В БУРГАС, по паркове и в градини, не ден, не два, а лятото премина...

• 13 788
  • 329
  •   1
Отговори
# 150
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125243.0  вижте тук
оформя се Бургаска среща...нека дадем и своя принус като присъстваме  Hug

# 151
имам една молба....
ако може да ми кажете тел. на д-р Георгиев или на др гинеколог,който да е мн добър специалист. приятелката ми се нуждае от второ мнение по мн голям проблем ,а аз не помня тел. на никой лекар...   Rolling Eyes
до довечера трябва да съм и казала,моля дайте инфо.

# 152
имам една молба....
ако може да ми кажете тел. на д-р Георгиев или на др гинеколог,който да е мн добър специалист. приятелката ми се нуждае от второ мнение по мн голям проблем ,а аз не помня тел. на никой лекар...   Rolling Eyes
до довечера трябва да съм и казала,моля дайте инфо.
Имам телефона на Вълкадинова- 80 12 13.Аз съм доволна от нея,но може да има и различни мнения.Иначе кабинета и е в клиниката до х-л Космос.

# 153
  • у нас
Къде сте, бе хора? Пак сме последни на страницата.  Cry

# 154
няма ли желаещи за ве4ерна срещи4ка  newsm78

# 155
 Simple SmileСрещичката за кога се очертава?

# 156
Здравейте, момичета.
Имам нужда от помощ в Бургас по следните два въпроса:
1. Къде в Бургас може да се закупи ваксина Инфанрикс?  На Смит - Клайне е ваксината. Офис или аптека в Бургас?
2. Къде в Бургас може да се поправи детска количка?
Много ще ви бъда признателна за помощта.

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 13:04 от Асса

# 157
  • Бургас
Здравейте, момичета.
Имам нужда от помощ в Бургас по следните два въпроса:
1. Къде в Бургас може да се закупи ваксина Инфанрикс?  На Смит - Клайне е ваксината. Офис или аптека в Бургас?
2. Къде в Бургас може да се поправи детска количка?
Много ще ви бъда признателна за помощта.
Здравей, аз работя в склад за лекарства и видях, че при нас я има ваксината. За съжаление служителите нямаме право да си купуваме лекарства, но няма проблем, като отидеш в някоя аптека ще ти я поръчат и до час два ще я донесат. С нас работят доста аптеки, но сега се сещам за тази на Водната палата.
За поправка на детски колички не мога да помогна.

# 158
Асса, ако искаш звънни направо в Търговска лига и ще ти кажат дали може да си я вземеш директно от тях или поне в кои аптеки са заредили скоро. Аз съм взимала директно от склада на цени на дребно, едва ли ще ти откажат. Координати:
Бургас
cl_bourgas@comleague.com
Бургас 8000, бул. "Мария Луиза" Nо. 27
тел: 056/ 841388, 844010, 840342;
факс: 056/842511
Колички поправят по принцип във всички детски магазини. Не знам дали ще ти е удобно в Славейков, в магазинчето до 59 блок за колички и колела със сигурост поправят. В центъра знам за Щъркела, но на една приятелка доста я бавиха там. Предполагам и в Слънчо, Сидни и другите големи магазини ще я оправят.

# 159
  • Бургас
Асса, дано да нямаш проблем с поставянето на ваксината, защото ми казаха, че глобяват лекари в Бс, които поставят ваксини не от НЗОК и в момента не искат да поставят Пентаксим (за нея със сигурност) за другите ваксини не знам.

# 160
Изключително съм ви благодарна.
В Бургас расте дъщеря ми (гледана от леля и баба). На нея и предстои ваксина, а тя имаше реакция на първите от тях (правени бяха във Велико Търново). Сега съм прималяла от притеснение и, fineti, ако не поставят такава ваксина, изобщо не давам да и се поставя, каквато и да било. Мисля, че от аптеката на Водната палата ще я взимаме, без това сестричката днес там ще ходи. После в хладилник, нали така?

А количката, понеже е взимана от Щтъркел, там ще я закараме на ремонт. Сега се замислих... големия магазин срещу Механо - техникума как се казваше? И там ще проверим, че е по - близо до вкъщи. Имате ли впечатления, дали поправят колички?

Още веднъж голямо - преголямо благодаря   bouquet.

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 14:18 от Асса

# 161
Асса, този магазинът срещу механото се казва Синди. Би трябвало да и там да ви свършат работа. За да не се разхожда сестра ти, може да попита по телефона направо: м-н „Синди” GSM: 0888/690040 комплекс Братя Миладинови бл.42 и срещу механотехникума
Ето и другите големи магизини:
м-н „Полием” тел.: 056/840109 ул. „Богориди”33
м-н „Делфин” тел.: 056/827965 ул. „Шейново”33
м-н „Слънчо” тел.: 056/826285 ул. „Възраждане”25
м-н „Тони” тел.: 056/840052, ул. „Успенска”1
м-н „Тоболино” тел.: 056/841600 ул. „Климент Охридски”53
м-н „ШТЪРКЕЛ” тел.: 056/845256

# 162
Ваня, дълбока признателност изразявам за твоята отзивчивост. Стократ да ти се връща Simple Smile
Непременно ще й предам по телефона.

# 163
Еее, за нищо.
Дано бързо да ви оправят количката, безпроблемно да мине слагането на ваксината и дъщеричката ти да я понесе добре  bouquet

ПС Аз съм в позиция подобна на сестра ти, само че съм вуйна, не леля Simple Smile  Знам каква отговорност е за тях с майка ти и какви притеснения за теб. Ако имаш нужда от друга информация или каквато и да е помощ съм насреща Hug

# 164
Да, и ако слънчецето от аватара ти е обектът на твоите грижи с рожденна дата в Скорпион - нещата се изясняват още повече. Това е шега, с която се опитвам да изразя удоволствието от виртуалната среща с добър човек   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт