В БУРГАС, по паркове и в градини, не ден, не два, а лятото премина...

• 13 810
  • 329
  •   1
Отговори
# 240
Разгледах темите, попрочетох туй-онуй и разбирам, че форума е доста забавно и полезно нещо. Кажете ми къде са срещите Ви, мога ли някой път да дойда с малката - липсва и детска компания. Още някой чувал ли е нещо за тези Палавници, разбрах, че можело и за определени часове да се оставят децата и било много добре организирано- посещавали ли сте ги и къде точно се намират

# 241
  • Бургас
Здравейте и от мен  Simple Smile
От три дни се ровичкам из форума и вече мога да се считам за пристрастена  Party
А и като гледам времето навън май все по- често ще се застоявам пред компютъра!
Надявам се, че нямате нищо против свежо попълнение за вашата компания  Heart Eyes

# 242
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ
[/color]

Явно аз съм най-ранобудна или незнам newsm78, но определено не сте много активни напоследък, темичката ни постоянно е в девета глуха. А и ми се губят доста от иначе редовните посетители, да не ни изневерявате другаде Thinking Joy Joy Joy

Да приветстваме новодошлите "свежи попълнения" welcome

alek наистина е доста интересно във форума и можеш да се пристрастиш. И аз използвам всяка свободна минута и съм пред компа, но малката не ми го позволява много, много, но ти най-добре можеш да ме разбереш Heart Eyes Лятото се срещахме на Патиланци в Морската, но сега незная къде се провеждат срещите, защото сме малко трудно подвижни и не можем да ходим, а как ни се иска newsm26, но другото лято и ние ще сме пак на линия  bouquet

Angelayes, Tsachi къде се губите? Хайде да не пишем червени точки сега Naughty

ТОЛКОВА ОТ НАС ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ  love001  love001  love001

# 243
Разгледах темите, попрочетох туй-онуй и разбирам, че форума е доста забавно и полезно нещо. Кажете ми къде са срещите Ви, мога ли някой път да дойда с малката - липсва и детска компания. Още някой чувал ли е нещо за тези Палавници, разбрах, че можело и за определени часове да се оставят децата и било много добре организирано- посещавали ли сте ги и къде точно се намират
Здравей аlek Party
Детски център "Палавници"

Приема деца от 3 до 12 г.
ул. "Александър Стамболийски" 14
тел.: 056/ 81 41 16

Жените там са много любезни и симпатични, наистина има голямо разнообразие на забавления, а и организират рожденни дни.
Дано си доволна!

# 244
  • в джунглата
здравеите, извинявам се че се намесвам във форума ви но искам да ви питам нещо. знаете ли какво става с Калудова -педиатър, защо не си вдига телефона  от 2 седмици,  да не би да е в отпуска или е сменен телефона? ако някои има инфо или живее около кабинета и знае кога ще работи моля да ми пише.

# 245
  • Бургас
СТАНАХ ЛЕЛЯ  Party
Танчето роди днес малък мъж АНТОНИО. Мисля, че е 3.550 не знам колко е дълъг, но важното е, че и двамата са добре. Мале ще се пръсна от щастие. Голямо чакане го чаках този младеж. След малко хуквам да му купя кошница за кола   bouquet

# 246
Здравейте, момичета.
Искам най-сърдечно да благодаря за помощта, която получих от вас.
Дано само добро ви заобикаля и много здраве за вашите дечица.

# 247
Привет и от нас  newsm44

няколко дни ме нямаше, но ни изписаха от болницата вече две 

Благодарности на Финети  newsm51 гледам ви е информирала, че си имаме момиченце Юлиана - родена на 12.10.06; 2.700кг и 48см.

здравеите, извинявам се че се намесвам във форума ви но искам да ви питам нещо. знаете ли какво става с Калудова -педиатър, защо не си вдига телефона  от 2 седмици,  да не би да е в отпуска или е сменен телефона? ако някои има инфо или живее около кабинета и знае кога ще работи моля да ми пише.

дънди, Д-р Калудова е в отпуск и не е в града, на кабинета й има бележка, на която пише че ще отсъства целия месец Октомври. Аз ходих на 06.10 да водя баткото. В началото на Ноември пак ще ходя и ще докладвам ако искаш. Аз питах и в болницата сега като лежах, та те ми казаха същото

# 248
Танче честито ви мъжленце  bouquet  bouquet  bouquet

Да е живо и здраво и много да радва всички, а мама да се възстановява бързо  bouquet

Амелия честито мила да сте живи и здрави и двечките, много целувки на теб и бебка  love001  love001  love001

# 249
Привет на всички майчета и от нас. Временцето много захладня и........... чудех се къде ходите през зимата? Има ли кафенца дето да не е задимено- бих искала да се присъединя към вас. Аз се сещам за "България" ама и там се пуши. Поздрави и целувки на малките сладури.

# 250
Абе сетих се да питам нещо. Писах в подфорум "На път почивка, море", ама никой не ми отговори, та да ви питам вас. Пътували ли сте с бебе по влак? Налага ни се да пътуваме до Стара Загора и ми е малко притеснително newsm78. С кола сме ходили насам-натам ама с влак.........Предварително благодаря!

# 251
  • вкъщи
честито бебе на тани!
да им е живо и здраво и много да радва всички!
ние пък сме с ангина и ми е много претеснено,но какво да се прави,ще се лекуваме.

# 252
айде и аз да се отчета в темичката,4е доста съм несериозна напоследък.
Деби е болна,ПАК. благодарение на marianamama ,сме при друг хомеопат,дано този път не се разочаровам...засега съм очарована от д-р Ферфериева Flutter

честито на новопоявилите се мънички човечета,да са живи и здрави и мн да радват мама и тати.

добре дошли и на новите мами,има ви вече и вас в нашия списък  Hug

# 253
може би,alex126 вече се радва на малко беб4е,но аз съм пропуснала май....  newsm78
я някой да ме светне,4е да знам при бременелките ли да стои или при мамите  Thinking

# 254
  • Бургас
честито бебе на тани!
да им е живо и здраво и много да радва всички!
ние пък сме с ангина и ми е много претеснено,но какво да се прави,ще се лекуваме.
Дано да се оправи Тедито. Вчера нищо и нямаше  Sad
Ей милата душичка пиши как е и да я цункаш от мене

Общи условия

Активация на акаунт