Отговори
# 210
  • Кърджали
Някой в темата назад, не си спомням кой, беше качил това от страницата на Неслихан Йелдан.  Но аз ще го кача отново, защото много ми хареса. То е сложено на 31.12.2020г в 15:49 часа.
В превод от чичко Гугъл гласи:
Казваш не, не повече, някой наоколо се влюбва,
пеперуди отново летят.
Има любов, има като мед.
Здравей 2021,
докарайте го до това, което не е

Аз го бях качила.неслихан беше хвърлила хората направо в джаза, всички го приеха,че го е написала, визирайки Керем и Ханде. То и какво да си помисли човек, като виждаме как им се радва - и на ролите им в сериала и извън ролите им.
По- добрият превод е такаНяма, казваш си че вече не е останала такава любов и някои около теб се влюбват и отново почват да летят пеперуди.Има любов ето, наистина има. Добре дошла, 2021, донеси от нея и на тези, които си нямат
Е, какво друго да си помисли човек. То да беше сложила и снимката им само Simple Smile Не някой, а някои около нея се влюбват /взаимно/.Феновете полудяха, коментарите отдолу бяха - това е  за Керем и Ханде, наил, Вие казвате това в прав текст, а те го наричат приятелство Simple Smile

# 211
  • София
В първия ден на Новата 2021 слагам един линк със страхотен клип, поздрав от екипа на сериала "Почукай на вратата ми" за глухонемите в Турция (поне аз така го разбрах):

https://vk.com/video-126686270_456242378?list=95396830243a533de4

Приятно гледане и чудесен първи януари на всички прекрасни момичета в темата! Nature Sunny

P.S. За да не пиша нов пост се редактирам с една снимка на нашия любимец Керем Бурсин от линията  на "L'officiel Hommes"  от 2018 год. (стара е, но е много хубава) Sunglasses:

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 14:51 от nrgmama

# 212
  • Кърджали
Снимка от Hello

Да каж и аз (зарази се вече) - тия двамата ако не направят поне едно дете ще е загуба за човешкият генетичен фонд

nrgmama, като гледам корицата пише че е от 2018та.Нищо де, поне аз не я бях виждала Simple Smile

# 213
  • Пришълец

Честита Нова година, момичета! Да сте здрави и много щастливи! Heart
Старата я изпратихме на свещи, при нас спря тока, но настроението беше приповдигнато Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ми харесаха Ханде и Керем в Гласът на Турция. (Алекс, отново си се погрижила да разберем всичко) Chocolate Bar
Според мен си се придържаха към сценария тези сладури, но пък изчервяването и смехът им си бяха съвсем непресторени. Толкова са енергични и позитивни  Heart

Имаме си и преведен 24 еп., благодарности изказвам към Ашкъм-ите Heart Eyes и nrgmama, че го сподели с нас!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 15:05 от Маргарита Н.

# 214
Честита Нова Година! Бъдете много здрави, щастливи и обичани!

И аз ги гледах по ТВ8, не стана тайно хванаха ме и ми казаха, че съм луда, но това е,  само вие ме разбирате за тази лудост Керем и Ханде.
Не зная дали е режисирано или наистина изненадаха Керем на мен така ми изглеждаше. Шокира се и се смути, а Ханде толкова се вълнуваше преди да се обърне и след като той не я видя. Много бяха сладки, през цялото време се усмихвах. Наистина както беше казал някой - ще си спомняме чувството което ни накараха да изпитаме.

Мили момичета, приемете искрените ми пожелания за новата година, нека е по-добра за всички нас.
Благодаря ви за прекрасната тема, за всичко което споделяте.
Специални благодарности за момичетата които правят прекрасната ни къщичка и за прекрасните преводи на Алекс и Али.  Gift Heart Flowers Hibiscus Kiss

# 215
Марги, тук съм, но нямам време много да влизам и да пиша. Все още не мога да се похваля, не ми е свършил семестърът, имаме още един цял месец, най-вероятно ще пропусна сесия след като си покрия всички изпити и задачи. Така че трябва да стискаме палци всичко да мине добре и да почивам февруари, за да не изоставам с епизодите Flowers Four Leaf Clover

Отписала съм го и днес нещо да правя, така че ще ходя да се наслаждавам на 24-ти епизод. Благодаря и аз много на преводачите, страхотни сте Heart

Приятен остатък от деня и успешна година!

П.С. Добре че беше горният пост та да си поправя епизода и аз малко като Керем (нали сме една зодия) губя епизодите и щях да гледам 25ти епизод дето още не е излезнал Grinning

# 216
  • София
Любимата ми до момента снимка от фотосесията на Ханде Ерчел и Керем Бурсин за списание Hello! с един цитат от интервюто на Керем: "Сблъсквам се с продължаващото социално неравенство между мъжете и жените по целия свят и работя по този въпрос".

Облечени в бяло са наистина магични!

# 217
Здравейте, мили момичета, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Радвам се, че сте в празнично приповдигнато настроение, изпълнени с много надежди за Новата 2021 година! Нека имаме вълшебни моменти, които да ни спират дъха! Нека има радост, смях и много щастие! Бъдете здрави, обичани и обичащи! Подарете на любимите си хора много топлина, сърдечност и любов!

Много ми харесаха Ханде и Керем в "Гласът на Турция"! Не знам дали всичко е било режисирано, но Керем показа, че има проблем с гласа в момента, в който спря да пее. По време на тежки изпити от притеснение и силно вълнение на мен също ми "падаше" гласа. Съвсем скоро в един от епизодите на "Фермата", Светльо Иванов, който води "120 минути" обясни много подробно как това се случва. Наистина е мозъчна реакция, която не можеш да овладееш веднага. Преживявала съм го и знам колко е стресиращо да не можеш да "командваш" гласа си.

Реакцията на Керем след това, когато подхвърляше нервно микрофона, приех като ядосване към себе си, че не е успял да доизпее песента. Ако е било режисирано и да са помислили за толкова много детайли, на мен поне ми е малко странно!

Забелязахте ли, че Хани, както я наричат моите приятелки рускините /на английски е мед, а бал на турски означава същото и оттам името Балджа/, изтри сторитата, които беше качила с изпълнението на Керем и на които се чуваше смеха на Му Тунча, приятелят на Керем. Ех, Хани, според мен не трябваше! Така е като самопризнание, миличка. Голямо чудо, че празнувате заедно посрещането на Новата Година! Това го правим нормалните хора - събираме се с роднини, приятели от детството и ученето и колеги, които са ни станали също много близки приятели. Обратното е странно! Не разбирам това дебнене, игра на криеница, която или те, или феновете печелят и всичко започва отначало!

В договорите им ли пише, че не трябва да демонстрират близост? Какво е това чудо? Наистина ли в Турция са обсебени от мисълта "какво ще кажат хората"?

По този повод се сещам за една притча:

"Един мъж и сина му отивали към пазара, заедно с магарето. По пътя си те срещнали мъж и жена.
- Защо вървите пеш, след като имате магаре? Сложи момчето върху магарето! - извикал мъжът.
- С удоволствие! Помогни ми, татко. - обърнало се момчето към баща си.
Баща му го качил върху магарето с усмивка на лице. Скоро след това срещнали друга двойка.
- Как не те е срам? Отстъпи мястото си върху магарето на баща си! - извикала жената.
Момчето слязло от магарето, а баща му се качил. Продължили по пътя си.
- Горкото момче! Защо трябва то да върви, а мързеливият му баща да се вози на магарето? - проплакала друга жена, която срещнали по пътя.
Затова момчето също се качило на магарето. Продължили напред и отново срещнали двама души.
- Колко са жестоки! Искат да убият магарето. Качили се и двамата върху него... - извикал един от минувачите.
Чувайки това, момчето и баща му слезли от животното. Решили да носят магарето на раменете си. След като направили това, един от минувачите избухнал в смях. Това изплашило магарето и то избягало."

Изводът: Каквото и да правиш, все ще се намери някой, който да го коментира негативно!

Има ли смисъл заради това да се откажеш от нещата, които те правят щастлив?

# 218
Инфо:
Според бразилките:
„Бившият приятел на Ханде, Мурат Далкълъч, завежда дело срещу нея. Той претендира за авторски права и наследяване на проекта „Долифат”, който те са създали докато са имали връзка и са били в приятелски отношения.
Самият проект представлява детска приключенска анимация, която изобразява приключенията на малък, сладък слон, който попада в различни ситуации.
Но след раздялата на двамата, Ханде приключва проекта. Сага обаче Мурат иска да вземе правата.”

Simple Smile Gift Heart

Revolving Hearts

Сериалът ще се излъчва и в Испания Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1345015924412329985
Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 16:46 от mi_si

# 219
Как видях аз изпълнението на Керем на Гласа на Турция.
Предполагам, че той знаеше, че Ханде е на стола. Когато тя се обърна той я забеляза веднага, напуши го смях и започна да гледа настрани и нагоре, за да се овладее. Ханде се почуди какво става. Подвикна му "Керем" , той я погледна (вече нямаше какво друго да направи), издаде възклицание, което му обърка ритъма на пеене, пак му беше смешно и трябваше да се "събере" (загледайте го хубаво как се ухилва първосигнално и после насила си събира ъглите на устата). За това се получи паузата според мен.
Шегували са се двамата преди изпълнението по повод "изненадата" и като дойде момента той вероятно се сети за това. Другото при тях е, че те напоследък като се погледнат един друг и усмивките им цъфват до ушите.
Но изненадата си беше баш режисирана. Тона с който й казва "Ти майтапиш ли се с мен" е показателен - звучи равен и заучен.

# 220
Наистина ,че Ханде си е махнала сторита .  Вярно ,че и ние феновете малко прекаляваме с намесата в чуждия живот ,ама и нейната реакция е малко прекалена .
     А Мурат вече съвсем не го харесвам .
     И нещо от ТТ :

# 221
  • София
Инфо:
Според бразилките:
„Бившият приятел на Ханде, Мурат Далкълъч, завежда дело срещу нея. Той претендира за авторски права и наследяване на проекта „Долифат”, който те са създали докато са имали връзка и са били в приятелски отношения.
Самият проект представлява детска приключенска анимация, която изобразява приключенията на малък, сладък слон, който попада в различни ситуации.
Но след раздялата на двамата, Ханде приключва проекта. Сага обаче Мурат иска да вземе правата.”

Скрит текст:
Simple Smile Gift Heart

Revolving Hearts

Сериалът ще се излъчва и в Испания Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1345015924412329985
Simple Smile
Е, това вече не го разбирам 
Един достоен мъж никога не би постъпил по този начин. До къде стига ревността и отмъщението на Мурат. Ами човече, да беше стоял мирен, да не те бяха снимали много пъти с други жени. Сигурно Ханде още щеше да е с теб. Вината си е изцяло твоя. А сега "Късно е вече либе, китка да ми вържеш" са казали хората.....

# 222
Честита Нова Година!

Ето я статията в турската преса за въпросния проект. Аз разбрах, че въпреки всичко двамата продължават с него,  но това с гугъл преводача, туркия не ми е силен език.
https://www.gecce.com/haber-murat-dalkilic-hande-ercelin-hayalin … -gerceklestirecek

Има ли някъде интервю с Керем на английски, искам да го чуя как говори.

Би станал интересен роман " Връзка?!, къде, как, кога и защо.". Тривиален, за зараждането на една връзка, развитие и т.н.  Просто времето ще покаже какво е, скрито-покрито няма да остане, каквото и да е.

Може ли линк към последния преведен епизод.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 17:09 от Slawena

# 223
  • Пришълец
Славена, заповядай
https://m.ok.ru/video/2185659288247

# 224
Как видях аз изпълнението на Керем на Гласа на Турция.
Предполагам, че той знаеше, че Ханде е на стола. Когато тя се обърна той я забеляза веднага, напуши го смях и започна да гледа настрани и нагоре, за да се овладее. Ханде се почуди какво става. Подвикна му "Керем" , той я погледна (вече нямаше какво друго да направи), издаде възклицание, което му обърка ритъма на пеене, пак му беше смешно и трябваше да се "събере" (загледайте го хубаво как се ухилва първосигнално и после насила си събира ъглите на устата). За това се получи паузата според мен.
Шегували са се двамата преди изпълнението по повод "изненадата" и като дойде момента той вероятно се сети за това. Другото при тях е, че те напоследък като се погледнат един друг и усмивките им цъфват до ушите.
Но изненадата си беше баш режисирана. Тона с който й казва "Ти майтапиш ли се с мен" е показателен - звучи равен и заучен.

Дари, най-вероятно си права! Спомням си от моите участия в празничните концерти на университета, че всичко беше предварително изпипано и режисирано, точно, за да не се получават неприятни изненади! Даже направихме една постановка, в която по режисура трябваше да спре осветлението. В този момент в залата се чуха викове "Хайде, пак спря тока!", които развалиха ефекта от сцената, защото на нас ни стана смешно.

С болднатото съм съгласна на 100%! Това вече е несъзнателната реакция на любовта! Греенето на лицето! Правилно казват, че не може да се скрие!

mi_si, БлагаВест, за Мурат Далкълъч четох, че бил в много лошо финансово състояние заради провала на негов филм. Анимация означава рисуване, т.е. трябва Хани да го прави. Интересно, кое е вярно, защото в статията, която постна Славена пише точно обратното, че той иска да "съживят" проекта. Стана ми забавно, че в Новогодишната нощ той е пял заедно с Хатидже на една сцена. Хатидже беше част от журито и ви поздравявам с песента ѝ за Евровизия 2009 "Dum Tek Tek":

https://www.youtube.com/watch?v=wwFkWsr9yV4

Общи условия

Активация на акаунт