В БУРГАС, по паркове и в градини, не ден, не два, а лятото премина...

• 13 811
  • 329
  •   1
Отговори
# 120
Megita вярно че Георгиев е добър,но ако звъниш още по тела питай жената.Обясни и какво ти е и питай дали ще те вкара между часовете.Ако пък не отиди при Дорийска/мое мнение/.Недей да чакаш.   Peace

# 121
Хей,здравейте на всички!Аз тия дни нещо не можах да влезна в Бг мама,не щеше да ми зарежда newsm78Гледам още не сте се уговорили за среща,ама така или иначе и тази седмица няма да дойда,че сестра ми ще ми идват на гости за уикенда.От една страна жалко Sad,но от друга се радвам newsm44,че ще се видя със сестричката и мъжа и(че го нямаше 6 месеца),и племениците.
Да ви се похваля,Алекс вече не плаче на яслата.Тая седмица спи там и изглежда много доволна.Тази сутрин плака,ама за децата.Направо не мога да повярвам.Бях се приготвила поне за 1-месечно плакане.Така вече ми е спокойно!

# 122
Здравейте,
ние сме мама Маги и Пешинце и се записваме към бургаските мами,
много се зарадвах като видях, че си имаме и бургаско форумче и веднага се записваме Simple Smile
Какво да кажем за нас  Thinking ами всеки ден сме в Борисовата градинка Simple Smile
повече по-натъка Simple Smile
усмивки за всички  Hug

# 123
Здравейте, мили момичета!
Аз съм отскоро във форума и с голямо желание се присъединявам към вас.
Надявам се често да се срещаме-ние живеем в центъра до стария свободен. Ако уговорите среща ще дойда и аз Laughing
Ндявам се скоро да се запознаем!

# 124
  • у нас
Добре дошли на новите мами Magito и Veselushka!!!

# 125
  welcome на Magito и Veselushka!
Veselushka имаме като вашата бибка  Grinning

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 17:18 от Ренито

# 126
Здравейте милички!
Добре дошли на новите мамчета и дечица!
Аз от утре ще почивам и събота така че съм мноооооооооооооооого щастлива!
много чи липсвате и много си ви обичкам!
Целувки!!!

# 127
момичета,утре в 16ч на часовника,ще сме аз ,Цачи и може би AngelEyes....
ако има желаещи нека заповядат на срещи4ката ни  Hug
дано само не вали....  Confused

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 00:06 от tedka*

# 128
Добре дошли на новите мами!!!
За срещата - бих дошла с удоволствие, но тогава и двете ми момчета спят. Следващия път, дано....

# 129
  • Бургас
Здравейте и от нас. Добре дошли на новите мами и честито на Тедка на патерици. Аз бях отпуска цели 3 седмици, която за съжаление вече свършва  Sad и по цял ден обикаляхме улиците, та нямахме много време за нет. От вторник съм пак на работа  Cry и ще ми е много мъчно за мъника, но няма как.
Много ни се идваше на среща, но ще ходим пак на вилата след обед.

# 130
  • у нас
Срещата днес се отлага, Cry преди малко се чухме с Цачи. В М.Рудник валяло, вероятно и по-късно  и тук ще завали. Давайте други предложения за среща. newsm78

# 131
айде във вторник,една вечерна срещичка да си спретнем  Mr. Green
ще оставим дечковците на баби/татковци за 2 часа и ще разпуснем както трябва в някое заведение.  Crazy
имате ли желание? давайте предложения за час и място.  Peace

# 132
  • Бургас
tedka*  2 часа не е ли малко  Mr. Green ,ама и аз къде се обаждам а, дето съм най-несериозна и само чета тук а не пиша  Embarassed
Искам да попитам има ли някоя майка,на която детенцето и е в 5-та ясла в лазур  Hug

# 133
tedka*  2 часа не е ли малко  Mr. Green ,ама и аз къде се обаждам а, дето съм най-несериозна и само чета тук а не пиша  Embarassed
Искам да попитам има ли някоя майка,на която детенцето и е в 5-та ясла в лазур  Hug

2 часа минимум. вие им кажете,4е излизате за 2 часа пък може и към 2 часа посред нощ да се приберем  Laughing и ще се одивите как мъжете ви,уж неможещи нищо, ще са нахранили,изкъпали и преспали дечковците  Mr. Green

а Янче,вие кво прайте чак в Лазур?живеете в Славейков,родителите ти са в Зорница,а дребчо в Лазур...обсебили сте всички комплекси  #Crazy

# 134
  • Бургас

Моето,трябваше да е от вторник /10,10,06/,но се разсополиви нещо

Общи условия

Активация на акаунт