Професионални серии за коса 144

• 52 421
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
  • Somewhere over the Rainbow
Момичета, коя е най-ниската цена, на която сте засичали сешоара  Alyon Parlux (напр. в последната една година)? И случвало ли се е Арлен да го включат в промоция?

# 421
Момичета, коя е най-ниската цена, на която сте засичали сешоара  Alyon Parlux (напр. в последната една година)? И случвало ли се е Арлен да го включат в промоция?

Отдавна го следя,но никъде не засякох намаление. Звънях в Арлен да питам дали се очаква някаква отстъпка за сешоарите,но ми казаха,че ел.уредите не участват в  промоции по принцип. Аз го поръчах от Нотино,тъй като разликата с Арлен и осезаема.

# 422
Момичета, коя е най-ниската цена, на която сте засичали сешоара  Alyon Parlux (напр. в последната една година)? И случвало ли се е Арлен да го включат в промоция?
Октомври закупих моят за около 190 лв от нотино.

# 423
Аз ноември взех моя за около 210лв от Нотино.

# 424
  • Somewhere over the Rainbow
Благодаря за бързите отговори! А знаете ли как стои въпросът с гаранцията, когато е купен от Нотино? Доколкото знам, базата им е в Чехия. Ако се повреди, там ли трябва да го пращам или имат сервиз в България?

# 425
VanessaDE,
имаш пропуснато обаждане от Serie Expert!
Имат нов концентрат с името Blondifier.
Скрит текст:

# 426
Vanessa за новия блондински ли е мнението ти ?  Шампоана който е в кутията ли чакаш мостра ?
Да,новият блондински с уж новата формула,голям съм шаран Grinning
Шампоана в кутията и екстремната маска.Подозирам,че Ш ще ми залепи косата за скалпа,но ще го пробвам.На маската възлагам големи надежди,но предвид ефекта от серума...ще я видим и нея

Grinning Аня,много си забавна. Концентратът изглежда добър,подозирам,че яко ще хидратира.Мда,ще се тества.Благодаря Flowers Hibiscus

# 427
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, поръчах в неделя Ш Меди, спрей Целаген и Термо на Олиосета. Днес дойде поръчката, ще пиша мнение по-нататък.
Благодаря за препоръките!

# 428
  • София

Аз също исках да взема Alyon и накрая взех този модел  на Valera, страхотен е и е доста намален Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-va-8605-pp

# 429
  • пловдив
Здравейте,искам да си поръчам ЯЧРМ,но в zoya.bg e изчерпано.
От къде другаде мога да поръчам от БГ?
Не ми се чака от iherb , иска ми се по-скоро да започна да го ползвам.

# 430
  • София

Не съм го купувала, но го видях тук

http://www.beautyhairbg.com/site/product/322

# 431
Здравейте, момичета.
Объркана ми е поръчка, вместо маска на Керастаз Магистрал, съм получила Маскинтез. Въпроса е дали да я връщам, косата ми е дълга, гъста, къдрава и изсветлена?

# 432
  • Бургас/Пз

Аз също исках да взема Alyon и накрая взех този модел  на Valera, страхотен е и е доста намален Stuck Out Tongue Winking Eye
Как ви се вижда като мощност, духа ли много силно?? На най-силната температура ли сушите??
Аз взех 2000 вата, но като че ли ке колебая дали до не го сменя за 2400.

Момичета, голяма ли е разликата между 2000 и 2400 вата при сешоарите и по-добре ли е да е по-мощен??

# 433
  • пловдив

Не съм го купувала, но го видях тук

http://www.beautyhairbg.com/site/product/322

Много благодаря Simple Smile
Поръчах вече,като пристигне ще пиша отзиви.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 21:18 от bubanka

# 434
  • София
Момичета, коя е най-ниската цена, на която сте засичали сешоара  Alyon Parlux (напр. в последната една година)? И случвало ли се е Арлен да го включат в промоция?

Аз също исках да взема Alyon и накрая взех този модел  на Valera, страхотен е и е доста намален Stuck Out Tongue Winking Eye
Как ви се вижда като мощност, духа ли много силно?? На най-силната температура ли сушите??
Аз взех 2000 вата, но като че ли ке колебая дали до не го сменя за 2400.

Момичета, голяма ли е разликата между 2000 и 2400 вата при сешоарите и по-добре ли е да е по-мощен??

Т са 1 и 2, на 2 е много горещо и се суша на 1. Първоначално пускам на 2 най-силно да духа, доста мощно е и доста бързо изсушава. Накрая за малко пускам на по-ниската степен 1 и ако се изправям с четка нея ползвам.
В сравнение със стария ми сешоар, който е съвсем обикновен мисля, че 2000 вата е, този направо е извънземен, много ми харесва Grinning
Единствен минус е, че като че ли тежи малко, но не много де Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт