Отговори
# 180
  • София
Честита ви Нова година момичета! 🤗

Значи, колкото повече гледам представянето на Керем и с тези гифчета дет хвърчат наляво и надясно по се виждат детайлите. Та мисля си, че Керем видя Ханде на стола, но се направи на ударен и загледа още по-високо в тавана, след което се обърна наведе си главата и започна да се смее, погледна я вече когато тя го извика по име 😂
Немога да намеря гифчето с точния момент, но ако се загледате в клипа ще видите за какво говоря!

Плюс това още с влизането, той направи като закана с пръст и завъртя глава, та се чудя не е ли видял още тогава 😂
за да не съм голословна, ето и скрийн шот. Столовете са от дясно на Керем и дори и Ханде се вижда 😉

Хайде аз отивам да празнувам!

Да, права си! Обръщането на стола, на който седи Ханде и момента, в който я вижда Керем се разминават във времето, т.е. неговата реакция е режисирана!

# 181
  • Кърджали
Така като гледах колкото хванах - визитки имаха тези, които този сезон ще имат роли или предаване в Exxen (платформата на Acun), през цялото време си я рекламираха.Не знам, не го гледах цялото, но на който и д попадне или ще води предаване там, или ще играят в някой сериал. Само нашите не бяха към Exxen. Тоя момче (какво ти момче вече, ама го помня от началото му на кариерата му като журналист) е адски амбициозно и наистина гледа д при дърпа всеки при него

# 182
Така като гледах колкото хванах - визитки имаха тези, които този сезон ще имат роли или предаване в Exxen (платформата на Acun), през цялото време си я рекламираха.Не знам, не го гледах цялото, но на който и д попадне или ще води предаване там, или ще играят в някой сериал. Само нашите не бяха към Exxen. Тоя момче (какво ти момче вече, ама го помня от началото му на кариерата му като журналист) е адски амбициозно и наистина гледа д при дърпа всеки при него
Щом Алейна Тилки прави дизи какво можем да говорим за платформицата?

# 183
  • Бургас
За много години! Толкова са сладки, че ги гледам и се усмихвамммм.....
Много неща да ви усмихват, момичета!!!

# 184
  • Кърджали
Не я знм, но мернх дост а качествени имена.. Този комика ми хареса, има свеж хумор и бързи реакции... Махнали са му клиповете от YouTube иначе вих откарала време да го гледам (а съм казвала комедии и комици не харесвам по принцип, но този е попадение.) К други имена мк харесаха.
Но не гледах през цялото време, докато приспивам малкият и после докато чаках нашите.

Като цяло, почнах Новата година с усмивка. Така да продължи. И моята и вашата.

# 185
Сега видях и аз, че отборът на Ебру Гюндеш е спечелил- Керем, Ибрахим, Демет и май Джемал Джан се казва другото момче. 🥳 Аз като гледах първо на живо от телефона, целият чат беше обсипан с въпроси кога са Керем и Ханде, така че го очаквах Grinning Мина предаването, сега чакаме съботата за епизода Smiley
Лека нощ Hug

# 186
  • София
Не я знм, но мернх дост а качествени имена.. Този комика ми хареса, има свеж хумор и бързи реакции... Махнали са му клиповете от YouTube иначе вих откарала време да го гледам (а съм казвала комедии и комици не харесвам по принцип, но този е попадение.) К други имена мк харесаха.
Но не гледах през цялото време, докато приспивам малкият и после докато чаках нашите.

Като цяло, почнах Новата година с усмивка. Така да продължи. И моята и вашата.

Алекс, ако под "комика" визираш Beyazıt Öztürk (Беяз Йозтюрк) той е изключително популярен, успешен и талантлив турски актьор и комик. Водещ е на популярното турско токшоу Beyaz Show, което се излъчва от 1996 година! Ако човек се интересува от турската киноиндустрия то това шоу е мястото, където може да получи много точна, обективна и сигурна информация за това, какво се случва в момента в този бизнес! Аз лично съм много голям фен на неговото шоу и следя всяко предане, което се появи в интернет пространството с превод на някой от езиците, които ползвам.  Интервютата му с известни в шоубизнеса в Турция лица са толкова увлекателни, изпълнени с хумор и на моменти със сарказъм, че просто те грабват от първия момент! Сигурно заради това неговото шоу беше наградено като най-доброто токшоу през 2007 на 34 награди "Златни пеперуди"! За теб като човек знаещ езика съм сигурна, че шоуто много ще ти допадне! Gift Heart

P.S. Апропо, Керем  се справи повече от прилично с участието си и изпълнението на песента!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 02:47 от nrgmama

# 187
# 188
  • София
Честита Нова година, момичета! 🤩🤩🤩

💫 Пожелавам ви всичко това, което ви е липсвало през 2020 г., да го имате през 2021 г. Бъдете здрави и много щастливи! 💫

Керем пя доста прилично, дори ме изненада, ако трябва да съм честна. Според мен реакцията му не беше режисирана и си беше чок шашардъ. Страхотни бяха и двамата. Много сладки. Ханде се изчерви определено. А Керем не можа да прикрие усмивката си. Не знам как е гледал другите си колежки, само със Серенай съм го виждала по интервюта, но на сцената видях един влюбен мъж. Ако това му е приятелското отношение... значи е обречен всичките му “приятелки” да се влюбват в него. Не знам коя би успяла да устои на този чар. 😍

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 03:50 от Бърборанка с розови очила

# 189
Честита Нова година! Да е успешна, мирна и плодородна!
Съгласна съм с Меги, на Керем му личеше, че знае на кой точно стол седи Ханде! Той гледаше в тавана за да не се засекат погледите им! 😁
Но бяха много сладки! Сроред мен са доста влюбени! За мен въпроса не е дали ще са заедно, а дали ще останат заедно цял един живот!
Алекс мерси за превода! Другите празнуват Нова година, нашата превежда 🤗❤️😘. Сериозно, дай един адрес да ти изпратя един кашон шоколад!
Ханде щяла за празнува със сестра си и една приятелка? А защо има 5 стола
Ами да остави приятеля си Керем сам на Нова година с кучето си ли? Да го покани, все пак момчето е само далеч от семейство си! Човешко е! 😁
😘😘😘😘

# 190
Честита Нова Година, прекрасни момичета!

Дано 2021 година да бъде запомнена с края на коронавирусната пандемия!

Пожелавам ви много здраве, любов, радост, щастие и сбъднати безброй мечти!

Преди малко попаднах на едно четиво, на което се смях, както не съм го правила над книгите на Удхаус!

Рускините коментират нашите в "Гласът на Турция" и правят разследване къде в момента е Ханде!
Слагам в скрити руския текст:
Скрит текст:
А какой взгляд у Кера на декольте Хани на 5,56-5,58 минуте! ВОУ
Ой блин пересмотрела, реально чтоли отключился.  Мурат его там что-то спрашивает, а он такой: А?... Типа где я? Шоу Голос? Декольте? Что происходит?  
взгляд у него был не добрый! из разряда: мое, а почему для всех!
Почему он все время помидорит и зависает?    Неужели доступа к телу до сих пор нет ?
Даже если и доступ есть я думаю к такой красоте так быстро не привыкнешь, да первое время такие страсти кипят
Вот поэтому Кер так быстро и смылся со сцены, уводя декольте от других глаз в караван.    
Да они явно балдеют друг по другу , это же видно , оба засмущались , заволновались , глаза сияют , она так смотрела на него восторженно .Такая химия между ними нереальная
не помню где читала, но писали со слов близких, если Хандэ полюбит-то сделает этого человека центром вселенной! Вот что мы и видим, по её взгляду, то как она им гордится и восхищается   Это ли не Ашк  
да писали два раза их вместе видели ,что они встречаются и они пара в машине ,они типо были ласковые и нежные ,были даже фамилии указаны двух журналистов ,по отдельности ,от Керема и Ханде не было опровержения ,хотя многим актерам когда вешают кого- то ,пишут опровержения ,что мы не пара ,а они промолчали и так это затихло
О БОЖЕ КАК ОН ЕЙ МАХНУЛ
Я АЖ САМА ЗАХОТЕЛА ВСТАТЬ И ПОЙТИ  
иди говорит сюда, дома ещё разберемся    

а телевизор то другой     Бурджу она снимала с другого тв (точно у Гамзе), а вот это уже интересно, к кому она поехала дальше))) я мыслю здраво, ноооо все возможно))
это разные абсолютно телевизоры, это же сразу видно)) И ни на одном сториз во дворе у Гамзе ее нет, они до сих пор все во дворе, прыгают через костёр))) А Ханде типа одна в доме сидит и телевизор смотрит?  Она уехала, но только куда и к кому - вот этого мы не узнаём   Но будем надеятся, что к Керему)))
да, вот с этим согласна)) А вот у кого она и с кем, а главное зачем уехала от сестры? Вопросы и только   Я не шипер   просто по чистой логике: телевизоры разные и у сестры ее нет, так где наша Ханя?)))

Ето коментарите и разследването им:
"Какъв поглед има Керем върху деколтето на Хани на 5.56-5.58 минути!

О, по дяволите, преосмислих, наистина защо прекъсна. Мурат го пита нещо там, а той е като: А? ... Като къде съм? Да се покаже ли глас? Деколте? Какво се случва?

Погледът му не беше мил! от категорията: моята, а защо за всички!

Защо през цялото време става като домат и замръзва? Все още ли няма достъп до тялото?

Дори да има достъп, мисля, че няма да свикне толкова бързо с такава красота, но в началото такива страсти кипят.

Ето защо Кер толкова бързо изчезна от сцената, отвеждайки деколтето от другите очи в караваната.

Да, явно са луди един за друг, виждате ли, и двамата бяха смутени, притеснени, очите блестяха, тя го погледна толкова ентусиазирано. Такава химия помежду им е нереална.

Не помня къде го прочетох, но те написаха от думите на близките им, ако Ханде се влюби, тогава тя ще направи този човек център на Вселената! Това виждаме в нейните очи как тя се гордее с него и му се възхищава. Това не е ли Ашк?

Да, два пъти писаха, видяха, че се срещат и бяха двойка в колата, бяха ласкави и нежни, имаше дори имената на двама журналисти, поотделно, нямаше опровержение от Керем и Ханде, въпреки че много актьори, когато обезпокоят някого , пишат опровержения, че не са двойка, но те мълчаха и така се успокои ситуацията.

О, Боже, как ѝ махна да отиде при него!

ВЕЧЕ ИСКАХ ДА СТАНА И ОТИДА ПРИ НЕГО!

Ела, казва тук, ще се разберем у дома!

След това тя свали сторито на Бурджу от друг телевизор (сякаш от Гамзе), но това вече е интересно, при кого тя отиде по-нататък))) Мисля разумно, неооо всичко е възможно))

Това са абсолютно различни телевизори, можете веднага да го видите)) И на нито една от историите в двора на Гамзе не е, те все още са всички в двора, скачат през огъня))) Ханде да е седнала в къщата и гледа телевизия? Тя замина, но само къде и при кого - няма да разберем за това. Но да се надяваме, че при Керем)))

Да, съгласна съм с това)) Но с кого е тя и най-важното защо е оставила сестра си? Въпроси и само просто по чиста логика: телевизорите са различни и при сестра ѝ я няма, така че къде е нашата Ханя?)))"

Разследването започна, след като забелязаха, че телевизорите от сторито с Бурджу и това с Керем са различни и на второто се чуват гласове. Струва им се, че чуват особения смях на някакъв приятел на Керем.

Ето сторитата на Ханде:
https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2476329832745634783/

Сега и тези на Гамзе, но наистина Ханде я няма там:
https://www.instagram.com/stories/gamze_ercel/2476438724068422732/

Нека да погледнем и на Джанер, съпругът на Гамзе:
https://www.instagram.com/stories/caneryldrmm/2476614201683296405/

Съжалявам, Диде, но рускините смятат, че Ханде и Керем са при Баръш, Дилара и още един негов приятел, чийто смях се чувал в сторито на Ханде. Според тях "Ашк вар" и нямам идея дали са спрели водката, но се забавлявах доста с тях!

Дано да съм успяла да ви развеселя в ранните часове на 01.01.2021 година!

Както тръгна на смях и хубави емоции, така да продължи!

Как реагират на тези писаници Ханде и Керем:

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 05:14 от Mira07

# 191
Честита Нова година, прекрасни момичета!
Нека бъде здрава, щастлива и благословена! Да ни донесе това, от което имаме нужда, да ни направи по-добри хора, и да бъде изпълнена с усмивки, любов, приключения и удовлетворение.

Ели-mama
Меги, Hug не е съвпадение Kissing Heart.

# 192
Момичета, добро утро и Честита Нова Година❤ Желая ви здраве, щастие, късмет🍀, много любов💘 и пари💰 (на никой не са излишни). За мен 2020 не беше лоша година, но ние хората си я направихме такава във всеки случай(пожари, глобално затопляне, вирус и още куп лоши събития събития).
За 2021 имам голямата надежда, че ще е една уникална година....
Благодаря за преводите, снимките и информацията, която споделяте. Прочетох целия превод на интервюто благодаря и за него❤.
Та понеже аз без музика не мога да живея се поразтърсих и намерих профила на Керем в Spotify и плейлистата му Bolat е там🙈

# 193
  • Кърджали
nrgmama, знам го аз Беяз и сред комиците им е единственият който ми харесва. Много харесвах и шоуто му. Готин тип, готин начин на водене (освен него ми допада още един тип, който по принцип си е журналист, в момента води новини, но като водеше шоу съм си се забавлявала от сърце - Месут Яр. Но както казах той е журналист, не го пиша комик).
Но снощи като гост се появи едно сравнително ново момче. Набрал популярност в YouTube миналата година (сх как странно ни зеучи в първия ден нс гюдината), има бързи реакции, готин хумор, без да минава границата. Супер е, ни не помня името му

Така, официално, за много години! Дано всичко лошо да е останало в старата година, а тази да ви донесе всичко за което си мечтаете.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 09:31 от Aлекcандрa

# 194
Flowers Hibiscus За много години! Flowers Hibiscus

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт