно момче детектив и едно куче имаше с него. И помня как почваши ето така: един го застреляха и той с кръв на пръста си написа една дума в един весник. И също имаше един дето крадеше портфейли и имаше единни двама с бомбета бяха и те техния портфейл беше закачен за палтото и тоя крадец са преби като се опита да го открадне. А също така това момче е много известен детектив и го има и в вестниците. И цялата тая история се въртеше покрай един кораб в бутилка в който беше скрито някакво съобщение което водеше до скрито богатство и да това беше. МИСИ МНОУ АКО ЗНАИШ ФИЛМА. Айде пиши ако знаиш заглавието.😉

# 84
  • в сърцето на един мъж...
Гея, ако това ти е личния фаворит да го добавя ли в класирането или тепърва ще пуснеш пост с топ 3? Simple Smile

Да, това ми е личния фаворит. Ето ми го класирането Simple Smile

Sound of Metal
Ma Rainey's Black Bottom
Greyhound

След тях са Soul и Enola Holmes като те са по-скоро към детските филми

След тоя коментар се чудя дали си гледала други филми на Спайк Лий Simple Smile. Тези теми, които сега са модна конюнктура, за него са кауза от 30 години и има доста по-категорични "пропагандни" изявления.
Филмът категорично не ми е в топ 3, но ми е в топ 10 за годината.

Гледала съм, естествено, за да го кажа. Просто този път е пресолил манджата.

# 85
Не искам да правя класация  за най- добър филм, щото тия филми които гледам,ще ви се сторят смешни... Нямам предвид комикс филмите.Те за мен са загуба на време.Както и Трансформърси и други от сорта. Не ме карат да си гризкам ноктите от напрежение. Европейското кино и от бившите соц републики са ми фаворити. Даже и сериалите такива Simple Smile

# 86
  • софия
не е ли време да се направи тема за нехоливудски и неруски филми?

# 87
  • София
В смисъл, не те разбрах нещо?
Специалйо аз не деля филмите по националност. Дали е ирански, бразилски или американски е все тая, стига да е хубав. Тази класация касае всички филми от цял свят, включително и родни такива.
А иначе тук има подтема за скандинавско и испанско кино и продукции.

# 88
На пълна луна /When the Moon Was Full  https://www.imdb.com/title/tt9817018/
  Джахан танцува със света /Jahan, Ba Man Beraghs  https://www.imdb.com/title/tt11766802/
Цигански романс./ Rom An https://www.imdb.com/title/tt10643158/
Дневникът на рибаря / The Fisherman's Diary https://www.imdb.com/title/tt13297136/

# 89
  • София
Саня, това един вид нови номинации ли са? Или просто споделяш интересни филми? Защото доколкото си спомням гласува категорично за ''Druk.'' Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт