Отговори
# 150
  • Монтана
Страхотен Керем!...
Няма такъв! Толкова е талантливо това момче!
Два пъти го гледах!

# 151
Хем ми хареса ,хем съм леко разочарована. Очаквах да пеят заедно , с другите доста говориха ,мотаха ги из сцената ,а нашичките много набързо ми се стори .
    Ама как си я извика на сцената Heart Eyes За малко и аз да стана да тръгна Joy

# 152
# 153
  • Монтана
Дами, какво я попита Керем веднага след края на песента?

# 154
Лелеее, нашия е влюбен много, направо очите му светнаха като я видя, забрави да пее 😂😂

# 155

Ханде е някак горда, че това е нейният мъж... Въобразявам си, дали алкохол, дали мераци, все тая, не ме съдете.. ИСКАМ ГИ ЗАЕДНО!!!!

# 156
Тя и Бамби, не е по-долу, стана червена като рак ... Wink Не могат да ни заблуждават още дълго, натам отиват нещата Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1344755345017733127
От Ханде:
https://twitter.com/i/status/1344758984788631554

# 157
  • Кърджали
Когато си глътна граматиката ли?
Подигравате ли се с мен? - явно наистина не е очакваш да я види. Първоначално не я забеляза, всички му сочиха към стола на Мурат, да види кой е там А като я видя забрави да пее... Сладък. "Подигравате ли се с мен?" - как не каза f.ck не знам

# 158
  • Монтана
Благодаря, Алекс!

# 159
  • In the light side of the Moon!
Защо с него нямаше интервю преди да излезе на сцената?

Според мен не си забрави думите а просто се отплесна и спря да пее, но много бързо се включи с Ербу, която му пригласяше!

# 160
Налбантова, ако беше само ти, щеше да е добре. Аз си зарязах гостите, да зяпам телефона за не ги изтърва. И на всичкото отгоре не излизам от БГ мама.... И ако не се оженят накрая ..... ег*ти загубата Stuck Out Tongue Winking Eye

Ханде е някак горда, че това е нейният мъж... Въобразявам си, дали алкохол, дали мераци, все тая, не ме съдете.. ИСКАМ ГИ ЗАЕДНО!!!!

# 161
  • Монтана
Беше изключително забавно!
Нашето момче беше супер!
Определено номер му бяха скроили!

# 162
mi_si какво проказваш, аз избягах на терасата 😂 Бях като малко дете на Коледа, което си получава подаръка 😂
Една приятелка гледаше с мен, така ги хвалех, все едно са ми децата 😂😂😂
Аз викам да направим една петиция 😂
Друго решение не вижда.
Смятай колко сме откачили по тях, щом на нова година зарязваме всичко, за да гледаме нещо, което можем да видим и по-късно 😂😂😂

Дори съм готова за татуировка с надпис:
Ханде + Керем = В. Н. Л. 😂😂

# 163
Nalbantova ,mi_si и аз се включвам в отбора ! Какво приятелство!? Те преливат от чувства Grinning То беше изчервяване ,едни такива жестове полувинчати ,недовършени .... Ако бяха приятели щяха спокойно да се прегърнат на сцената - една истинска приятелска прегръдка за подкрепа .А те като срамежливи ученици се докосваха Grinning
    Спирам си водката ,че до 00:00 ще ги оженя Joy

# 164
А какво говориха, като спря да пее

Общи условия

Активация на акаунт