Професионални серии за коса 144

• 52 278
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Тя парата не трябва да излиза, когато се минаваш с нея върху косата, а когато сложиш водна капка върху повърхността й. Не знам дали го обясних както трябва.

# 631
  • София
Вчера ми пристигна терапевтичната преса за коса. Пробвах я на косата на детето, не излиза пара.
Пиша това, понеже нагоре стана въпрос за парата и липсата ѝ.

Не трябвс да излиза пара, това е студена преса. Теста се прави както е обяснила магнолия 2 поста по нагоре - с капка вида между плочите

# 632
Здравейте
Включвам се в темата, но ровя от 3 дни в интернет и намирам много противоположни мнения и съм тотално объркана.
Бих искала да ускоря растежа на косата- расте с около 1,5 см месечно.
Може ли да ми препоръчате изпитана козметика за коса, която би спомогнала да ускоря растежа?!
Благодаря!
Генетично е заложено. Няма шанс
А ако става дума, че доаега е расла с 2см, а вече 1.5, това е друг въпрос. Ма по принцип ако расте с 1.5 няма магия за тая работа!

# 633
densi, благодаря! То чак ползи не очаквам  (е щеше да е плюс да има), просто ми трябва нещо което да придава аромат по-силен и траен от този на финишите ми и да не вреди ☺️

# 634
densi, благодаря! То чак ползи не очаквам  (е щеше да е плюс да има), просто ми трябва нещо което да придава аромат по-силен и траен от този на финишите ми и да не вреди ☺
В ДМ има някакви дезодоранти за коса,но не знам какво вършат

# 635
ДХЗ, не стават, пълни са с алкохол!

# 636
Момичета, ползвали ли сте тази термозащита на Макадамия?
Хубава ли е?
https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termo-zashtita-all/ter … dry-lotion-198-ml

# 637
Привет! Много харесван аромата на Маракеш и по тази причина им заглеждам шампоаните и балсамите. Бихте ли споделили какво действие имат, доволни ли сте от тях?

# 638
  • Варна
Оригинал са хубави и неангажиращи. Добра ежедневна грижа за коса в добро състояние. С някоя и друга терапия и ампула от време на време могат да се ползват нон стоп от мацки със здрави коси.

# 639
Да, точно такова нещо ми трябва! Благодаря ти много! Blush

# 640
Viktoriai,
Съгласна съм с prinzesata, като аз харесвам и серията за боядисана коса. Ароматът на Original обаче е бонус. Стилизантите им също са на ниво. Маслото им за кожа е...  изненадващо добро като ефект.

prinzesata,
няма ли да се включиш с добри или лоши думи за някои от новите си придобивки? Не ги крий, оттук ги виждам!

# 641
  • Варна
Хаха Ани колкото и невероятно да прозвучи нищо не съм купувала от черен петък насам.  В кошниците ми из разни сайтове са новите Керастаз за Блондинки и блондинските на Шу,но се помайвам и не ги поръчвам.
Толкова много козметика имам,че ме е срам от мене си Grinning.

# 642
Помня аз, че едно ECRU беше осиновила и разни други неща бяха подновени от новите Chronologiste или се бъркам?

# 643
  • Пловдив
Имах шампоан и балсам Маракеш, при първите 2-3 измивания бяха ок, след това адски ми разхвърчаваха косата.
Моята е гъста, плътна и дебела, ако има значение.

# 644
  • Варна
Аня за хроноложист писах веднага след като ги тествах даже направих сравнение на старата и новата маска. Новите миришат по-добре иначе като действие новата маска е една идея по НЕкондиционираща от старата/не докарва лигава коса под душа/. Тъкмо вчера я ползвах,но със стария шампоан защото нов не съм купувала.
 Харесвам я даже мноого я харесвам. Термото също си го харесвам. Като действие ми е сравнимо с дисциплин.
Балсамът за къдрици на Екрю съм го ползвала веднъж след маската Генезис,че тя по принцип ми е слабовата и си я запечатвам с нещо. Харесва ми,добре затваря косъма и ароматът му е приятен. Генезис балсамът обаче го бие и като аромат и като действие. Прибрала съм го за лятото и възнамерявам да го ползвам като финиш.

Общи условия

Активация на акаунт