Новата 2021 Година Дойде, ЮНСКОТО Тумбаче не Спира да Расте (Тема 4 - 2021)

• 43 207
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Моите съболезнования, много съжалявам, че сте я изгубили. Надявам се всичко лошо, което ти се случва да приключи съвсем скоро и да си изкараш спокойно бременността докрай. Стискам палци. До теб сме. Изпращам ти прегръдки и много положителна енергия. :*

# 526
Candy, съболезнования! 😢
Бъди силна, на първо място заради себе си и бебо, само така ще подкрепиш и останалите!
Стискаме ви палци и аз и бебо, скоро да изпишат близките ти и дя се възстановят бързо бързо! 🤞🏻

# 527
Благодаря, момичета. Много съжалявам, че така наспамих темата с моята трагедия.

# 528
  • варна
Канди , съболезнования ❤❤❤Ей , момиче за какво съжаляваш че си оспамила темата - нали за това сме се събрали тук да споделяме болки и тревоги .... , да се подкрепяме ❤❤❤
Моите болки от ляво и от  дясно ниско долу си продължават! Утре съм на изследвания да видим какво ще покажат !
Вчера бях на фетална ехокардиография - всичко е наред

# 529
  • София
Candy, съболезнования 🌺
Пожелавам бързо оздравяване на всички останали и вече всичко лошо да е зад гърба ви! ❤❤❤

Момичета, моите болки се оказаха от матката. Чувствителна била , каза доктора, прави някакви "свивания" по задната стена. Изписа ми Алеракт 2*1.
Тези от вас, които го пият имате ли ефект от него и ако имате, за колко време горе долу се подобриха нещата?

# 530
  • варна
Candy, съболезнования 🌺
Пожелавам бързо оздравяване на всички останали и вече всичко лошо да е зад гърба ви! ❤❤❤

Момичета, моите болки се оказаха от матката. Чувствителна била , каза доктора, прави някакви "свивания" по задната стена. Изписа ми Алеракт 2*1.
Тези от вас, които го пият имате ли ефект от него и ако имате, за колко време горе долу се подобриха нещата?
Мило, аз пия алеракт - на мен ми го изписаха , когато бях прокьрвила ... казаха ми , че много добре влияел за отлепената ми плацента и успокоявал матката !!! Ще го пия до 30 гс!

# 531
  • София
Мен от снощи ме боли ниско долу, но е моментна болка, като ставах сутринта и снощи като си лягах, но феталната ми е чак на 11, а на следящия ще ходя в 24-та седмица чак и се притесних дали не е нещо лошо и се замислих дали да не отида по-рано

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 09:38 от Bedlam

# 532
  • София
Момичета срам,  не срам, ще питам.
Как сте със интимните контакти?
Периода е доста благоприятен, първите месеци са минали, а още корема не е прекалено голям.
Аз от една , две седмици имам голямо желание , даже чак мъжа ми е изненадан 😅 обаче сега с тоя чувствителна матка, да не направим някоя беля, вчера забравих да питам АГ, че закъсняваше с графика и беше малко припряно.

# 533
Ние сме с тотална забрана заради плацентата превия... 😐 но намираме компромисно решение поне за мъжа ми де, че оргазмите също предизвикват контракции. Но важното е всичко да е наред с бебчо, пък ще чакам. Между другото това ни е първото такова въздържание от както се познаваме, с първата бременност си правихме секс нон стоп, но тогава нямах никакви проблеми...

# 534
Ако няма изрична забрана, не би трябвало да е проблем. Все пак при неприятно чувство, винаги може да прекратите.
Аз лично избягвам, защото спроред мен съм си завъдила някакви гъбички и никак не ми е приятно. Нямам търпение да видя резултатите от секрета и да ми изпишат нещо 😒

Канди, съболезнования. Въпреки ситуацията, се опитай да останеш възможно най-спокойна. Дано много скоро изпишат всички напълно здрави.

# 535
Като цяло рядко стигаме до там. Нямаме забрана, откакто съм в 4-ти месец. Може би 1 път на седмица-10 дена и то внимателно.
На моменти е тегаво, но наистина оргазмът може да предизвика кантракции. Има време, няма да съм бременна 10 години все пак. 😁

# 536
Канди, съболезнования ! ❤

Аз също имам забрана от самото начало на бремеността 😃 имам тромбофилия.

# 537
elfinaa, тромбофилията не пречи с нищо на тези работи.
Ние не правим. След инвитро не е много желателно, но и мен ме боли като се свиват там частите. Понякога обаче имам сънища и не мога да се спра. Събуждам се и ме боли, но какво да правим.
Candy, съболезнования и дано скоро останалите сте здрави и да няма повече лошо около вас.

# 538
elfinaa, тромбофилията не пречи с нищо на тези работи.
Ние не правим. След инвитро не е много желателно, но и мен ме боли като се свиват там частите. Понякога обаче имам сънища и не мога да се спра. Събуждам се и ме боли, но какво да правим.
Candy, съболезнования и дано скоро останалите сте здрави и да няма повече лошо около вас.

Вероятно гинеколога ми е искал да се застрахова, имам спонтанен аборт преди това.

# 539
Мами, личи ли ви коремчето вече? Имам предвид, ако непознат ви срещне, ще каже ли, че сте бременна 🤔 На мен наистина изобщо не ми личи и това доста ме смущава, почти 19-та седмица съм вече, а още си седя и на - 4кг.

Общи условия

Активация на акаунт