Банята - 37 тема

• 55 692
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
https://www.fapceramiche.com/it/prodotti/bloom/#blue-rivestimento

Керамише класик е вносител за България, градски шоурум на бул. Христо Смирненски до Римската стена. Имат склад и много по-голям шоурум на Стар лозенски път, близо е до Врана. Там е по-голям шоурумът, по-светъл, но няма точно продавач-консултанти, по-скоро складов персонал. Може складът да не работи сега, не знам колко кв.м. е, но ако звъннеш и ще разбереш.

За Волтурно - веднъж се пробвах да отида до офиса на Стефан Караджа в обедна почивка, ама тесла - и те обедна почивка. Там е партерен апартамент, не виждам как може да разположат достатъчно мостри. В другия им шоурум не съм ходила, отказаха ме.

# 526
Ето го синьото от сайта, който Мандаринка спомена  - https://ceramiche-classic.com/product/color-line/

# 527
  • Бургас
Аз бих пробвала във Волтурно (това е магазин в София) - винаги са ми отговаряли бързо на имейлите.
Писах и ми отговориха веднага, доста изчерпателно.
Хора, вие сини ли ги виждате тези плочки? Аз по-скоро ги виждам сиви...

# 528
Аз ги виждам като тюркоаз и синьо. Тези преди паравана действително леко сивеят. По всяка вероятност на живо ще изглеждат по-различно, за това и предложих сайта с много плочки и търсене по цвят.

# 529
Хора, вие сини ли ги виждате тези плочки? Аз по-скоро ги виждам сиви...
Пробвай от друг монитор. И за мен са по-скоро сини, но доста бие на сиво-гълъбово.

# 530
https://www.fapceramiche.com/it/prodotti/bloom/#blue-rivestimento
Керамише класик е вносител за България, градски шоурум на бул. Христо Смирненски до Римската стена. Имат склад и много по-голям шоурум на Стар лозенски път, близо е до Врана. Там е по-голям шоурумът, по-светъл, но няма точно продавач-консултанти, по-скоро складов персонал. Може складът да не работи сега, не знам колко кв.м. е, но ако звъннеш и ще разбереш.
Проверих - работят и двата шоурума.

# 531
  • пловдив
Здравейте.
Необходима ни е нова душ система .
Разглеждам варианти на Видима и  Грое.
Иска ми се да има подвижен душ ,душ-пита и смесител.Виждам,че се предлагат и бюджетни Китайски варианти ,но не знам заслужават ли си .
За Пловдив къде бихте препоръчали да отида да разгледам.
Благодаря предварително !

# 532
Агент, в градския шоурум е консултантката, ще ти каже поне дали и кои плочки ги има изложени в склад/шоурума. В градския шоурум ще ти направят и проекта, ако решиш да купуваш. Но склад/шоурума е по-голям, много светъл и слънчев, и има повече място за излагане.
Както казах и на "колежката" от Бургас (без да обърна внимание на това, че не е от София), съвсем наблизо до склад/шоурума на Керамише класик е Интеркерамос, които са вносители на Имола. Според мен си заслужава, ако се запътите с кола натам по Цариградско, да спрете първо в Интеркерамос (те са в една нова голяма къща), и да продължите към Керамише-то.

Ако тръгнете към шоурума, имам молба - може ли да питате дали имат още  серията Frame цвят Avio на склад? Аз си я бях харесала, плочките са в синьо-сиво, едно малко убито, но не е банално.

Иначе серията  Bloom сините плочки на моя монитор e по-скоро убит деним. В каталога ще е друг, а на живо - в зависимост от светлината, сигурно пак ще се различава.

# 533
Здравейте.
Необходима ни е нова душ система .
Разглеждам варианти на Видима и  Грое.
Иска ми се да има подвижен душ ,душ-пита и смесител.Виждам,че се предлагат и бюджетни Китайски варианти ,но не знам заслужават ли си .
За Пловдив къде бихте препоръчали да отида да разгледам.
Благодаря предварително !

Виктория Керамикс - срещу Джъмбо. Имат огромен избор.

# 534
  • Русе, България
Душ система купихме тази на Видима. Не съм сигурна дали на Грое нямаше такава комбинация (слушалка, пита и чучур) или просто ми се видя твърде скъпа, но досега вече десет години сме с Видима и сме доволни, така че решихме пак на тях да заложим. За мен беше важно да е и с долен кран, докато например термостат не би ми вършил работа и не искам. Повечето душ системи, които видях, имаха само пита и слушалка.
Да уточня, че не сме монтирали новия душ, надявам се другата седмица вече и това да е факт!

# 535
Идея откъде да купя такива плочки?

От тези (гладките) ми заприличаха по визия:

# 536
  • пловдив
Душ система купихме тази на Видима. Не съм сигурна дали на Грое нямаше такава комбинация (слушалка, пита и чучур) или просто ми се видя твърде скъпа, но досега вече десет години сме с Видима и сме доволни, така че решихме пак на тях да заложим. За мен беше важно да е и с долен кран, докато например термостат не би ми вършил работа и не искам. Повечето душ системи, които видях, имаха само пита и слушалка.
Да уточня, че не сме монтирали новия душ, надявам се другата седмица вече и това да е факт!
Много е хубава вашата.
Нашата старата е Видима и също 10-на години се ползва,но се наложи да се ремонтира кранчето за топла и студена вода и не работи хубаво вече.Така решихме да вземем нова .

# 537
Искам да попитам някой има ли параван с покритие на стъклото Луксклиър Протект? Пише, че покритието на това стъкло предпазва повърхността, забавя процеса на стареене, причинен от водата, предпазва от потъмняване и т.н., лесно се почиства...Предложиха ни го от магазина, в който ще си поръчаме параван, но е почти двойно по-скъпо от обикновеното закалено стъкло.

# 538
Здравейте! Някой правил ли е баня с плочки от серията Treviso Cream? Интересува ме лесно ли е почистването и поддръжката на хромираните детайли? Чудя се с времето дали няма да се 'прецакат' от мокрото Sad

# 539
Здравейте, предстой ми ремонт и обзавеждане. Както се очаква трябва да се започне от баните. В главата ми е някаква каша, иска ми се да следвам някаква концепция с цветовете. Много залитам по бяло, мраморно (всякакви разновидности), дърво, а приятелят ми иска нещо цветно.
Та имате ли предложение за баня в мраморно, дървесно и някакъв трети цвят?
Трябва ли да следвам едни и същи цветове за останалите помещения?

Общи условия

Активация на акаунт