Професионални серии за коса 144

• 52 343
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
VenessaDE, точно този имах впредвид.
Истината е, че като имам еластиСтайлъра много се чудя дали имам нужда и от този. Може би не, но пуст сърбеж да го имам. От черния петък го мисля. Косата ми е нетретирана, гъста, хвърчаща, обича хидратация и често изглежда като метла въпреки грижите които полагам за нея.
Вчера в Инстаграм питах за блондинския кога ще е наличен, казаха скоро.

# 196
Момичета споделете сайт, от който купувате ЯЧРМ екстра дарк на добри цени.

Здравей, наскоро го закупих от този сайт extra dark 118ml за 21лв.
http://www.beautyhairbg.com/
Мисля, че всичко е наред с него. Консистенцията е гъста, мирише някак опушено, а цветът е тъмножълт. Очаквах всъщност да е тъмнокафяво, но не е .

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:57 от nneellyy

# 197
Lale според мен изчакай,другата седмица пускат блондинския,почти съм убедена,че ще е по-добър от този стария.Аз стария не бих го препоръчала на моите приятелки,но ти ако държиш си го вземи.
Еластистайлъра не съм го ползвала,но все си мисля,че той е за замазване на изтощени връхчета.А нощните серуми хидратират и подхранват през нощта,особено сухи,третирани,къдрави коси

# 198
Момичета споделете сайт, от който купувате ЯЧРМ екстра дарк на добри цени.

Здравей, наскоро го закупих от този сайт extra dark 118ml за 21лв.
http://www.beautyhairbg.com/
Мисля, че всичко е наред с него. Консистенцията е гъста, мирише някак опушено, а цветът е тъмножълт. Очаквах всъщност да е тъмнокафяво, но не е .
Благодаря! И аз от там поръчах първият път, но исках да намеря някъде с по-добри цени. Гледах това : https://jamaicanblackcastoroil.com/collections/hair-care-product … ck-castor-oil-8oz
Като количество е двойно с добра цена, но не намирам инфо за доставката.

# 199
Включвам се с коментар за няколко продукта :

- взех си единични дози от бустер Reconstruction и концентрат Oleo Fusion на керастаз - ефект нулев от първо ползване.. А рекламата е, че още от пръв път резултатите са видими 🧐

- използвала съм К нощния серум, но не си заслужава и няма да повторя с него. Разлика преди и след не усетих. Ароматът за сметка на това е доста приятен. Надявам се блондинският да е по-добър. Мисля да го тествам.

- възхитена съм от хидратиращия балсам на Mediceuticals. След една опаковка се замислям дали да не взема втора. По-силна хидратация на косъма не съм усещала от друг продукт.

Искам да ви попитам кой продукт (олио/серум/спрей..) бихте ми препоръчали за ежедневна употреба при силно изтощена, бухнала, но с тънък косъм коса. Бих се радвала да нанасям нещо всеки ден/нощ, а не само при измиване.

# 200
Аз онзи ден само  си питах, никой не се включи. Но Нотино бяха безкрайно бързи и вчера получих олиото Абсолют рипер. Бях го ползвала в старата му формула преди много години и имах опасения, но то е все така разкошно ❤️
По-течно е, но хидратира страхотно, не утежнява и дава супер блясък и мекота. Страхотно е! Повече няма да се разделям с него ❤️

# 201
Нощният серум го ползвах преди време. Жесток аромат, но на моята коса не се отрази добре (тънък косъм), ужасно ми я пресуши и ми я правеше на клечки.

Може ли някой да обясни защо ДПШ се ползва най-много 1-2 пъти месечно? Какво става, ако е по-често?

Ако ампулата Pro longer, пък и други продукти действат с натрупване, когато измием с ДПШ, не се ли "отмива" всичко натрупано?

# 202
Нощният серум го ползвах преди време. Жесток аромат, но на моята коса не се отрази добре (тънък косъм), ужасно ми я пресуши и ми я правеше на клечки.

Може ли някой да обясни защо ДПШ се ползва най-много 1-2 пъти месечно? Какво става, ако е по-често?

Ако ампулата Pro longer, пък и други продукти действат с натрупване, когато измием с ДПШ, не се ли "отмива" всичко натрупано?
Доколкото знам ДПШ се използва ПРЕДИ маски и други полезности за да се почисти косата и скалпа от силикони и други замърсявания и за да може да поеме всичко от преуоша.
Предполагам, че ДПШ е по-агресивен от другите и за това се препоръчва по-рядка употреба. В същото време ДПШ на Шу, който момичетата препоръчват е описан с по-честа употреба. Поръчах си от make up с шоколада и да видим как ще е.

# 203
  • Варна
ДПШ на Шу го ползвам всяка седмица,че понякога и по-често. Първо,че не сваля мата на русото като другите си събратя и второ никак не е агресивен. В общи линии го ползвам преди всички терапии.

# 204
ДПШ на Шу го ползвам всяка седмица,че понякога и по-често. Първо,че не сваля мата на русото като другите си събратя и второ никак не е агресивен. В общи линии го ползвам преди всички терапии.

Мерси за инфото. Назад се зачетох в старите теми и една съформърка с дълга коса преди години и така си е описала "грижата", че останах с впечатление че ползва ДШП на Шу като константен Ш на всяко миене.

# 205

А след него ползваш ли друг Ш?Вчера го пробвах, но сякаш малко ми изсуши и слохших след него и Меди

# 206
момичета, имате ли впечатления от този серум?

# 207
  • Варна
Вероятно Магнолия визираш. Да ДПШ си е,но е доста различен примерно от ДПШ на Меди или този на Label.m.Тях ги ползвам веднъж месечно преди боя.

Принципно ползвам всички шампоани в комбинация с тия на напура за скалпа и не след ДПШ не ползвам друг шампоан,а богати маски или хард терапии. ДПШ сваля всички натрупвания,буквално остъргва косъма от всичкия кит който клепаме тъй,че е нормално да се усеща косата попремита. При мен обаче с тоя на Шу подобен ефект липсва. Косата си е нормална.

# 208
Преди 2 дни правих терапията на Алфапарф, възстановяващата - хареса ми, пое цяла ампула, значи е имала нужда, първо мислех да е с половината от това, което дават те като доза, но ... Аромата ми бие на билки, преди време се бях боядисвала с някакви безамонячни бои, малко на тях докарва. Не е Керастаз аромат, да, но е търпим, даже днес вече не го усещам от парфюма ми.
Въпросът ми е днес мога ли да повторя терапията или ще й дойде много /подсказвам, че е обезцветявана/?

# 209
  • София
Може ли линк към ДПШ на Шу?

От тази марка съм ползвала зелената серия и ми беше харесала. (но я купувах на по-ниски цени от тези в Нотино.... Сега като са стопирани поръчките от Англия, откъде поръчвате?)

Общи условия

Активация на акаунт