Професионални серии за коса 144

• 52 376
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Няма как да ти изпарява водата от косата или поне не е видимо. Когато косата е достатъчно влажна издава един пищящ звук. И моята е от Али и е на няколко години. Работи си без забележки.

# 511
Как разбирате, дали работи улъразвукова преса 🙄 взех си кератиновата от Нотино. Свети и леееко нагрява, но не издава звуци и не изпарява нищо от косата

# 512
Здравейте. Смених си цвета, изсветлих се. Изсуши ха ме, добре се получи, въпреки, че друг цвят исках, ама карай. В корените ми е по-тъмно, надолу е по-светло.
Шокът ми дойде като си я измих. Бая си поревах, то твърдо, то жилаво, направо не очаквах такова нещо😟
А и няма къде е, май се поизправила. Имам ли шанс да я оправя. Направо, съжалявам 1000 пъти.
Взех маска Терапист, ампули про лонгър, мини комплект на Керастас за блонди ки.... Какво друго? Тя е, суха и незнам какъв продукт да и слагам.

# 513
Цитат на: Anelia20 link=topic=1283948.msg421

Аз съм се чудила от къде може да се купи такъв ароматизатор с клечки.
От салона на Мърфи например.
Измислят за тях друг път, копират Шанел постоянно. Можем да го наречем и вдъхновяват се от Шанел.

Хвърлих едно око в сайта им, не видях да имат "клечки" Grinning

Моята ултразвукова не съм забелязала да изпарява нещо. Ползвам я на много мокра коса, ако това има значение. Слаб цвъртящ звук се чува много рядко (да не би да прекъсва някъде и само тогава да работи реално), свети в червено плочката и при по-дълго ползване леко позатопля косата.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 21:40 от bubanka

# 514
  • Варна
https://www.youtube.com/watch?v=Rw6E4u55WhU девойката дрънка доста глупости,но на 1.12мин. прави тест на пресата. Ако изпарява напръсканата вода на металната плоча-работи.

# 515
  • Някъде там
Здравейте, имам въпрос към вас.
Преди време много не харесвах маската на Eprouvage, но косата в различни периоди има различна нужда и естествено и давам шанс.
Сега съм в период в който косата ми е обожава, но вече маската не се предлага Cry.
Коя маска има подобен ефект на нея и с коя бих могла да я заменя?
Гледах про файбър синята (май тя е по лека), CHI Infra Treatment,
WELLA Color Motion Structure Mask, но не съм ги пробвала и не знам като ефект дали биха се доближили до Eprouvage.
Приемам и други предложения Blush
Руса мама, вече имаш ли мнение за brave New hair, спрея  за косопад и растеж, ползваш го от известно време 😍, все още не съм го поръчала.

# 516
Здравейте, имам въпрос към вас.
Преди време много не харесвах маската на Eprouvage, но косата в различни периоди има различна нужда и естествено и давам шанс.
Сега съм в период в който косата ми е обожава, но вече маската не се предлага Cry.
Коя маска има подобен ефект на нея и с коя бих могла да я заменя?
Гледах про файбър синята (май тя е по лека), CHI Infra Treatment,
WELLA Color Motion Structure Mask, но не съм ги пробвала и не знам като ефект дали биха се доближили до Eprouvage.
Приемам и други предложения Blush
Руса мама, вече имаш ли мнение за brave New hair, спрея  за косопад и растеж, ползваш го от известно време 😍, все още не съм го поръчала.
Все така ми е приятен. Имам нови растежи, но не  знам от него ли е.
В интерес на истината, продукти за по 15-20 лв. за растеж и косопад, винаги давам шанс. Дай му и ти, нищо не губиш.
Когато продукта е скъп направо си чакаш чудо и си разочарован, а такива по-евтинки не очакваш нищо, а понякога те очароват Simple Smile
-----
И като говоря за очарование, съм все така положителна към Еласти-Стайлъра и серума /олиото Абсолют рипер. Страшни любимци ❤️

# 517
Здравейте! Някой питаше за ампулите на Лалга. Ако не е поръчала дамата да кажа,че са с 15% отстъпка в рибите.

# 518
От Еласти-Стайлъра и аз съм много приятно очарована. Много ми харесва ефектът му като финиш и има много нежен аромат Blush (нещо, което рядко се среща при профи продуктите). Единствен минус, който мога да отчета е, че термозащитата му е слаба и трябва да сложа Напура върху него, но това е не е проблем за мен.

# 519
  • Sofia, Bulgaria
В grimche имат добри намаления на Керастаз, някой поръчвал ли е от там?
Лалга от рибите си взех с 30 процента намаление ноември. Ампулите тогава бяха около 12лв.

# 520
Привет! Не знам дали темата е подходяща за дискусията тук. Търся добър фризьор в района на Ман.ливади и около този квартал. С руса коса съм, гъста, малко под гърдите, цвят между 7-8. Поддържам я с професионална козметика. Ако е възможно да ме отиентиране и за цена. Благодаря предварително!

# 521
  • Бургас/София
Ами в Манастирски ливади има Stephan. Аз съм доволна от момичетата там, от някои повече отколкото от други. Цени мисля, че има обявени в сайта.

# 522
Ех, че съм и аз... Имам пресата от Нотино Brazil keratin, но си минавам косата, когато е намазана с маска. Свети червено и смятах, че работи. Не ми е идвало на ум да изпарявам вода.
Когато минавам мокрите кичури, не пуши...

# 523
Момичета, моля, препоръчйте ми качествена ножица за самоподстригване 😁 от Солинген дали става нещо? Няма да спра да посещавам фризьор, но искам вкъщи като си видя някой нацъфтял косъм, да резна с ножица, а не да го дърпам

# 524
  • Sofia, Bulgaria
В търсене съм на четка за изсушаване на косата със сешоар. Имам 2, но не постигам добър резултат. Почти не ползвам преса за коса.
Има ли мнения за четките с естествен косъм на label.m?
В арлен има 20% отстъпка на всички продукти на Ланза до 25.01.2021г. И пак дават 15% на всичко за уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт