Търся филм, сериал... Тема 11

• 67 556
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, ще се опитам да го намеря.😘

# 631
# 632
  • Den Haag
Издирвам да гледам онлайн или да сваля Семейство Даръл (The Durrells) 1,2,3 и 4 сезон. Ако някой може да помогне много ще се радвам, благодаря предварително Relaxed

# 633
  • София-Младост
Издирвам да гледам онлайн или да сваля Семейство Даръл (The Durrells) 1,2,3 и 4 сезон. Ако някой може да помогне много ще се радвам, благодаря предварително Relaxed
Аз ги гледах в НВОGO (преди да стане МАХ), но са го свалили, сега не го намирам.
Но го има в замунда, за съжаление не ми приема тук линка. Търсете го с англ. заглавие.

# 634
  • Den Haag
Ала-Бала Замунда не ми се отваря от Холандия, нещо е станало, преди нямаше проблем, а в Зелката е само трети сезон. В HBO Max го няма и аз преди бях гледала на старото една две серии Sad

# 635
Приятели, някой да знае къде да намеря всички сезони от някогашния сериал Step By Step? Не го намирам в замунда и в Пайрът бей. :/

П.С. приемам предложения за всякакви хубави сериали от 80те и 90те

# 636
В зелка го има.

# 637
Знаете ли откъде да изтегля или да гледам онлайн втори сезон на El juego de las llaves? Търся го от много време, но без успех.

# 638
  • София
Приятели, някой да знае къде да намеря всички сезони от някогашния сериал Step By Step? Не го намирам в замунда и в Пайрът бей. :/

П.С. приемам предложения за всякакви хубави сериали от 80те и 90те

Не знам какъв жанр харесвате, но ето няколко заглавия освен Стъпка по стъпка:

Туин Пийкс
Далас
Aлф
Женени с деца
Пасифик Блу
Гръм в рая
Спасители на плажа

# 639
Завръщане в Рая.
Също беше хубав от онова врмее

# 640
  • София
Аз се сещам за "Огнената Грейс". Търсила съм го в интернет без успех

# 641
Пълна къща,  Всички обичат Реймънд,  Спешно отделение, Дарма и Грег, Напълно непознати, Бевърли Хилс 90210.

# 642
Здравейте!
Търся един филм,който съм гледала 90-те години.
Помня само една красива жена,причастие,деца на които им даваха нафора и песента "Аве,Мария".

# 643
  • Пловдив
Здравейте!
Търся един филм,който съм гледала 90-те години.
Помня само една красива жена,причастие,деца на които им даваха нафора и песента "Аве,Мария".

С това описание си представям Жена на честта - краят на филма.

https://www.imdb.com/title/tt0103193/

# 644
.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 23:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт