Отговори
# 165
Аз  кума ще им стана. Много харизматични двамата. И това червено на Ханде... Брр

# 166
Гледам от сторитата на Гамзето, че Ханде е у тях. Маса гласила за четирима.Гамзе ,мъжа и, Ханде и май някаква приятелка. Керем ако са се гаджосали , не би ли трябвало да е там. Спирам виното, че толкова много ги искам заедно....

Споделям мнението ви за отношенията им сега в Гласът. За мен те кипят от чувства.

Огън в огън са.

# 167
Малко беше, ама хубаво! За много години, момичета!

# 168
Честита Нова година, момичета! Heart Nature Fireworks

# 169
  • Плевен / София
Честита нова година момичета🎉🎊❤
https://youtu.be/rJc2B6EwLOQ

# 170
Обаче хубаво пее момчето ни!

# 171
  • София
Мили момичета, честита Нова година! Бъдете здрави, усмихнати, обичани, щастливи!

А нашите любимци, които ни държат перманентно активни в темата ..... прекрасни са!

P.S. От информация в интернет разбрах, че Ханде Ерчел е обещала да отиде в предаването "Грасът на Турция" след една година и да изпее песен, като неин наставник/ментор ще бъде Мурат Боз. Тази година е трябвало само Керем Бурсин да участва в предаването, като за свой наставник/ментор той е избрал Ебру Гюнеш! А обяснението за това, че Керем е трябвало да пее сам е, че той е изгубил облога между тях двамата! Дали това е така или просто правят шоу, аз лично не знам! Важното е, че както написах преди време " хората ще забравят какво сте казали, хората ще забравят какво сте направили, но хората никога няма да забравят начина, по който сте ги накарали да се почувстват" - те двамата, заедно ни карат да се чувстваме прекрасно!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 01:41 от nrgmama

# 172
  • Монтана
Обаче хубаво пее момчето ни!

Той всичко прави хубаво!
Честита Нова Година! Благословена и здрава да е за всички!

# 173
Честита Нова Година, момичета прекрасни! ⭐
Нека тази година е по-щастлива и по-добра от предишната! 💙🤍
Тук ди станахме като едно малко , сплотено семейство и нямаше как да не мина да честитя!

# 174

Благодаря, че  ви има!!!

# 175
  • In the light side of the Moon!
Честита ви Нова година момичета! 🤗

Значи, колкото повече гледам представянето на Керем и с тези гифчета дет хвърчат наляво и надясно по се виждат детайлите. Та мисля си, че Керем видя Ханде на стола, но се направи на ударен и загледа още по-високо в тавана, след което се обърна наведе си главата и започна да се смее, погледна я вече когато тя го извика по име 😂
Немога да намеря гифчето с точния момент, но ако се загледате в клипа ще видите за какво говоря!

Плюс това още с влизането, той направи като закана с пръст и завъртя глава, та се чудя не е ли видял още тогава 😂
за да не съм голословна, ето и скрийн шот. Столовете са от дясно на Керем и дори и Ханде се вижда 😉

Хайде аз отивам да празнувам!

# 176
Честита нова година! Здраве, мир и любов! 🥂

# 177
  • Кърджали
Цялото участие

Знм че не е като да е със субритри, ама

Аcun: Имаме малка изненада и заради това искам да повикам Мурат Боз при мен. Ще почитане защо, ама ти ела. На стола на Мурат ще седне много обичана приятелка. Ще направим изненада на актьора, който ще излезе на сцената. Не издавайте звук. Сега идва изпълнителят ни

Ляляляляляля. Селд ксто се обръща Ханде Н два  пъти казва "Не ме вижда, още не ме забелязва" но не се чува.
Керем: Подиграваш ли ми се?
Хадисе: Много сладко
Керем: Не говорете глупости
Хадисе:И не те видя
Хамде:Изобщо
Беяз: Колко ти показваме - виж виж
Хадисе:Колко хубаво
Acun: Да благодарим първо на Керем Бюрсин. И Нщна Ханде Ерчел много благодарим. И двамата тази вечер са с нас. На теб специално благодаря, зашото има нещо такова - да се пее не е за всеки, някои умеят, на някои им е хоби, а някои са много далеч от това. Керем не е на ти с пеенето, но не ни отказа и дойде със сърце и душа. Заслужава големи аплодисменти. И наистина специално за да го изненада дойде Ханде Ерчел, миналата година много искаше да дойде, но не било писамо. За тая година било късмета. Благодаря и на Ханде Ерчел.
Ханде: Аз благодаря
Acun:Да припомня ако искате да гласувате за Керем Бюрсин напишете Керем и да изпратят СМС и да бъдете в подкрепа на образованието на малките деца (парите от съобщенията отивали за благотворителност - образование на глухи деца)
Аcun: Да започнем с теб, Керем, беше ли ти трудно?
Керем: Може би е едно от най-трудните неща, които съм правил в живота си. Работата ви е много трудна, много уважавам певците. Да.
Acun:  В един репортаж казваш, че на Нова година си си винаги вкъщи. Тзи година май ще се гледаш?
Керем:Да, абе като дойде моят ред ще сменя на EXXEN.Ще гледам EXXEN.
Беяз: Как избра песента?Много хубава песен.Беше страхотен.
Керем: Много добре я пея под душа.. Това е единствената песен, която знам, затова  Хадисе : Под душа с ехо добре ще звучи
Беяз: Ти какво казваш?
Хадисе:Ханде, ти какво ще кажеш?
Ханде :Първо, много се радвам, че съм тук Благодаря ви. И че съм тук с вас съм много щастлива. Отделно, че натиснах този бутон съм щастлива.
Керем: Да беше пяла с мен

Ханде:Извинявай, Мурат, аз от този стил няма да стана
Мурат: Дали ще те извиня решението ще вземете Керем.
Мисля че оценява саможертвата ми, Керем.
Ханде:Аз не мисля да ставам от тук.
Хадисе:Много харесала стола.
Acun: Между другото, Керем иска Ханде на сцената
Ханде: Ама аз не мисля да ставам от тук
Керем с такъв сладък жест си я повика, че и аз бях готова да ида до него.
Беяз: Да, да... Какво ѝ каза така на ухото?
Керем:Ние помежду си
Ханде:Ние все се обзалагаме помежду си
Керем: Даз обзалагаме се. Не успяхме да изберем песен, която да изпеем заедно, затова решихме да се обзаложим и който загуби ще пее.
Ханде: Ама Керем предложи песента която си пеел под душа
Керем: И аз загубих, затова аз излязох
Ханде: По принцип все ти губиш

Керем:Може пък догодина Ханде да излезе да пее, а аз да седна на стола на... Хадисе
Беяз: На стола на Хадисе, а... Стана ясно кой ще избере. Ние пак сме извън сметките.
Ханде:Но понеже аз дойде като подкрепа като негов партньор, според мен (сочи към Мурат)
Керем: Аз си мислех за някого. Г-жа Ебру
Мурат :Една минута
Acun:Мислел си го е
Ебру:Мислил си си?
Acun: А после какво стана?
Керем:Още си мисля за Вас. Но сега Ханде като ме притиска да избера Мурат, аз какво...
Ханде: Притискала съм го? Чухте ли нещо такова?
Мурат:Ама, такова, Керем
Керем: Виж много те обичам
Мурат: И аз те обичам, но аз направих нещо тук и си заслужава благодарност
Ханде:Май наистина аз ще те избера догодина

Керем:Догодина ли?
Беяз:Хайде, състезанието си е състезание
Ебру:Какво е това сега. Мислел си е за мен, защо се опитваш да го откажеш?
Мурат: Има малка подрбност- л ( в смисъл мислел)
Ебру: Не каза така. След това - още мисля за вас.
Хадисе: Даз вярно че така каза
Ебру:Каза. Ама ти ако продължаваш да говориш наистина ще стане в минало време и после ще те убия
Беяз: Аз да обобщя. Каза мислех за Ебру Гюндеш, каза. Каза че иска да отиде  на стола на Хадисе, после каза че може да иде при Мурат.Тя пък каза аз искам догодина да дойда. За мен нямаше и дума. Искам да го отбележа специално.
Ебру: Керем
Керем: Г-жа Ебру.
Аcun:Избра Ебру Гюндеш и отива в нейният отбор. Керем, много ви благодарим

Според мен наистина не я видя, докато пееше се беше съсредоточи в пеенето и сякаш не виждаше не се чува добре, но Ханде казва "Не ме видя, ама изобщо" и чак като го извик по име да надвика музиката, тогава я фиксира. Видя се как Керем се пробва да продължи да пее, но думата му остана на половина... После се съвзе и продължи, но един шашардисан. И с тази му реакция " Ти Подиграваш ли се с мен"(може да се приеме и като шегуваш ли се с мен, не е точно подигравка, нещо като взимане на подбив... Уф, губи ми се точната дума"...)
Бяха наистина много сладки, и Керем с това" Да беше с мен на сцената"
Явно първоначално наистина идеята е била да пеят заедно, но не са избрали песен. Ханде ще се чувства по-уверена да пее на турски, той на английски (па и само тая бил знаел видите ли)...
Ама беше готино. И аз дето по принцип казвам че ми е все едно дали са влюбени или не, че си е тяхна работа - първото минало ми е през ума беше - тоя е влюбен до уши

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 01:40 от Aлекcандрa

# 178
Честита Нова година момиче.
Бъде здрави и много щастливи.
Благодаря за Новата тема.
Току що минаха Ханде и Керем гледах ги по тв.
Учудвам се че само Керем пя. Нямаше ли да пеят заедно суетна песен?
А и ми направи впечатление че нато Керем нито Ханде имота визитки , на всички други имаха на тях не.
Ще ги дават ли отново заедно по късно или не това беше за цялото предаване.

# 179
Кире беше много сладък не ме гръмна с певчески талант защото съм сигурна,че може да изпее нещичко колкото да не се изложи все пак е свирил на китара трябва да има някакви познания и с пеенето сетих се как в хора аз пеех същата песничка и направо паднах....какво да кажа друго сладур непринуден обаче аз не виждам никаква любов и ако излезна права тука всички ще ме черпите по едно....
ЧНГ на всички ви желая,здраве,благоденствие,щастие,късмет и по здрава и усмихната година да имаме!
Гранда на вечерта беше актьора от Сьоз и Ореетмен - Серкан Кълъч както и сладураната Мирай Данер с тази толкова сложна песен
Отбора на Ебру спечели впрочем...
Много ме зарадва програмата всички много симпатични,а Мурат май захапа въдицата по Айча Айшин това коментираме сега в Т определено я хареса...

Общи условия

Активация на акаунт