Отговори
# 90
Ето линк за TV8, където от 19:30 - турско или 18:30 българско време ще започне "Гласът на Турция" с участието на Ханде Ерчел, Керем Бюрсин и още много други звезди, които харесваме:

https://www.canlitv.me/tv-8

Приятно гледане!

# 91

Ах бе... Ах
Бебето им ще е много красиво иначе 😂😂

# 92

Нещо ново⭐💙

# 93
  • София
Добре че е Керем да ни зарадва, като качи обща снимка с Ханде. Перде е и това си е. Че нея я е срам и съвсем ограничи снимките с него. 😅 Страхотни са! Красиви, както винаги. ❤🤩

Ах бе... Ах
Бебето им ще е много красиво иначе 😂😂

# 94
  • София
Един "откраднат" от рускините колаж на тези, които ни правиха щастливи през последните седем месеца на 2020 год.:

Бъдете щастливи!

# 95
  • София
Ето и отговор на Хандемий.....

"Bunu ben paylaşıcaaktıımmm"  :  "Ще споделя това"

# 96
# 97
Явно са се разбрали Ханде да го сподели, защото е написала ,,Това щях аз да го кача" Joy Закачат си се Joy

# 98
Прекрасни мои душеприказчици, здравейте!

Преди да седна на масата с близките си присядам тук с вас. В изтичащата година този форум стана моя остров на спасение. Вие - моята красива цветна дъга. С вас отново усетих колко разтоварващо е да се смееш с глас. Усмивката и спокойствието които ми давате са най-добрия начин да започна и завърша деня си. С вас си спомних че границите са само условност, че душата няма възраст.
Благодаря че ви има!
Няма да изписвам имена и ник-ове. Ние всички сме частите на пъзела, който прави темата това което е.
Благодаря на всички ви!
За отделеното време, за усмивките и позитивизма, за прекрасните анализи, за разследващите и детективски умения, за въображението, за креативността, за всичко което споделяте.
Зад всичко това виждам красотата на душите ви и мечтата за по красива и справедлива реалност.
Нова година - ново начало!
На всички ни пожелавам нещо ново, което да ни докосне, провокира, разтърси, развие, и направи по добри.
Наздраве за малките крачки с докосващи за дълго ..."сенки" на съпричастност и доброта.
Малките крачки които правят човека голям.

Желая ви дръзновена, вълнуваща, успешна нова година!

# 99
Новогодишната ни къщичка е страхотна Flowers Cherry Blossom
Диди, Галка, благодарности, че отваряте тази врата за нас Flowers Tulip

Изпращаме една година, която ще остане в историята, година на болка, тъга, но и на надежда за по-добро. Дано станем всички човеци по-добри, по-помагащи , осъзнали се хора.
Нека Новата 2021 година ни донесе спокойствие, надежда, радост. Любовта да е винаги около нас, да имаме усмихнати лица и поглед пълен с възможности. Да бъдем здрави!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Марги много хубави стихотворения си ни споделила, много нежност и красота и малко тъга, а първото определено  ни напомня много на някого Hug
Алекс, благодаря ти отново за това което правиш за нас, безценно е Yellow Heart.
За Христо Шопов, обожам го този актьор  а, тембъра му е...... Innocent Blush Ако имам възможност винаги посещавам спектакълът "Догодина по същото време", когато се играе в нашия град. Мисля, че тази част е по-добра от "Всяка година по същото време", но и нея съм я гледала неведнъж.
"Дървото на живота" е страхотен български сериал. Дяволското гърло го изгледах на един дъх.
Бойко Кръстанов също ми е любимец.
Имам си аз и други любимци от нашите Blush
Кате, постът ти е страхотен Blush
Мира, много е хубаво това стихотворение на Пабло Неруда.

Много харесвам тази снимка

Една такава бунтарска:stuck_out_tongue_winking_eye:, млади хора с буен дух и непримиримост.
Тази къщурка в която случайно попаднах, вие прекрасни момичета и "Почукай на вратата ми" ме правите щастлива.
 Бъдете щастливи!

# 100
Посрещаме Новата година!

# 101
Гледам , гледам, клипчето от Айнем,айнем, еми що така не виждам професионализма на Керемчо? Кире , къде ти е актьорското майсторство? Тука тръпка йок. А с Хандемии, токови удари направо.
Нищо, ние ще им вярваме ,че са приятели само, дано и те си вярват.
Хубава нова година момичета!

# 102
Започна ,,Гласът на Турция", но има реклами сега. Засега ще го следя, очертава се да бъде интересно като цяло, но нашите май са ги оставили за по-нататък. Нямаше ги в откъса ,,какво ще видим след рекламите".

# 103
  • Монтана

Топли и споделени празнични дни желая на всички тук!
С тази погача, мое творение, ви желая да сте здрави, да бъдете много щастливи и усмихнати!

# 104
  • Кърджали

Винаги било забавно с него

Ninika, и аз използвам възможностите, когато Христо Шопов гостуване града ми да го гледам, жалко че е само веднъж годишно (тази година заради тъпия вирус не можах). Силно се надявам 2021 ва да му се порадвам. Догодина по същото време и на мен ми хареса много повече, и втората част ми допадна, но заряда на първата беше много по-силен....

Няма да мога да гледам Гласът... Но от време на време ще хвърлям поглед. Дано ги нацеля

Общи условия

Активация на акаунт