Новата 2021 Година Дойде, ЮНСКОТО Тумбаче не Спира да Расте (Тема 4 - 2021)

• 43 192
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Мами, личи ли ви коремчето вече? Имам предвид, ако непознат ви срещне, ще каже ли, че сте бременна 🤔 На мен наистина изобщо не ми личи и това доста ме смущава, почти 19-та седмица съм вече, а още си седя и на - 4кг.

аз съм повече на дупе, отколкото на корем Smiley

# 541
  • варна
Охо , дали ми личи - все едно съм в 8ия 😅😅😅Даже на моменти си ми тежи ...
Секса ми е забранен.... , дали от хормони или от самата мисъл , че ми е забранено , но много ми се прави 😜Е , колко е то - още половин година ще до ходя незадоволена 😂😂😂
Заради болките който ви казах утре ще пускам урокултура и вагинален секрет .... дано всичко е нормално
Момичета вие усещате ли лека издутина там където е матката и стои ли ви по твьрдичко ???
Шели , губиш ми се нещо ????
Канди , пиши утре след визитацията 😍

# 542
Мами, личи ли ви коремчето вече? Имам предвид, ако непознат ви срещне, ще каже ли, че сте бременна 🤔 На мен наистина изобщо не ми личи и това доста ме смущава, почти 19-та седмица съм вече, а още си седя и на - 4кг.
Вчера наши приятели бяха на гости, бях само по тениска и никой нищо не забеляза. Като им казахме, бяга доста учудени, така че явно хич не ми личи 😂 Не знам коя седмица стана вече 27.06 ми е термина.

# 543
Аз съм си с коремче отвсякъде. По принцип нямам никакъв, а сега с 2 си стърчи много здраво. Няма начин да се обърка хаха.

# 544
  • Германия
Изглеждам като в 6-7 ми месец. Тежи ми, трудно се навеждам, задъхвам се, а съм още на половината път. Явно наистина при всеки е различно и зависи коя бременност ни е.

# 545
Мими, ето ме, надявам се, че при теб всичко е наред. Джеси, и аз съм така със сънищата 😁
А за коремче- имам си и даже днес с якета една приятелка ме разпозна. Ето ме:
Иначе съм + 2 кг., но пък от януари до юли си качих едни 5- 6 кг...

# 546
  • София
Аз имам малко коремче, но пък ми тежи и само пуфтя, иначе съм +1кг

# 547
+5 утре влизам в 20та седмица и съм на преглед ❤ Нямам голям корем, но пак се задъхвам и ми става много гадно като се наведа

# 548
Shelii  Two Hearts Two Hearts И аз съм общо взето така. Миналият път до 7м не ми личеше ако не се вгледаш.
Аз съм 21+3 ии съм +5.5кг

# 549
Моят си ли4и здраво и да който ме види се заглежда веднага в корема, в лице не съм мръднала. Ина4е съм с 10 кг  нагоре.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 22:40 от elfesea

# 550
Корема ми личи вече от над месец. Вчера с един приятелки се видяхме (едната е в 27, другата в 34) ми малко по-малък ми е от тази в 27. Наскоро си скъса ципа на якето (купих го 2 номера погголям, за д ами става) и се оказа, че нито едно от старите ми якета не ме побира на шкембе. Едва влезнах в скиорското на мм.
Секс правим, но рядко (веднъж на седмица-две). Миналата бременност сънувах много еротични сънища, а тогава имах забрана от самото начало. Сега само 1 път сънувах и от както съм забременяла ни беше най-хубавия път. Нещо не мога да се отпусна и нямам голямо желание, а и много ме е страх с шийката.
За покупки, мисля да изчакам поне до 30г.с. Всичко се купува бързо, ако си го набелязал преди това... А и аз мисля малко неща да взема--дрешки малко, ново корито, козметика, искам ринг слинг тоя път (само това нямам от носилкитр и ми е мерак) и май това ще е.

# 551
  • София
Канди, съболезнования! Стискам палци скоро да се приберете вкъщи и да минава този тежък период!

Аз имах забрана до 10/12 седмица, може би заради предишния задържан аборт се застрахова АГ, не знам. То и с ремонта нямаше кога и как, че бяхме в различни апартаменти, сега наваксваме, че аз попринцип съм винаги навита, с тези хормони е още по-страшно...но ми забраниха оргазмите, понеже получавам силна болка ниско в ляво при получаването им и хем е неприятно, хем явно е опасно. Това, което ме притеснява е, че вчера малко се само забравих и стигнах до края и нямаше болка. Сега се чудя да се притеснявам ли или може магнезия да е повлиял положително 🤷🏻♀

За кг уж бяха добре, 4кг бяха само, вчера се премерих и се оказаха 6кг....от утре намалявам драстично сладкото и тестото, че още 19 седмици ако така вървя ще се търкалям сериозно. Коремчето ми личи с яке,(и не само) ако се загледа човек, но униформата ми е малко по-широка и колегите явно си мислят, че съм напълняла, че изобщо не се усещат 🤣

# 552
На мен ми личи още от 12 г.с.,но си имам леко коремче по принцип и на фона на щеките(краката ми) всяка промяна е забележима.
От края на 12 г.с. си държа +6-7 кг(вече съм в 21г.с.) и раста само на корем-за последния месец съм добавила цели 7см. на коремната обиколка.
С яке,без яке-личи ми от далече 🤗🤗

# 553
Канди, моите съболезнования! Дано родителите ти се възстановят бързо, а и ти също и да се прибирате вкъщи.

Аз още си се побирам във всички дрехи, дори дънките ми стават. Качила съм 2кг, почти в 18г.с. съм, но аз си имах коремче от предната бременност. Още никой, който не знае не ме е разпознал. При първата ми бременност рязко качих доста кг и по- рано си пролича.

# 554
Здравейте и от мен,
Не се включвам много напоследък, но пътувам из Бг и наваксваме срещи с роднини и приятели.

Бях на ФМ в 19та седмица при Искилиева в Щерев и общо взето няма проблем, но не съм очарована от нея. Аз като цяло не обичам да ходя на прегледи при жени, ама така ми се случи.
Видя кисти в мозъка на бебето, вероятността да се резорбират в следващите седмици е много голяма. Да сме ги следяли.
Другото, че за сега съм с плацента Превиа. Голяма досада се оказа като го гугълнах. Забрани ми секса и да вдигам малката. Секса е лесен, мъжа ми е на 3000км., ама за малката ми е много дерт. Тя е кооперативна и проявява разбиране, но мен не ме кефи.
И това трябва да следя.
Имам фамилна обремененост за сърдечни проблеми, със супер настоятелен тон ми обясняваше колко е задължително да отида на фетална кардиография.
Само кимах с разбиране и си го пуснах през ушите. Много мразя да ходя на прегледи и да ми говорят както говорят тук.
Шийката мерихме - както и очаквах си е ток. 4,5см.
Записах си в 23та час в Надежда за второ мнение при Патрикова, но ще се пробвам сменя лекар мъж някъде.
Бебето беше около 270гр, 100% мъж, гледа подробно и това ми хареса.

Канди, съжалявам за развитието на нещата при теб. Палци всичко да се оправи възможно най-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт