В БУРГАС, по паркове и в градини, не ден, не два, а лятото премина...

• 13 806
  • 329
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Изключително съм ви благодарна.
В Бургас расте дъщеря ми (гледана от леля и баба). На нея и предстои ваксина, а тя имаше реакция на първите от тях (правени бяха във Велико Търново). Сега съм прималяла от притеснение и, fineti, ако не поставят такава ваксина, изобщо не давам да и се поставя, каквато и да било. Мисля, че от аптеката на Водната палата ще я взимаме, без това сестричката днес там ще ходи. После в хладилник, нали така?

А количката, понеже е взимана от Щтъркел, там ще я закараме на ремонт. Сега се замислих... големия магазин срещу Механо - техникума как се казваше? И там ще проверим, че е по - близо до вкъщи. Имате ли впечатления, дали поправят колички?

Още веднъж голямо - преголямо благодаря   bouquet.

Да, ваксината се съхранява в хладилник.
Дано всичко мине без проблем, четох в темата за ваксините за вашия проблем, защото и мен много ме уплашиха. И аз не бих дала да сложат друга ваксина на детето ми. При нас няма проблеми, но ние слагахме Пентаксим.   bouquet

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 15:25 от fineti

# 166
Последно офф, че много взехме да спамим Embarassed
На снимката е синчето, достоен представител на зодия скорпион Twisted Evil
А имам и племенник, лъвче на година и два месеца, който прекарва по 6 месеца в България със свекърва ми. Покрай него имам пресено опит с търсене на ваксини и разправии с доктори...

И по темата - малко по диагонал прегледах последните страници и не разбрах за срещата в другата тема ли да гледам. И ще има ли изобщо такава? Така и не се наканих да пусна тема в клюкарника, но ако кажете ще го направя днес Simple Smile

# 167
Може ли някои да ми обясни разликата м/у Пентаксим и Инфанрикс  Praynig
Калудова ми препоръча първата но  newsm78
 А знаете ли колко струва Инфанрикс  Heart Eyes

Hug

# 168
Чакайте да пусна и аз едно запитване.
Търсим си нова квартира в центъра, ако може да е близо до операта и да е на тихо местенце, че ни се разказа играта от ремонти, а малкия не може въобще да мигне.Ще съм ви много благодарна, ако имате предложения. Simple Smile

# 169
Мами newsm78 ште има ли срешта Laughing newsm47

# 170
Момичета, здравейте!
Аз съм бургаска мама, макар че рядко пиша тук, хвърлям по едно око.
Имам питане към вас - търсих Калергин, но ми казаха, че вече не го произвеждат. В момента това ллекарство не ми трябва, питам само от любопитство, вярна ли ми е информацията?

# 171
  • Бургас
Здравейте мамчета
Искам и аз да ви попитам нещо
Знаетеле тел на онези големите таксита дето са като пикапи, че количката ми е мн голяма и мн трудно се сгъва, а в тях влиза цялата.

Предварително благодаря

# 172
Здравейте мамчета
Знаетеле тел на онези големите таксита дето са като пикапи, че количката ми е мн голяма и мн трудно се сгъва, а в тях влиза цялата.

Предварително благодаря
Здравей,
пред нас има стоянка на таксита, но от големите няма.Защо не звъннеш на някоя от фирмите и да ги питаш дали имат такива коли?

# 173
Имам питане към вас - търсих Калергин, но ми казаха, че вече не го произвеждат. В момента това ллекарство не ми трябва, питам само от любопитство, вярна ли ми е информацията?
shedi, тук можеш да видиш всички регистрирани лекарства в България. Калергин няма т.е. е много вероятно да не се произвежда или внася.

# 174
  • Бургас
Може ли някои да ми обясни разликата м/у Пентаксим и Инфанрикс  Praynig
Калудова ми препоръча първата но  newsm78
 А знаете ли колко струва Инфанрикс  Heart Eyes

Hug
Разликата е, че Инфанрикс се прилага се за първична имунизация срещу  дифтерия, тетанус и коклюш на деца от двумесечна възраст нагоре и за реимунизация на деца до 4 годишна възраст. В Пентаксим има и ваксина срещу полиомиелит и Haemophilus influenzae (менингит, инфекция на кръвта и др.), затова е петвалентна. На деца, на които се поставя Инфанрикс, трябва да се постави допълнително ваксина срещу полиомиелит. Такава е Имовакс полио ето тук съм качила листовката на Пентаксим.
Момичета, здравейте!
Аз съм бургаска мама, макар че рядко пиша тук, хвърлям по едно око.
Наистина вече не се произвежда.

# 175
Здравейте мамчета

Предварително благодаря
                                                                                                                                                            такси Стил тел:0887234432

# 176
fineti, имам въпрос - име на ваксина, която да съдържа само ДТ (без коклюш) - дали има?
И да не е жива Simple Smile

# 177
момичета, имам проблем с намиране на тази ваксина - само ДТ в Бургас. Звънях и на Търговска Лига... Изобщо не получават и такава не знаят.

# 178
момичета, имам проблем с намиране на тази ваксина - само ДТ в Бургас. Звънях и на Търговска Лига... Изобщо не получават и такава не знаят.
Асса, сега прочетох, че ГСК са развалили договора си с Търговска лига през април... съжалявам, че те подведох. Ако искаш звънни направо в София, в офиса им и питай кой им е представител за Бургас и какво е положението с тази ваксина. Това са координатите, които намерих, дано да са актуални: тел: 953 1034, 980 2921
За съжаление нямат сайт за България, но пробвай в офиса, дано да са отзивчиви.

# 179
Ваня, едно огромно благодаря ...   bouquet
Говорих и със София - изобщо нямат такава в България.
Остава ми вариантът - жива ваксина, българска.
И стискане на палци...

Общи условия

Активация на акаунт