Избор на сушилня - Тема 17

• 27 721
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Привет, мнение от разбирачите за тази сушилня: https://www.technomarket.bg/sushilni/whirlpool-ft-m11-72-eu-09176183

# 451
  • Велики Преслав
Ами, сушат бързо, но имат проблем с филтрите и  поддръжката на кондензатора.

# 452
# 453
Предложете нещо друго приемливо тогава с поне 5 години гаранция и инвенторен мотор.

# 454
Здравейте. Как мога да разбера дали кондензаторът на сушилнята ми е самопочистващ се? 🙄 Електролукс ew9h378s е моделът

# 455
Здравейте. Как мога да разбера дали кондензаторът на сушилнята ми е самопочистващ се? 🙄 Електролукс ew9h378s е моделът
Не е със самопочистващ се кондензатор .

# 456
  • Велики Преслав
Iva1995. Тоя мотор никога няма да се скапе. По скоро ще гръмне електрониката или ще се разбият ролките. Инверторния мотор, просто нама как да изгори,

# 457
Добре, благодаря, виждам че сте доста в час, вие коя сушилня бихте ми препоръчали
Iva1995. Тоя мотор никога няма да се скапе. По скоро ще гръмне електрониката или ще се разбият ролките. Инверторния мотор, просто нама как да изгори,

# 458
  • Велики Преслав
Виж сега, аз по принцип, ако трябва да е нещо по-бюджетно, мисля че е по-добре да се избере някоя както се казва куча марка, но най върховия им модел. Или разгледай някоя хубава втора ръка.

# 459
Един глупав въпрос - изчаквате ли известно време между два цикъла на сушилнята или я пускате веднага за втори цикъл, ако имате още дрехи за сушене?

# 460
  • Велики Преслав
Пескам веднага втори. Защо питаш?

# 461
То е ясно че miele са най-добрите, но говорим за нещо по-достъпно
Виж сега, аз по принцип, ако трябва да е нещо по-бюджетно, мисля че е по-добре да се избере някоя както се казва куча марка, но най върховия им модел. Или разгледай някоя хубава втора ръка.

# 462
Няколко човека ми казаха, че трябва да чакам. За това питам. По принцип не чакам нито пералня нито сушилня, ако имам още дрехи пускам веднага и двете една след друга.

# 463
  • Велики Преслав
Iva, нещо добро втора ръка и тещо от по непознатите марки но висок клас.

# 464
Няколко човека ми казаха, че трябва да чакам. За това питам. По принцип не чакам нито пералня нито сушилня, ако имам още дрехи пускам веднага и двете една след друга.
Веднага пускам даже сушилнята е загряла от предишното сушене и втората по-бързо се изсушава или си въобразявам.

Общи условия

Активация на акаунт