Отговори
# 270
Leddel разбирам какво искаш да кажеш. Керем и Ханде са израстнали в много различна среда. Той е видял през живота си толкова много и различни хора, че едва ли нещо може да го впечатли (освен скромността на Ханде 😜). Няма проблем със самочувствието! Ханде е израстнала в малък турски град. Освен това въпреки, че е красива и успешна, според мен извън сцената е малко неуверена и се нуждае от чуждото одобрение!
За Керем не е проблем жената до него да е успешна, не я вижда като конкуренция! Напратив той ѝ вдъхва  увереност. Поне с това впечатление останах от интерютата му.
❤️Ако Еда и Серкан се оженят, то според мен ще е тайно. Никой няма да знае, както беше при годежа. Няма да носят пръстени, няма да живеят заедно . Ще се крият и ще се виждат скришно, ще се натискат по ъглите като ученици, и ще има много смях, ревност и закачки! 😍😉

# 271
Приятен ден с това хубаво клипче с различни двойки

# 272
Здравейте, момичета!💐

Ново от продуцентите:

# 273
Привет прекрасни!
Дойде и нашият ден, първият за любимия ни сериал ден от новата година. Надявам се повече да ни зарадва епизода от колкото предполагаме.
Като гледах Гласът на Турция, освен че се усмихвах през цялото време на нашите сладури, направи ми впечатление как им се радват всички от журито явно и те усетиха харизмата и чара който пръскат навякъде когато са двамата.

Пускам ви един поздрав за новата година

# 274
  • Пришълец
Блу, Blue Heart тази разходка в дъжда и аз много, много я обичам.

”Тоест това което ти приемаш за тъжно, всъщност е чудо. Не е край, а ново начало.
   Тогава, може би, нищо не е каквото
 изглежда…
     Може би...”

# 275
Много им е забавно на баба и внучка Grinning

Сега като прочетох Еда Болат и нещо си го навих на пръста ,но с този поглед и тази усмивка не си представям да каже не

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:42 от Sezariya

# 276
Принцът Wink

P.S.: Стискам палци довечера хаштагът да е  #edabolat Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:58 от mi_si

# 277
  • Пришълец
Ако може да се вярва на автоматичния превод,  изглежда ще ходим на сватба Stuck Out Tongue Winking Eye След като нищо не е в състояние да победи любовта...

Сезария и аз така, сега ми е трудно да си представя, че не е приела.Thinking

Закачката с Еда Болат в 24 еп. може би не беше случайна. Пък и това, че нямало да позволи бабата да ѝ причини същото, което на баща ѝ...

# 278
Супер, значи довечера сме на сватба Wink Gift Heart

# 279
  • София
Привет прекрасни!
Дойде и нашият ден, първият за любимия ни сериал ден от новата година. Надявам се повече да ни зарадва епизода от колкото предполагаме.
Като гледах Гласът на Турция, освен че се усмихвах през цялото време на нашите сладури, направи ми впечатление как им се радват всички от журито явно и те усетиха харизмата и чара който пръскат навякъде когато са двамата.

Пускам ви един поздрав за новата година

teseto, искрена благодарност за този поздрав от "Пепеляшка" на Уолт Дисни! С една дума - прекрасни! Прекрасна песен, музика, танц, прекрасни Лили Джеймс и Ричард Мадън! Благодаря!

# 280
  • Пришълец
Миси, може би, стига да не се случи нещо непредвидено в последния момент Joy

# 281
  • София
Супер, значи довечера сме на сватба Wink Gift Heart

Момичета, надеждите ни да сме на сватба довечера са повече от чудесни, но да няма изненади?! Кой за кого ще се ожени? Я си представете варианта бабата да е намерила механизъм/причина да принуди Еда да се омъжи за въпросния принц от последната снимка?! Не че би ме зарадвал такъв вариант, аз все още се надявам Бърборанка да се окаже права (мисля, че тя беше първата, която написа тук в темата сценария за тайна сватба между нашите главни герои), но психически се подготвям да всякакъв вид изненади! За да не бъда разочарована накрая! Sunglasses

# 282
  • Пришълец
Думите, които отправи баба Мардин в предишния епизод към Балджа ме разсмяха. Цитирам по памет: ”да се влюбиш в правилния човек”. Балджа сега си мисли, че го е открила в лицето на Серкан Sweat Smile И с принца ще се случи нещо подобно, ще се насочи към неправилния човек за кратко, докато се събере със своЙта звездобройка Sweat Smile

# 283
Sparkling Heart сем. Болат

Сватбарите загряват за довечера Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
Добър ден от мен!
Снощи седях до късно да изгледам 24-ти епизод. Определено бабането ми дразни най-много и е на път да задмине Алптекин... Аз мисля, че не ви споделих, обаче прекалено ревлива и разговорът между баща и син ми дойде доста дълбоко, колкото и да ме дразни Алптекин Болат и Селин също ми стана едно мъчно, че трябва да се разделя с тях, все пак съм ги гледала над 20 епизода и допринасяха за динамиката на сериала... Няма да рева въобще за Балджа и г-жа Семиха, понеже ще са за кратко и няма какво да се привързвам към тях.
До тук с емоциите ми покрай напусналите актьори. И в този епизод Еда го игра малко детински, но определено по-малко дразнеща от 23-ти епизод. Много забавно беше покрай сватбата на Пъръл и Енгин, големи сладурковци са. Искам и да подчертая Джерен и Ферит - много ми харесват, такива са едни усмихнати и като ги гледам душата ми грейва как се гледат така слънчево, покрай драмите на другите, те някак си ми идват като глътка свеж въздух. Освен покрай сватбата, така се забавлявах искренно с Айсун и новият й син. Grinning Епизодът беше наситен с всичко, въобще не е зле, но си признавам това протакване с взаимотношенията на Еда и Серкан ми идва в повече...

Относно новият епизод, развълнувана съм да видя новият персонаж. По втория фраг го гледам как си оплита мрежите около Еда, ще я заплени за малко според мен. Wink По принцип не бих дала Дубайският принц на Балджа (искам да си го взема за себе си, нищо че е бая старичък Grinning), ама за да сте спокойни, че дразнителката вече няма да я има ще го жертвам.

- Нещо да се посмеете, вкъщи само ме бъзикат, че напоследък все турското (песни, актьори, сериали) ме влече и се подготвят за турски зет. Grinning

И понеже гледам сте споделяли за Hadise, от няколко дни си слушам новата й песен, който иска да си я пусне, не е толкова ритмична като Dum Tek Tek, но е много нежна и хубава.

Пожелавам ви усмихнати почивни дни и до скоро! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт