Доколко се променя жената след секс?

• 15 897
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Речникът.

# 166
Ако се чувстваш добре в собствената си кожа, какво значение има общественото рамкиране? Курва, мъжемелачка или девственица до сватбата... Всичко е избор, осъзнат, приет и предопределящ същността ти и развитието и/или застоя ти.
Важното е да си щастлив и доволен от изборите, които правиш.

# 167
Мъжемелачки са жени, които нямат нужда от мъж, освен за секс. В конкретния случай, визирам Равена / като мъжемелачка за мен е комплимент/. Това са самостоятелни жени, които като цяло искат адекватен партньор до тях, ама като няма, си намират нещо за секс, плащат хотел и повече не искат да чуват за него. Това са разумни жени, които не се влюбват, защото обикновено имат горчив опит с мъжете.
Курви са жени, които използват мъжете за материални придобивки, като това може да означава и съдействие за намиране на високоплатена работа...
Разликата между двата типа жени е очевидна.
За мен лично, най-нещастни са тези жени, които си мислят, че чрез секс ще подчинят мъжа, той ще им е верен, те на него също, той им е длъжен и те на него също. Този тип жени често са нещастни в личен план, не се радват на живота и доста от тях въобще не правят секс, от страх да не бъдат използвани...

# 168
Винаги ме е дразнел този двоен аршин. Ще говоря от собствен опит, че нали така се иска. Живея сама, оправям се сама, вадя си достатъчно пари, имам си хоби и засега мъж не ми трябва. И да, търся си мъж, за да ме удовлетворява, не отивам с нагласата за бебета и сватби. По-интересеното е, че в повечето случаи, ако се стигне до секс, мъжът мен търси, а не обратното, и аз не съм го искала, просто как да се изразя, не желая да си развалям рахата. Та случаи всякакви.

# 169
По скоро не е желателно да се обобщава на базата на статии, без да си бил в ситуация.
Адмирации за постигнатото.

# 170
  • София
Двойният аршин е в думата мъжемелачка. Никак не звучи добре. Обаче жени наричат с възхищение така друга жена или се самоопредалят. За мен това е загадка. Всяка жена има право да прави каквото реши, ако ще всяка вечер да е с различен мъж.

# 171
Аз не се определям като мъжемелачка, а като жена, която си е самодостатъчна. Не ми трябват драми, съобразявания, живея си добре и е добре, когато имам нужда от секс да има някой насреща. Може би е бил такъв късмета ми да попадам на сантиментални мъже.

# 172
  • София
Кой, жаргонният? Толкова ли ти стига интелектът?! Смях.
Аз така жена не съм нарекла, няма и да нарека.
Свободни жени без цензура, дискретни, премерени и с удоволсвие подхождащи към изборите си.

# 173
  • София
Дай тогава друго определение, щом аз толкова съм зле с интелекта. нали си умна, дай определение на мъжемелачка! Не твои свободни съчинения. Определение от речник.
 А като ти свършат смислените аргументи започваш с обидите. по-кротко.

# 174
  • София
То си май литъл Б.., на теб ни аз, ни мъжа ти ти дължим нещо.

Ако си имала акъл да си прочела, ама нейсе....

# 175
  • София
С теб не мога да се води смислен разговор, сори. Опитах на добра воля, явно не се получава. Повече нито ще коментирам твои постове, нито ти коментирай мои. Моля.

# 176
По принцип секс е необходим както за мъжете, така и за жените. Жена, която не прави секс ..е нервна, крива и леко депресирана.

Първия секс след раздялата със съпруга ми и няколко месеца пауза. Леле, че аз мислих, че ще полетя. Толкова лека се чувствах и такава енергия имах.
Но при мен секс и емоции са свързани.
Уви, когато не си си наредил мислите и приоритетите,бързо стигаш до разочарование.
Та радвам се на жените, които знаят точно какво и как.

# 177
  • София
С теб не мога да се води смислен разговор, сори. Опитах на добра воля, явно не се получава. Повече нито ще коментирам твои постове, нито ти коментирай мои. Моля.
Да, защото ти имаш мисъл, но не канализирана. Като с Абсурд, че е най- лесно. Вдигаш ръце и всичко точно.
Имаш лично мнение и аз за разлика от теб го разбирам, но нямаш абсолютно никакво право на воля над мен и моето мнение и изказ. Не съм ти дете, че да ме натискаш, сори.
Иначе си ми много сладка, ма клякаш. Често.

# 178
Какви чувства, какви 5 лв, човек, ако влага чувства във всичко и във всеки, говоря за днешно време, трябва да си сложи въжето направо.

# 179
  • София
Ми, да си го слага. Без чувства какво сме?

Общи условия

Активация на акаунт