Отговори
# 255
  • In the light side of the Moon!
Мисля, че поведението на някои фенове към Керем и Ханде започва да прилича на поведението на папараците- груба намеса   в личното пространство. Защо Ханде изтрила сторитата-защото така е искала,къде гледал Керем по време на предаването, режисирано ли е или не, няма значение, ефектът е постигнат.
Това, което гледаме в сериала,е историята на Еда и Серкан, пресъздадена от двама великолепни професионалисти, всичко останало са фенски фантасмагории в стил Балджа.
Mery, благодаря. много точно каза, нещо което аз от няколко дни се оптвам да напиша, но все го трия. Честно казано на мен лично тия фантасмогрии ми идват малко в повече! Това за режисурата дойде от мен, но исках да подскажа, че не всичко е така както изглежда! Особенно след вчерашното участие, вече ги ожениха и Ханде е бременна.....това за мен е кощунство, съжалявам!
Супер харизматични са, супер енергия имат, супер завладяващи, много ги харесвам, завладяха сърцето ми като Еда и Серкан, екранна двойка не ме беше завладявала така от дост авреме, бих се радвала разбира се, ако са избрали да продължат пътя си заедно, но това е лично техен проблем и избор!

Druon, благодаря за прекрасния Мика и прекрасното шоу!
Първата снимка не я бях виждала, а втората доколкото знам е с племеника на Керем!

Сега изчезвам, за да си пусна еп и да си го изгледам с БГ суб с най-голямо удоволствие. Блу 🤗 и останалите момичета от екипа 🤗🤗🤗

# 256
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Hug

# 257
Добро утро, прекрасни момичета! Heartpulse

Днес е нашият ден най - после! Свършете си задачките на време, зареждайте напитки и снаксове и ще се чакаме в киносалона довечера. Yellow Heart Wine Glass

Желая ви усмихнат, позитивен и топъл ден! Днес при нас времето е просто прекрасно! Nature High Brightness

# 258
Прекрасни девойки, Честита Новата 2021 година! Здраве,щастие и много успехи! Да е по-хубава и изпълнена с нескрити зад маски усмивки, с невиртуални целувки, с прегръдки без дистанция! Нека приказката , която ни събра през изминалата години да продължи дълго и топли сърцата ни , но в същото врене всяка от вас да
Изживее толкова красива , силна и чиста любов🥰🥰🥰🥰 🥰

# 259
  • Пришълец

оххх Cupid Cupid Cupid

nrgmama, даже е похвално, че има и различни, добре аргументирани мнения.
Връщам се за кратко на това, но няма да задълбавам:
Цитат
„Не е важно дали е клише историята, а как е разказана“, казвате вие и аз съм съгласна с вас, защото клишетата от последните епизоди са лошо разказани, показани, поднесени!
Не пропуснах и по-рано да подчертая, че освен как, за мен е важно и от кого е разказана, в нашия случай пресъздадена историята. И да, клишетата напоследък започват наистина да се набиват на очи. Ако бяха други актьори на мястото на Ханде и Керем, не съм сигурна, че щях да продължа.

Мери, Меги, прави сте. Не е приятно това прекомерно навлизане в личното пространство на някого. Hands Minus1
Когато улавяме спонтанни погледи и усмивки е забавно, закачките помежду им, хайде това както и да е. Ашк има ли, няма ли, вечния въпрос. Липсата на доказателство за нещо, доказателство ли е за неговата липса Joy Joy Но, без майтапа да загрубява и всичко това да започва да граничи с натрапчиви мисли , чак пък несъстояли се предложения за брак, бебета, сватби....

# 260
# 261
  • София
Скрит текст:

оххх Cupid Cupid Cupid

nrgmama, даже е похвално, че има и различни, добре аргументирани мнения.
Връщам се за кратко на това, но няма да задълбавам:
Цитат
„Не е важно дали е клише историята, а как е разказана“, казвате вие и аз съм съгласна с вас, защото клишетата от последните епизоди са лошо разказани, показани, поднесени!
Не пропуснах и по-рано да подчертая, че освен как, за мен е важно и от кого е разказана, в нашия случай пресъздадена историята. И да, клишетата напоследък започват наистина да се набиват на очи. Ако бяха други актьори на мястото на Ханде и Керем, не съм сигурна, че щях да продължа.
Мери, Меги, прави сте. Не е приятно това прекомерно навлизане в личното пространство на някого. Hands Minus1
Когато улавяме спонтанни погледи и усмивки е забавно, закачките помежду им, хайде това както и да е. Ашк има ли, няма ли, вечния въпрос. Липсата на доказателство за нещо, доказателство ли е за неговата липса Joy Joy Но, без майтапа да загрубява и всичко това да започва да граничи с натрапчиви мисли , чак пък несъстояли се предложения за брак, бебета, сватби....
Аз веднъж го бях споменала, но пак ще го кажа. Не им е лесно на известните личности. Непрекъснато са под светлините на прожекторите. Дори любовта си не могат да изживеят на спокойствие. Но това е тяхната съдба и те трябва да се приспособят към този начин на живот. Не може да се спре хорското любопитство, нито да им се забрани да пишат, да си фантазират или мечтаят. Така е по цял свят и с всички известни личности. Така ще бъде и с Ханде и Керем. Докато те не кажат открито какви са им взаимоотношенията ще ги коментират, ще съчиняват истории за тях.  Но определено, че има нещо при тях за мен няма никакво съмнение.  Друг е въпроса до къде се простира това приятелство. Засега само ще им се радваме и ще чакаме те сами да го кажат.

# 262
Здравейте момичета!
Честит SCK day🤗
За феновете, това е част от професията им. Има си своите добри и лоши страни! Това са си избрали, ще си носят кръста.. Ако не, винаги могат да берат маслини😁.
Все пак аз виждам повече любов от страна на феновете. Те също им се радват. За това има ли любов или не, то всички сме различни, и виждаме едни и същи неща по различен начин.
Аз може би, защота съм романтичка и виждам само купидончета и сърца 💞💘, не значи че е така! Заради този сериал напоследък даже се съмнявам в здравия си разум 😁, но като ви чета се успокоявам, че не съм единствената🤗🤗.
От една страна това е филм и в него всичко е режисирано и направено така, че да въздейства на зрителите. Но лайфовете. Там те сами разкриват себе си.

Аз виждам една Ханде - щастлива, усмихната, с блясък в очите. Това момиче просто сияе!

А Керем така свойски я извика на сцената и тя на секундата беше до него!

За мен просто са създадени да бъдат един до друг!
Много ми хареса мнението на Катето за това, че въпреки че са много различни като характери, имат едни ценности и различията им само ги допълват!
Керем гледа по-ведро на живота, обръща всичко на смях, но най-важното е че кара Ханде да се смее! 😊😊😊
Много усмивки и на вас момичета, в този съботен ден!
P. S. Видях, че БлагаВест е написала, почти същото мнение като моето🤗🤗!
Тук сме си емоционално и духавно свързани, отдавна го разбрах!
Марги😘😘😘

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 12:48 от lady laura

# 263
  • Пришълец
Цитат на: БлагаВест
Не може да се спре хорското любопитство, нито да им се забрани да пишат, да си фантазират или мечтаят. Така е по цял свят и с всички известни личности.
Ами рисковете на професията Stuck Out Tongue Winking Eye А, и Лаура виждам, че е казала нещо подобно Smile

# 264
Flowers Hibiscus Привет прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
тази година още не съм ви казвала колко много ви обичам всичките. HeartPurple HeartBlue HeartGreen HeartYellow Heart Това място е прекрасно благодарение на всяка от вас и нещата, които се споделят. Това е моят пристан на спокойствие и усмивки. Благодаря ви!
druon, HugHeart Eyes Благодаря за клипчето, много е хубаво.
Марги, благодаря за тези гифчета. Тази разходка в дъжда си ми остава един от най-любимите моменти.

Сега да споделя каква мисъл ме осени днес. Защо така реших и аз не знам, но... Дали няма да ни изненадат в края на епизода с Еда Болат. Ако на тази служебна вечеря с бабата и принца трябва да се подпише някакъв документ, дали няма да излезе наяве, че сме имали светкавична сватба, като Енгин и Пъръл. Така Серкан ще си има своята звездичка, ще я направи час от холдинга (нали са семейство) и бабето ще трябва да се спре, иначе ще навреди на внучка си. Как иначе ще успеят да й се противопоставят? Не знам доколко е логично това  (не помня скоро да съм си удряла главата или да съм падала от леглото SmileStuck Out Tongue Winking Eye). 
Но щом не искат да пуснат емотикони, а и Неслихан също не пусна емотикони за 26 епизод, значи е нещо, което може лесно да се разпознае и да развали изненадата. А ние сме се филмирали от фраговете (поне аз де). После естествено всички ще са в шок, ще имаме по някое време официално искане на момичето, и след още някое време ще ни дадат и сватба.
Откачих нещо Добре че остава малко време до довечера.
Имайте прекрасен ден, момичета!

# 265
  • Кърджали
Blue, иска ми се, но не вярвам. Според мен е по-вероятно да откаже предложението за брак но Серкан да се усети по каква причина. Така биха задържали интереса нс турските зрители. Защото ако се оженят бабата няма какво да нароави повече сериозно и ще трябва да си ходи откъдето е дошла.
Или Еда ще го избягва, Серкан ще се усети и ще реши да я убеди, че единственият начин да преборят злият дракон е да се оженят. Но отговора да го научим другата седмица

Ще разберем довечера Каквото и да стане поне ще се радваме на любовта на двамата (надявам се)

Има малка вероятност довечера да не мога да гледам и превеждам цялата серия. Но още незнам как ще се объркат плановете ни за вечерта. Надявам се да си гледам филма, че иначе ще си изям ноктите от пудене какво ли става.

Та засега съм с нагласата - ще се видим довечера.

# 266
  • София
Без коментари  за отношенията между  Керем и Ханде,може  поради доверието което има между тях да  ги стимулира да играят така ,че все едно не играят.Това обаче  което аз си въобразявам от разни кадри и интервюта  ,или е истина ,че когато се представяха Мурат и Ханде ,може да е говорил добре за нея  ,но я представяше като негова спътница,тоес  той е силния и водещия .Сега обаче на интервюта и кадри ,може би поради това че са само приятели,но Керем освен добри думи ,я избутва леко напред,все едно и казва на ухо- ти си силна ,можеща покажи сама коя си,нека хората те видят,Затова и тя е усмихната и освободена,като че ли се рее над хорските сплетни и им казва,това съм аз ,в момента съм щастлива.Може би не мога добре да обясня какво виждам.

# 267
  • София
Блу, скъпа моя, най-хубавото нещо, което прочетох днес - ❤ Еда Болат ❤!!! Дано имаме горчиво! 🤩🤘🏼🤗

Но, каквото и да е, нямам търпение. Този сериал се превърна в моята лудост, толкова чаровна и сладка лудост, че дори моят мъж преди няколко дни ми каза, че пожелава на всеки мъж да си има толкова симпатично луда жена, чиято слабост е един турски сериал. 😅😅😅

# 268
Ех, момичета, по стара традиция: "Ако има пушка на стената в началото на представлението, то накрая, тя задължително ще гръмне." Така че, Еда Болат идва с пълна скорост - първо с надпис върху чаша кафе, после с подпис в гражданското Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Нова година, ново начало за нашите влюбени! Аз вярвам, че довечера епизода ще ни зарадва. Любовта ще победи всякакви 🐲 от Мардин и предсказани от звездите любови. Heart Heart

# 269
Нищо чудно Еда Болат да е част от плана му.Той ѝ го подхвърли в миналата серия. Ще поживеем , ще видим, малко остана.Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:42 от Mery18

Общи условия

Активация на акаунт