Отговори
# 195
В този прекрасен 1 януари 2021 г , в който все още ни владеят емоциите от срещата с нашите любимци ,пожелавам на всички Вас, мили съфорумки, много здраве , слънчеви и успешни дни през новата 2021! За много години!
    Снощи приличах на гимназистка, която под учебника е скрила любовен роман- мине не мине време и хоп в ТВ 8. Излових ги накрая .Това, което видях мога да опиша само с една дума- красота!

# 196
  • София
Честита Новата 2021година момичета!
Нека да ни е здрава и така слънчева, както е слънчев и първият ден от нея!
Нека да бъде и мирна и щастлива, а на нашите любимци, да бъде професионално успешна и да им донесе истинската любов!

Мира тъкмо се канех да питам къде аджаба изчезна Ханде и гледам че си ме изпреварила. Явно има и други наблюдателни фенове. А рускините направо са хрътки.
Като гледам как подрежда масата сестрата на Ханде, Гамзе се виждат прибори за 6 човека...

А Ханде въобще не се е събула... Стои си с ботушите, явно готова да си тръгне скоро. Вижте къде си ги оставят обувките другите гости. Дошла е набързо да види малката Мави, да си честитят със сестра й и после е заминала при някой "приятел"      да посреща новата година.  А веднага след полунощ в двора на Гамзе са запалили огън и гостите го прескачат. Само Ханде я няма. Къде изчезна и защо я няма при другите гости?  Опитват се тези сладури да ни заблудят, като ни подвеждат. Но феновете са нащрек.  Както и да е. Дано са си изкарали прекрасно, а ние ще се правим, че не сме разбрали...   

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 12:20 от БлагаВест

# 197
Диди Hug , мерси за хубавата къщичка Heart
Честита Нова година на всички момичета в темата - много здраве Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Връщам се да ви чета Grinning

# 198
  • София
Нещата стават сериозни...
Не разбирам какво говори този известен журналист, но заглавието е много шокиращо!
Kerem'den Hande'ye evlilik teklifi

# 199
Вярно е шокиращо Open MouthOpen MouthOpen Mouth
Честита Нова Година! Flowers Four Leaf Clover

# 200
Какво пише? Честита 2021  и от мен

# 201
С Гугъл - Керем е предложил брак на Ханде.

# 202
Нещо не ми се вярва, но не съм гледала клипа...

# 203
В Туитър пощуряха: Керем предложил на Ханде Wink (дали е истина ??? .. според мен - не, но знае ли човек ... и аз не вярвах, че точно на 31.12 ще следя от телефона ТВ8 Stuck Out Tongue Winking Eye) не знам откъде е тръгнало като инфо ....

П.С. Нещо нещата започнаха да се смесват Керем - Ханде § Серкан - Еда Gift Heart

# 204
Честита Нова Година ! Пожелавам много здраве и усмивки през цялата нова година на всички вас. Благодаря че ви има слънчеви момичета. Чета ви всеки ден с интерес, въпреки че рядко пиша.   Не ме бива да изразя своите мисли , но вие сте таланти. Направо прекрасни.  Всеки свободен миг в последните месеци, влизам в форума и чета .Това е поят релакс от натовареното ми ежедневие. Успешна година ! Благодаря ви!

# 205
  • София
Благодаря на всички Ви за  този наш дом,за споделените  моменти с филм,който ни е  приковал  от миналата година.Дано магията на кадрите от екрана продължи и през 2021г.А на  всички нас пожелавам-Да е мир на планетата,здраве в света,радост в душите ни и пълни с любов сърца.

# 206
Честита Нова година, момичетааааа Nature Star

Нека бъдем щастливи Nature Star2 Nature Sparkles Nature Star Nature Sunny Nature Zap

# 207
Честита Нова година, момичета ! Бъдете здрави ,пъстри, смели ,щастливи и вдъхновени ! 🍀
Режисирано или не много добре им се получи .Колкото пъти го гледам, толкова по-широко се усмихвам Blush
   А като бяха на сцената и той каза нещо  ,че го притискала да избере Мурат .В този момент ми заприличаха на млада двойка ,която се закача Grinning Ехх , с това участие така разбуниха духовете и предизвикаха фантазиите на феновете .
    Надявам се да не им повлияе негативно, особено на Ханде и да ограничат общите си изяви .
    Замислих се тази сутрин .. представяте ли си някой от тях да беше обвързан . Едва ли нервите на гаджетата им биха издържали да ги гледат заедно .
    Момичета ,пожелавам ви спокоен ,слънчев и уютен първи ден от 2021 .
     С малко закъснение - благодаря на домакините за невероятната празнична тема !
      Благодаря на Алекс ,че дори и в празничната нощ не ни остави в неведение ! Разбира се и за целият труд от началото на сериала до сега !
     Благодаря на всички момичета ,които споделят новостите от сериала ,превеждат ,следят трендове и рейтинги ,споделят емоциите си и мислите си !
    Благодаря ви искрено ,че ме правите по-информирана,дава те ми храна за размисъл и предизвиквате в мен толкова положителни емоции! Hug

# 208
Честита Новата 2021година момичета!
Нека да ни е здрава и така слънчева, както е слънчев и първият ден от нея!
Нека да бъде и мирна и щастлива, а на нашите любимци, да бъде професионално успешна и да им донесе истинската любов!

Мира тъкмо се канех да питам къде аджаба изчезна Ханде и гледам че си ме изпреварила. Явно има и други наблюдателни фенове. А рускините направо са хрътки.
Като гледам как подрежда масата сестрата на Ханде, Гамзе се виждат прибори за 6 човека...

А Ханде въобще не се е събула... Стои си с ботушите, явно готова да си тръгне скоро. Вижте къде си ги оставят обувките другите гости. Дошла е набързо да види малката Мави, да си честитят със сестра й и после е заминала при някой "приятел"      да посреща новата година.  А веднага след полунощ в двора на Гамзе са запалили огън и гостите го прескачат. Само Ханде я няма. Къде изчезна и защо я няма при другите гости?  Опитват се тези сладури да ни заблудят, като ни подвеждат. Но феновете са нащрек.  Както и да е. Дано са си изкарали прекрасно, а ние ще се правим, че не сме разбрали...   

Сега, да не ви разочаровам, но...
Гамзе рекламира празнична посуда и стил на подреждане на масата. Не мисля, че този кадър р точно от празничната им трапеза.
Надявам се за обувките да се шегувате. Маратонки те са на семейството, а бащата на Мави яподканва да вземе своите. Т.е. това е обучителен процес.
Гледах снимки, клипове и публикации. Неизбежно за мен беше да сравнявам с двойката Джан-Демет, защото те бяха първите в подобна ситуация, които следих.
Мисля, че любов между Керем и Ханде има. Връзка обаче или няма или е в съвсем начален стадий. Постъпват внимателно един към друг и сякаш са в период на изчакване. И двамата знаят как емоциите от героите и съвместната работа лесно изкривават личните отношения. Мога само да ги аплодирам за подобнапредпазливост

# 209
  • София
Някой в темата назад, не си спомням кой, беше качил това от страницата на Неслихан Йелдан.  Но аз ще го кача отново, защото много ми хареса. То е сложено на 31.12.2020г в 15:49 часа.
В превод от чичко Гугъл гласи:
Казваш не, не повече, някой наоколо се влюбва,
пеперуди отново летят.
Има любов, има като мед.
Здравей 2021,
докарайте го до това, което не е

Общи условия

Активация на акаунт