Отговори
# 465
как пък не се научиха да преценят пред кой какво да говорят, всичко за всеки се знае, като едно голямо семейство
ако Еда каже на Серкан, какво ще гледаме в следващит епизоди

# 466
Засега , не Simple Smile има време ... Smile

В тренда на Дубай не влязохме ли?? 😅🤘🏼

# 467
  • Плевен / София
73 Потребители и 172 Гости преглежда(т) тази тема. на рекламите...
как пък не се научиха да преценят пред кой какво да говорят, всичко за всеки се знае, като едно голямо семейство
ако Еда каже на Серкан, какво ще гледаме в следващит епизоди
Как се борят заедно...Еда прави същата грешка...решава вместо Серкан....

# 468
  • София
Ужас...Айдан иска Балджа да и помогне в сдобряването на Серкан и Еда....
Защо Еда не каже на Серкан и заедно да намерят решение....
Здравейте момичета .
И мен ме е яд за съня - това също е от любимите клишета ...
И стига сте писали принца да вземел Балджа Scream , тя НЕ ЗАСЛУЖАВА ХУБАВ ПРИНЦ ! Кокошка гадна .
Между другото актьорът ( Сеймен )  има много хубав тембър , прилича на гласа на Къванч Татлату .

Защото очевидно променят образа на героинята (поне според мен!) и от смела, борбена, независима, умна и решителна млада жена я превърнаха в една друга, по-близка до манталитета на нашите съседи жена! Не е това образа на Еда Йълдъз, от който се възхищавах! Върви след баба си и се подчинява на всичко, което тя каже! Това наистина ли е Еда Йълдъз?

# 469
Само някой мафиот ни липсва ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 470
Сторило ми се е, към Еда гледа. Но ми направи впечатление, че гласът на принца май е дублаж, не е неговият. Гледала съм го в ,,Любов от втори опит" и там е друг гласът му.

# 471
остана и този симпатичен мъж ако го дублират да е с някой писклив глас

# 472
  • Кърджали
И свекървата вижда приликата между снахата и племенничката й. 😅🤘🏼

Синьото какво беше според чшата - вълнение, развълнуван ....
Керем в онзи клип от Хелоу каза че ако Ханде е цвят ще е синьо, а Ханде каза за него - лилаво, тъмносинььо, нещо такова, нещо шик

# 473
БАМБИ, я рекламират Wink

# 474
Много ми хареса човека дето го избраха за Мело. Подхожда й по габарити и акъл (да не подценявам човека, де).
Най-хубавото е, че тя не забелязва, брои го за враг и му се пери. А на него очите му още повече искрят от това.
 Не мога да повярвам, в началото Пъръл и Енгин ми бяха супер странни, Айфер и Фифи - топ приятелки и поддръжнички на Еда. И как се обърнаха нещата.
Наистина не мога да понасям лигавенето на Айфер, тъпо и упоритото й настояване, че Еда трябва да се раздели със Серкан. Как може навремето да е проявила кураж да се противопостави на майка си и да възпитава Еда в  свободен дух, а сега е толкова късогледа, че не вижда къде е щастието й. Как е възможно мъката по брат й да не я научи на съпричастност. Какво им е виновен Серкан - че е син на баща си? Ами по тази логика и Айфер тр.да отговаря за греховете на майка си.
И понеже вече не я харесвам - хак й е - бабата скоро ще разкара мазния италианец.
Сигурно навремето голямата любов на Айфер или сам е избягал, уплашен от мардинската харпия или е бил пак от нея разкаран.

# 475
Сторило ми се е, към Еда гледа. Но ми направи впечатление, че гласът на принца май е дублаж, не е неговият. Гледала съм го в ,,Любов от втори опит" и там е друг гласът му.
Много хубав глас , но наистина може да е дублаж . Спомням си ,че Берен Саат също е била дублирана в първия си сериал ( забравих му името - пак Мардин история  Stuck Out Tongue Winking Eye ) . Аз в Опасни улици не съм чувала гласът му заради превода . Това момче , ако вземе сериаозно да учи ще си намери мястото в дизитата и то във важни роли .

# 476
Керем в онзи клип от Хелоу каза че ако Ханде е цвят ще е синьо, а Ханде каза за него - лилаво, тъмносинььо, нещо такова, нещо шик
Айдан, докато я държеше в апартамента на Серкан, беше синя... Само това помня 😄
Някой засече ли рекламите, че май вървим към 15мин?

# 477
  • Кърджали
Айдан, докато я държеше в апартамента на Серкан, беше синя... Само това помня 😄
Някой засече ли рекламите, че май вървим към 15мин?
Развълнуван беше значението на синьото според чашата. Не съм търсила какви други значения приписват на този цвят психолозите. Но на ЕДа и на Ханде упорито им приписват синия цвят.

# 478
От 21.45 започнаха
Днес сме само ние и не дават предварително инфо как се движим в рейтинга  ...

# 479
Ужас...Айдан иска Балджа да и помогне в сдобряването на Серкан и Еда....
Защо Еда не каже на Серкан и заедно да намерят решение....
Здравейте момичета .
И мен ме е яд за съня - това също е от любимите клишета ...
И стига сте писали принца да вземел Балджа Scream , тя НЕ ЗАСЛУЖАВА ХУБАВ ПРИНЦ ! Кокошка гадна .
Между другото актьорът ( Сеймен )  има много хубав тембър , прилича на гласа на Къванч Татлату .

Защото очевидно променят образа на героинята (поне според мен!) и от смела, борбена, независима, умна и решителна млада жена я превърнаха в една друга, по-близка до манталитета на нашите съседи жена! Не е това образа на Еда Йълдъз, от който се възхищавах! Върви след баба си и се подчинява на всичко, което тя каже! Това наистина ли е Еда Йълдъз?
Еда все още е в ступор от появата на баба си. Ударите на дъртата следват доста бързо един след друг и нападнатите все още не могат да се съвземат и прегрупират.
За сега решават проблемите на парче. Надявам се скоро да се осъзнаят, да се обединят и да отговорят подобаващо. Не случайно завъртат интригата и на Мело с дясната ръка на бабет. От там ще започне да изтича информация.

Общи условия

Активация на акаунт