Банята - 37 тема

• 55 810
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Само тази лира над ваната или трябва да е вдигнете по високо или да е преместите на друго място.

# 316
  • Русе, България
Ами нямам още такава схема, но майстора съм го виждала само веднъж. Тази седмица ММ ще го повика отново, за да види всичко налично до момента и да купуват заедно, каквото още е необходимо. От него ли да изискам схема на плочките? Мога и сама да я направя вероятно, но би ми отнело доста време...
Лирата е само илюстративно сложена, то цялата визуализация е една голяма ...илюстрация, която не носи много полза. Тези криви стени няма да останат по този начин. Ще има параван между зоната за къпане и мивката. Дървените куфари са всъщност една колона (бетонна) и бъдеща конструкция с ниши (не са направени).
Но пък подредбата на подовите плочки ми харесва така. Все още не съм убедена, че само ромбоидно поставени биха изглеждали добре.

# 317
Някой има ли от шкафовете с мивка на IKEA? Гледах няколко модела, че не са от PVC, дали след време ще се съсипят от влагата? Ще отделим душ пространството с параван, но въпреки това пак ще е влажно.

# 318
  • софия
Ние. От почти 6 години. Душ пространстовото ни е отделено с параван, банята е около 6 кв м и се ползва ежедневно от трима човека. Детето се къпе не по-малко от 30 мин. до 1+ час. Зависи дали си мие косата. Ние сме малко по-спестовни. Няма никакви поражения.

# 319
Ние. От почти 6 години. Душ пространстовото ни е отделено с параван, банята е около 6 кв м и се ползва ежедневно от трима човека. Детето се къпе не по-малко от 30 мин. до 1+ час. Зависи дали си мие косата. Ние сме малко по-спестовни. Няма никакви поражения.

Допаднаха ни на вид няколко модела, цените също са приемливи. Благодаря много за мнението! Hug

# 320
Да, разбира се.

Ето и основната плочка:

Много лошо изготвена визуализация. Стои като анимация  на дисни от миналия век.
Моите проекти са с по-добро качество на изображенията.
Тук дори е в суров вид и не е рендвано
А за скучните плочки , харесватели ги наистина?

# 321
Къде правят хубави проекти на бани (магазин, в който се продават плочките, не интериорен дизайнер)?

# 322
  • Варна
В Баня стил е в пъти по-добър от показания по-горе.Може някъде да има още по-добри.

# 323
Къде правят хубави проекти на бани (магазин, в който се продават плочките, не интериорен дизайнер)?
Имаш ли избрани плочки, смесители, санитария? И за колко бани става въпрос? Да бъдат ли на склад или с клиенска поръчка от чужбина...
Много зависи от дизайнера не толкова от избраните плочки.
Тези ,които съм виждала на клиенти са ми доста скучки и претупани. Сякаш нашите дизайнери нямат талант , а правят проектите механично. Поне последната такава беше. Чак се дразнеше, когато клиентът искаше корекции. Направи го така, че да му хареса. Все пак 50 лв за проект не е са малко пари.

# 324
50лв за дизайнерски проект?

# 325
Аз съм от Стара Загора и нямам голям избор от магазини, ходила съм в баня стил, сико и някои малки магазинчета тук. Това, което търся, го няма като мостри (исках светло сини плочки). Спряла съм се на компромисен вариант в сико, обаче проектите им там не ми харесват. Онлайн не смея да поръчвам, защото видях, че някои модели онлайн и на живо нямат нищо общо. Искам вградена тоалетна, най-вероятно структура на геберит. Две са баните, но само за едната съм харесала плочки. За другата ще изчакам, дано заредят нещо по-различно от сиво и кафяво. 50 лв бих дала за проект. Но интериорните дизайнери искат към 300 лв (не им умаловажавам труда, но за мен са много).

# 326
Чакайте сега - в магазините, продаващи плочки, правят проект или "проект" обикновено за 50 лв. Плаща се, но ако купиш плочките, ти приспадат тези 50 лв., т.е. на практика е безплатен. Предполагам, че идеята е да не почнат екскурзианти да искат проекти, пък да не купуват.

Ели 123, а Пловдив дали е вариант за теб, мисля, че там вероятно има повече магазини. Виждала съм преди време онлайн една фирма, която пишеше, че са вносител. Но за сини плочки много не разчитай, аз също търся такива, но засега не намирам - хем цветът да ми хареса, хем размера, хем цената (въпреки че съм си задала цена на кв.м., която не е ниска).

Може би беше тази фирма
https://www.ivestplovdiv.com/

# 327
Да, Пловдив също е вариант, ако зная кои магазини да търся, тъй като не познавам града. Търся плочки до 40 лв, ако много ми харесат до 50 лв Simple Smile Ще разгледам сайта, благодаря.

# 328
  • SF
Ако отида в Баня стил, който и да е от магазините им, ще ми направят проект, и ще ми излезе безтплатен, когато купя плочките?

# 329
Да. Приспадат тези 50лв. от общата сума, за която си пазарувала.

Общи условия

Активация на акаунт