Отговори
# 225
  • Пазарджик

Честита нова година момичета!!!

Нека 2021 година да донесе за всички хора на планетата Земя здраве и живот, работа, хляб и вода! Останалите добри неща ще ни бъдат бонус.

# 226
Май ще стане изгубени в превода Joy

Маргарита, благодаря!

Разбра ли се кой е фотографа на снимките за HELLO? Колкото и да са харизматични и красиви Ханде и Керем, важно е и кой и как снима, макар с възможностите на днешната техника ...

Знам, че това е темата за Керем,
Скрит текст:
но като чета фенските мераци и тълкуваня  за евентуална връзка между двамата сякаш имам дежа-вю. Това вече съм го чела когато излъчваха Любов под наем. То не бяха тъкувания на погледи, скрити за кюшета и дувари Елчин и Баръш, даже се стигна до там, че Елка беше забременяла и родила и живееха заедно и все глупотевени от този род. А те си имаха стабилни връзки и просто си вършеха работата добре. После дойде ред и на РП, с тази разлика, че Джан беше свободен и Демет и Сечкин Йоздемир бяха сложили край на връзката си. Е да, в последствие се оказа май, че е имало нещо между тях, но не и официално потвърдено. Затова и казвам, че съм Тома Неверни и докато не видя и чуя от тях или ПР не вярвам. Пък и няма лошо, млади, прави, здрави, необвързани. А защо да не могат да бъдат и добри приятели и колеги? Все пак живота си е техен и те си знаят най добре. А ако са несъвместими като характери, темперамент, интереси, както се оказа при едни други  /РП/. Аз приключвам с въпроса.

# 227
Май ще стане изгубени в превода Joy

Маргарита, благодаря!

Разбра ли се кой е фотографа на снимките за HELLO? Колкото и да са харизматични и красиви Ханде и Керем, важно е и кой и как снима, макар с възможностите на днешната техника ...

Знам, че това е темата за Керем,
Скрит текст:
но като чета фенските мераци и тълкуваня  за евентуална връзка между двамата сякаш получавам дежа-вю. Това вече съм го чела когато излъчваха Любов под наем. То не бяха тъкувания на погледи, скрити за кюшета и дувари Елчин и Баръш, даже се стигна до там, че Елка беше забременяла и родила и живееха заедно и все глупотевени от този род. А те си имаха стабилни връзки и просто си вършеха работата добре. После дойде ред и на РП, с тази разлика, че Джан беше свободен и Демет и Сечкин Йоздемир бяха сложили край на връзката си. Е да, в последствие се оказа май, че е имало нещо между тях, но не и официално потвърдено. Затова и казвам, че съм Тома Неверни и докато не видя и чуя от тях или ПР не вярвам. Пък и няма лошо, млади, прави, здрави, необвързани. А защо да не могат да бъдат и добри приятели и колеги? Все пак живота си е техен и те си знаят най добре. А ако са несъвместими като характери, темперамент, интереси, както се оказа при едни други  /РП/. Аз приключвам с въпроса.

Славена, точно единият от участниците във връзката в РП - Джан Яман призна в прословутото интервю, че са имали такава по време на снимките! Какво по-достоверно потвърждение от това?

Аз също съм Тома Неверни по природа и подлагам всичко на съмнение, но ми отговори на въпроса "Защо Хани изтри сторитата?", например. Бяха толкова забавни! Наистина се чуваше смеха на Му Тунча, който съм чувала в сторита на Керем с него. Характерен смях е и се помни.

# 228
# 229
  • Кърджали
Имаше и други изненади в предаването, не беше само на Керем. На Енис Аръкан. Ама той имаше опит в това предаване, участвал е и предни години и беше по-спокоен. Само се усети как се опита да овладее смеха си като видя Езги Мола (с нея имали много близко приятелство от години) на стола с Ебру Гюндеш. Овладя се, продължи да пее (а той пя, танцува, хореография всичко), само в един момент не издържа и каза "Бог да те накаже" и продължи. 😂 И това беше готин момент, а разговора след песента съм се хилила.
Други изненади не знам дали е имало аз гледах малка част (докато приспивам малкият и после докато очаквах нашите след 12 тяхно време).
Керем през цялото време беше в състояние "кой ме би по главата да дойда тук". Може да е актьор и да е свикнал със сцени, с прожектори, ама тук беше извън зоната си на комфорт и наистина си беше притеснен. По сценарий или не ама беше " какво търся тук, давай да се махаме". Бевз като ги попита "Я, какво ѝ каза така на ухо" и двамата почнаха да се обясняват като ученици, хванати да правят нещо забранено. Хадисе преди това "Какви сте сладки" и той " стига глупости" 🤣🤣🤣🤣

# 230
Защо Ханде е изтрила сторитата, само тя може да каже. Не ми се спори и гадае, аз си написах моята гледна точка. И да, знам че Джан спомена за връзка и до там.
Отивам да гледам епизода, благодаря на екипа за превода и за поредната нова тема!

https://tvnovellas.blogspot.com/2020/12/blog-post_95.html

Не  е нещо ново, но и нашите са отразили фотосесията на Ханде и Керем.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 18:04 от Slawena

# 231
Керем намираше шоуто на Бейяз за глупост стоим си тук и си говорим такива места го напрягат това няма как да се промени от преди седем години е така та и сега е същото
Колкото до простотиите за брак смях в залата ако има нещо няма да стане след два дни,а след като свърши сериала ще се обяви,но ако няма ПР-то си работи защото Керем докато беше със Серенай не е висял по ничий вратове въпреки,че си беше близък с дадени колеги
След ГБ същото се отнася и за Ямур Т така,че уважението към половинката си доминираше...

Нека не правим сравнение м/у Джанчо и Керемчо щото единия и другия са като две различни планети различни до такава степен....Керем ако има нещо ще го покаже като му дойде времето!

# 232
  • София
Ново от сторито на  Керем...  Щастлив, слуша си прекрасна музика и си пие питието.  

Какво ли иска да ни подскаже....

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2476986504505894086/

На мен лично потвърждения не ми трябват. Нито пък сравнявам предишни връзки. Човек се променя и това, което е смятал, че няма никога да направи, го прави най-неочаквано дори за самия себе си. И то не той, любовта го кара да се променя.

# 233
От феновете: когато не могат да снимат в Париж.../откраднах го от рускините.

# 234
Имаше и други изненади в предаването, не беше само на Керем. На Енис Аръкан. Ама той имаше опит в това предаване, участвал е и предни години и беше по-спокоен. Само се усети как се опита да овладее смеха си като видя Езги Мола (с нея имали много близко приятелство от години) на стола с Ебру Гюндеш. Овладя се, продължи да пее (а той пя, танцува, хореография всичко), само в един момент не издържа и каза "Бог да те накаже" и продължи. 😂 И това беше готин момент, а разговора след песента съм се хилила.
Други изненади не знам дали е имало аз гледах малка част (докато приспивам малкият и после докато очаквах нашите след 12 тяхно време).
Керем през цялото време беше в състояние "кой ме би по главата да дойда тук". Може да е актьор и да е свикнал със сцени, с прожектори, ама тук беше извън зоната си на комфорт и наистина си беше притеснен. По сценарий или не ама беше " какво търся тук, давай да се махаме". Бевз като ги попита "Я, какво ѝ каза така на ухо" и двамата почнаха да се обясняват като ученици, хванати да правят нещо забранено. Хадисе преди това "Какви сте сладки" и той " стига глупости" 🤣🤣🤣🤣

Алекс, много ми хареса поста ти! Потвърждаваш първоначалното ми усещане за случилото се с гласа на Керем. Той показа жест с ръката си към гърлото, който може да се тълкува и като насочен към Хани, в смисъл - ще те накажа! Той си знае как!

Попаднах на тази част с Енис Аръкан и се сетих, че за първи път го гледах в "Дъщерите на Гьонеш". Играеше приятел на Толга и влюбен в Ханде. Много хубаво пя и танцува.

Рускините танцуват и се поздравяват - мисията била изпълнена! Една част от тях се ядосва, че всичко вече било ясно относно ХанКер и няма кого да "шиперят" в момента. Представям си ги как потриват доволно ръце и се оглеждат за следващата жертва!

Ханде е последвала едно семейство - приятели на Керем и те нея:
https://www.instagram.com/stories/kapimi.ru/2477137532485391001/

Не бях запозната с творчеството на Ебру Гюнеш, но откакто днес чух тази песен, непрекъснато си я тананикам. Чичко Гуги твърди, че се казва "Моята циганка". Предизвиква добро настроение и желание за танци:

https://www.youtube.com/watch?v=uOGTROc4TQ4

Хубава вечер, мили момичета! Поздрави на всички, носещи името Васил и неговите производни! Бъдете живи и здрави!

# 235
Мира07, Сарп Джан Кьороулу беше съперника /приятел на Толга в Щерките на Гюнеш
Шюкрю започна нов сериал тази вечер гледам успех на проекта като човек който следи екипа на ШМ няма как да не го отбележа...
Ебру е уникална певица няма да забравя как се бях влюбила в дуета и с Мурат Боз
Винаги съм го казвала - по добрия от двамата Мурати....
А песента е топ!

# 236
В очакване на поредния епизод!
https://www.youtube.com/watch?v=Fzm0fYVh2pM

# 237
  • Кърджали
Ебру е зверски глас. Много, изключително добра певица. На мен ми е сред любимите изпълнители от много време, макар и напоследък по-рядко да я слушам. Но малко са тези, които могат да се мерят с нея (поне за мен)

# 238
Ебру е зверски глас. Много, изключително добра певица. На мен ми е сред любимите изпълнители от много време, макар и напоследък по-рядко да я слушам. Но малко са тези, които могат да се мерят с нея (поне за мен)

Чуя ли Сезен Аксу,Нилюфер,Ебру,Сертап Еренер, Шебнем Ферах и особено някои парчета/ и още няколко певици нещо ми става просто не мога да го обесня и аз самата

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 21:54 от x BlackRose x

# 239
Мира07, Сарп Джан Кьороулу беше съперника /приятел на Толга в Щерките на Гюнеш
Шюкрю започна нов сериал тази вечер гледам успех на проекта като човек който следи екипа на ШМ няма как да не го отбележа...
Ебру е уникална певица няма да забравя как се бях влюбила в дуета и с Мурат Боз
Винаги съм го казвала - по добрия от двамата Мурати....
А песента е топ!

Диде, много ти благодаря за този подарък! Невероятна песен, изпълнение, което ми завладя сърцето! Не разбирам нито думичка, но музиката и гласовете им ми разказаха трогателна история! Останах без дъх, докато ги слушах! Благодаря ти за преживяването! Беше великолепно! Обожавам музиката и тя е моето лекарство!

Ебру има алтов, дълбок, страстен, покоряващ глас! Много малко певици в света могат да се похвалят с такъв! Напомни ми на незабравимата Патси Клайн. Чуйте за сравнение:

За актьора е възможно да съм се припознала, заприлича ми! Благодаря за поправката! Ще стискам палци на Шюкрю! Много я харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт