Търся филм, сериал... Тема 11

• 67 477
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
По-скоро около или след коледно-новогодишните празници беше. А обикновено тогава пускат такива "магични".

Сега забелязвам, че има анкета към темата. Но не мога да схвана смисъла ѝ. Кое дали ми харесва?

# 121
Освен да е някой от поредицата "The Prince and me"

# 122
# 123
# 124
slavka69, благодаря много! Искаше ми се да е с дублаж или субтитри на български обаче.

# 125
Здравейте,
Къде мога да намеря телевизионната пиеса "Обличането на Венера" с реж. Иля Велчев от 1978 г.?

# 126
slavka69, благодаря много! Искаше ми се да е с дублаж или субтитри на български обаче.

Ако си на ти с руския ,ето с руски дублаж.Иначе го има в замунда ,но няма субтитри
http://al8.lordfilms-s.pw/34170-film-vlechenie-2009.html

А "Обличането на Венера",май нкъде го няма. Намерих текста на пиесата - ето заповядай
http://www.omda.bg/public/bulg/slovo/zhotev_piesi/oblichane_na_venera_1_1977.htm

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 10:19 от Grind

# 127
Здравейте, бих искала да попитам, има ли тема за стари български филми и сериали, както и старите театрални постановки и новогодишни програми? Предварително благодаря!

# 128
Здравейте! Търся един сериал, който даваха по FoxLife преди време. Става въпрос за една бедна режисьорка, която наемат отново да режисира предаване от типа на "Намери си жена". Тя е с кестенява коса, а момчето(главния герой)-с руса. Някой сеща ли се за името?

# 129
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте търся сериала, който дават по Фокс Крайм - "Загадъчни убийства по Агата Кристи". Има го на няколко места, но не всички серии и  не могат да се теглят. Търся го на торент. Ще съм благодарна, ако някой ме насочи!

# 130
  • София
Никъде ги няма всичките 12 сезона.
Единствено при вездесъщите руснаци има сезони 5 и 6 и като цяло всички сезони от 1 до 6.
Но от 7 до 12 не намирам, проверих поне на десетина топ места.

# 131
Никъде ги няма всичките 12 сезона.
Единствено при вездесъщите руснаци има сезони 5 и 6 и като цяло всички сезони от 1 до 6.
Но от 7 до 12 не намирам, проверих поне на десетина топ места.

[/quote
много благодаря!

# 132
  • София
Ако нямаш акаунт там си направи и си ги дръпни, има и сийд. И просто проверявай през известен период от време. Рано или късно би трябвало да ги качат, не вярвам да оставят така нещата, защото явно има интерес.

# 133
Здравейте, търся един филм. Две приятелки заминаха на екскурзия някъде и там едната се запозна с един мъж, които се оказа че е някакъв принц, но не й каза...

Приказка наяве | Royal Winter  ?

# 134
намерих на български качени тук https://zamundatv.com/zagaduchni-ubiistva-po-agata-kristi-sezon-2-epizod-3/#
Някой да има идея има ли начин да се изтеглят? Може и на лично, да не спамим темата. Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт