Отговори
# 45
Flowers Hibiscus Добро утро и от мен, прекрасни момичета, в новата красива тема! Flowers Hibiscus Много ми харесва новият облик на къщичката, много любов има в нея! Такава нова 2021 година пожелавам на всички вас! Любовна, весела, здрава, щастлива, успешна! Champagne Нека нашият сериал ни събира тук с положителна и добра енергия, както досега! За двамата ни любимци само положителна енергия да получават за всичко, което правят! За това, което ни дадоха дотук Hands Clap.
На нашите чудесни домакини, благодаря! Heart
На Алекс и Али - благодаря! Heart
На всички момичета, които поставете в темата - благодаря! Heart
Радвам се, че открих вашия пристан! Heartpulse

# 46
Heart Eyes Весело посрещане на Новата година, прекрасни момичета! Revolving Hearts

Радвам се, че в нашия оазис на любов, разбирателство, шеги и закачки, разточително обсъждане на най-хубавите човешки мигове, в които романтиката на една любов, виртуална, а може би и реална, ни превърна в един невероятен коктейл на емоции, добронамереност, силна привързаност и нестихващ копнеж по тази  любов, която разцъфтя пред очите ни. Любов, в която Ханде и Керем си партнират по начин сякаш ходят по звездите и събират звездния нектар на любовта на Еда и Серкан! Heartpulse

Благодаря ви за щастливата случайност да ви срещна и бъда заедно с вас в това пътуване към щастието и любовта! Hug

На добър час на Новата 2021 година и тя да донесе мир и спокойствие на планетата! Flowers Hibiscus

# 47
Момичета, споделете пак линковете на епизод 23 и 24 преведени с български субтитри - да ги изгледам пак да преговоря преди да пуснат новият епизод.

Не мога да ги намеря, взех да се съмнявам дали са ги пуснали преведени, а помня, че имаше линкове, някой беше споделил в предишните теми или бъркам?...

# 48
23 еп.
https://ok.ru/video/1984345606713

24 еп - още не е преведен

Момичета, споделете пак линковете на епизод 23 и 24 преведени с български субтитри - да ги изгледам пак да преговоря преди да пуснат новият епизод.

Не мога да ги намеря, взех да се съмнявам дали са ги пуснали преведени, а помня, че имаше линкове, някой беше споделил в предишните теми или бъркам?...

# 49
Добро утро. Прекрасни Ханде и Керем. Относно фрага - бомба е. Надявам се на рейтинг 5. Blush

# 50
Благодаря на Диди за новата тема!
Благодаря на Алекс за всичко, което прави!
Благодаря на Али за нейния принос също!
Благодаря на всички момичета, които пишат, вие сте моите виртуални приятелки,  без които не мога!

Весело посрещане на новата година!
Аз се впускам в лудницата по празнични приготовления, а ще ви чета догодина.
HeartHeartHeartYellow HeartBlue HeartGreen HeartPurple HeartHeart DecorationPurple HeartGreen HeartBlue HeartYellow HeartHeartHeartHeart

# 51
Добро утро озета

# 52
  • Кърджали
25 серия
Новогодишното парти завършва неприятно след като Серкан е отведен в ареста. Серкан посреща Новата година в ареста, и заради това има както хора, които са тъжни, така и такива които са щастливи. Бабата е човека, който е измислил фалшиви обвинения срещу Серкан . Еда се опитва да намери начин да се види поне за 5минути със Серкан, но Семиха се изправя срещу нея с нови изнудвания.
Еда е принудена да избира между заплахите на баба си и любовта си към Серкан. Междувременно, в офиса се появява младият и красив бизнесмен, арабски принц Сеймен. Докато Семиха го запознава с фирмата, тя вече крои своите планове за него.
Айдан се дразни на сближаването между Айфер и Александър. Тя иска също да се сближи с шеф Александър и прави забавни планове за това.
В същото време при младоженците Пъръл и Енгин, Пъръл се дразни на свободното държане на Енгин.
Това че принц Сеймен започва да работи с Артлайф създава трусове в живота на всички Вечеря по повод общата работа  принц Сеймен събира на едно място  Семих, Серкан и Еда. Тази вечеря се оказва повод на бял свят да излезе една тайна

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 10:29 от Aлекcандрa

# 53
Blue 🤗, благодаря мила, това за фона беше в кръга на майтапа в отговор на Бърборанка дето попита има ли някакви подробности покрай коментара на аннето.
Меги, тук се отразява всеки коментар и нищо не остава без отговор. От коментара на аннето, през шушоните и гъзовейките, та чак до има ли сутиен под сакото. Никой не бива пренебрегнат в питането си. Аз понеже като Бърборанка съм малко недоверчива тръгнах и аз да видя верно ли аннето е коментирала, ама като видях цифрата 26 хиляди и кусур коментара бих отбой. Но пък за цвета се включих компетентно Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе по втората част на коментара ти - много си права. И аз много пъти съм си задавала въпроса защо нямаме качествени продукции. Преди време мисля Мира (моля за извинение ако бъркам) беше дала информация за различните направления актьорски школи. Не знам дали тук само по един метод работят, или се дължи на режисурата, или пък има други причини, но е факт че нещо липсва. Новите лица, които се появяват не успяват да ме спечелят мен по никакъв начин. Много от тях ми се струват някак изкуствено натрапени. Явно не можем и добре да лансираме продукт. А и като гледам толкова бързо се главозамайват от "славата" (две-три показвания по телевизора), че нямам думи.
Весело посрещане на Новата година, момичета TadaChampagneBalloon. Отивам и аз да се вихря, но разбира се ще хвърлям по едно око и тук.
Алекс, благодаря за превода

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 11:16 от blue`

# 54
  • Кърджали

Значи Семиха не води принца, просто се възползва от появата му. Това ще е нейната голяма риба и подходящ зет.
Еда ще избере май да се подчини на заплахите на баба си за да изкара Серкан от затвора. Тази баба е скалъпила някакви обвинения срещу него.
Айдан ще ревнува от Айфер и Александър. Тази линия няма да ми хареса
Пъръл пак ще се дразни на Енгин.
Да видим още тази серия ли звездите ще проговорят на Балджа че е сбъркала със С. Б. и да се преориентира към принца.
На вечерята явно Серкан и Еда ще проговорят и Серкан ще разбере защо Еда го избягва (не виждам каква друга тайна има да излиза наяве освен това. А да може и да се разбере какво е направила Семиха срещу Алптекин, ама пзасега предпочитам Серкан да разбере защо Еда прави така). Надявам се че Серкан ще убеди Еда че само двамата заедно0 могат да се справят с дракона

# 55
Добър ден в последния ден на една трудна година, момичета! Hug
Благодарности за новата тема Flowers Hibiscus
Прочетох много интересни постове, видях прекрасни снимки, ценни преводи и информация.
Ще кажа нещичко по интервюто на двамата ни симпатяги, за фрагмана - само това, че като че ли вече не ни дава наклон на очакванията, позабърква ни като в лабиринт (което за мен е по-добре).
И така за интервюто. Започвам от детството на двамата. Ханде е израсла в "един малък собствен свят", Керем - в един глобален свят на много и различни места, с много и различни хора. Това няма как да не повлияе и на светогледите и нагласите им, макар че и двамата са имали подкрепата на семействата си. От тук аз забелязвам една свръх амбиция у Керем (да се докаже и в Америка, да се бори за каузи, които имат световно значение, като справедливост и феминизъм, например) и една много по-спокойна и умерена Ханде, на която всичко й доставя удоволствие извън работата (обича природата, да си играе с кучетата си, да разговаря с цветята, да се радва на племенницата си). Някой би казал, че разликата между тях произлиза от разликата между мъжко и женско мислене, ама аз съм много против да се дели мисленето по полов признак. Мисленето се формира, то не е наследствено и се формира в конкретна социална среда. А дали тези различия са минус в отношенията им? Не мисля, защото човек има необходимост да погледне на хората, с които общува, както през идеи, така и през прозорчето на индивидуалното сетиво. Важното при тях е, че и двамата ценят естествеността  и се вглеждат в себе си, обичат самотата, при която "да поговорят със себе си" (рядко някой ще си признае, че  бързите решения и бързата им смяна е лоша черта на характера му - Керем).
Сега за работата им. Нямат идоли и ролеви модели, но умеят да се учат от другите. В конкретния случай (за сериала) от интервюто аз разбирам, че водещият в тандема все пак е Керем. Но и той много е научил, не само от учителите си, а и благодарение на наблюдателността му в различни жизнени ситуации (примерът с учителя, подреждащ столовете след учениците си). Впечатляващи са мислите му за необходимостта от хармония в екипната работа, за изграждането на доверие един в друг - той просто е наясно, че в екипната работа няма началници и подчинени, има различни личности, които са незаменими. Керем води, обаче води с уважение към качествата на Ханде, а и на другите. Комедията е забавление и той увлича всички в него и на екрана, и зад кадър. Той внася в образа на Робот Болат качества и особености, за него е важна близостта и разбирането в отношенията, за да излезе тя и на екрана. И тук откривам разлики с Ханде. Според нея играта създава усещането , "че са създадени един за друг", според Керем - редът е обратен (отношенията предхождат играта - затова е и толкова важна първата им среща и подготовката за ролите, за което подробно говори). Ханде е научила от Еда, че самата тя е весела, енергична, да показва чувствата си и Еда е станала част от нея. При Керем редът отново е друг - той внася себе си в образа на Серкан. Ей затова, според мен, е много трудно да разграничим роля и действителност в отношенията им.
И накрая за личните им отношения. Че се ценят и подкрепят - в това спор няма помоему, а то е много важно. Хубавото е, че и двамата нямат лековато отношения към връзките си (въпреки неудачите в известни нам връзки) и имат за пример любовта в семействата си. Ханде обаче е интровертен тип личност, преживява скрито нещата, които я вълнуват, въздържана е към новите хора (и за Керем е подпитвала Smiley). Обаче, когато обича, любовта й е "преливаща" и "не може да я скрие" - е това не може да се изиграе, та ако ще всичките методики на актьорска игра да си овладял. И точно това струи от очите й и цялото й лице. Керем е екстроверт, активен е, търси и сам формира мнение за Ханде (тук имам предвид не само, че е търсил да я опознае в подготовката за сериала, а и едно предишно интервю, в което говореше, че е изненадан от нея в положителен смисъл). Заявява, че не е срещал жена, за която да каже: "Да, тя е жената, за която ще се оженя" и аз му вярвам. Щото влюбването още не е голямата любов, която очаква по признанието му. То си иска време. Ама факта, че предвижда деца на 35 годишна възраст (сега е на 33 Blush),  означава, че има нещо, което преживява и то е красиво. А и човек от нищо не говори, че душата се отразява във външността и добротата прави човек по-красив. Той е добър и грижовен, и умее да ги разпознава тези ... души. Така че бъдещето иде. Търпение. Blush
Е, опънах цял чаршаф. Дано не разваля предпразничното настроение на някого. Simple Smile
Желая на всички нова, по-добра година - по-здрава и по-свободна! Flowers Four Leaf Clover

# 56
Нещо не мога да схвана - хем Семиха каза, че е осигурила бъдещия зет на Еда, хем се зарадва, че е хванала голяма риба...значи ли това, че принцът се е появил хей така, случайно...

# 57
Алекс, Еда със сигурност ще се съгласи да прави каквото каже бабата, само и само да изкара Серкан от затвора. Аз съм изненадана, че бабето не е предварително готово с жених. Очаквах да е строен на стартова позиция, а то се оказа, че се появява случайно.
Интересно ми е какво точно са замислили двете харпии, в какво ще обвинят Серкан, защото съм убедена, че Балджата и бабата играят в комбина в случая.
Какво се опитваше да каже Серкан преди да влезе полицията? Дали е отрязал Балджата и тя за отмъщение да го е накиснала с нападение. В апартамента и ще има само отпечатъци от двамата, а на камерите ще се вижда, че той е ходил и предната вечер.
Интересно ми стана и тази тайна каква е сега. За Серкан се надявам много бързо да се усети защо Еда ще се отдръпне от него. Искам тайната да е друга. Да ни изненадат с нещо хубаво. Например Еда и Серкан са се сгодили тайно. Много се размечтах де, но нали Неслихан писа, че следващия епизод бил много хубав и не може да даде емотикон, защото ще разкрие изненадата. Нищо не пречи да си се надявам. Останалите някак не ми се гледат този път. Дано до събота ми се промени настроението. Надявам се на повече комедия и романтика, но се опасявам, че дори да ги има, няма да е точно това което аз искам (Еда и Серкан). Дано греша

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 10:58 от blue`

# 58
Нямам търпение да разбера каква е тайната, която ще излезе на яве. Надявам се да е - че Еда и Серкан са сгодени... Но, според мен тайната ще е нещо свързано с бабата и семейството на Еда, нещо, което ще умилостиви Еда и ще помогне на Еда и Серкан да разберат мотивите на бабата да се държи така както се държи.

# 59
  • София
Скрит текст:
Добър ден в последния ден на една трудна година, момичета! Hug
Благодарности за новата тема Flowers Hibiscus
Прочетох много интересни постове, видях прекрасни снимки, ценни преводи и информация.
Ще кажа нещичко по интервюто на двамата ни симпатяги, за фрагмана - само това, че като че ли вече не ни дава наклон на очакванията, позабърква ни като в лабиринт (което за мен е по-добре).
И така за интервюто. Започвам от детството на двамата. Ханде е израсла в "един малък собствен свят", Керем - в един глобален свят на много и различни места, с много и различни хора. Това няма как да не повлияе и на светогледите и нагласите им, макар че и двамата са имали подкрепата на семействата си. От тук аз забелязвам една свръх амбиция у Керем (да се докаже и в Америка, да се бори за каузи, които имат световно значение, като справедливост и феминизъм, например) и една много по-спокойна и умерена Ханде, на която всичко й доставя удоволствие извън работата (обича природата, да си играе с кучетата си, да разговаря с цветята, да се радва на племенницата си). Някой би казал, че разликата между тях произлиза от разликата между мъжко и женско мислене, ама аз съм много против да се дели мисленето по полов признак. Мисленето се формира, то не е наследствено и се формира в конкретна социална среда. А дали тези различия са минус в отношенията им? Не мисля, защото човек има необходимост да погледне на хората, с които общува, както през идеи, така и през прозорчето на индивидуалното сетиво. Важното при тях е, че и двамата ценят естествеността  и се вглеждат в себе си, обичат самотата, при която "да поговорят със себе си" (рядко някой ще си признае, че  бързите решения и бързата им смяна е лоша черта на характера му - Керем).
Сега за работата им. Нямат идоли и ролеви модели, но умеят да се учат от другите. В конкретния случай (за сериала) от интервюто аз разбирам, че водещият в тандема все пак е Керем. Но и той много е научил, не само от учителите си, а и благодарение на наблюдателността му в различни жизнени ситуации (примерът с учителя, подреждащ столовете след учениците си). Впечатляващи са мислите му за необходимостта от хармония в екипната работа, за изграждането на доверие един в друг - той просто е наясно, че в екипната работа няма началници и подчинени, има различни личности, които са незаменими. Керем води, обаче води с уважение към качествата на Ханде, а и на другите. Комедията е забавление и той увлича всички в него и на екрана, и зад кадър. Той внася в образа на Робот Болат качества и особености, за него е важна близостта и разбирането в отношенията, за да излезе тя и на екрана. И тук откривам разлики с Ханде. Според нея играта създава усещането , "че са създадени един за друг", според Керем - редът е обратен (отношенията предхождат играта - затова е и толкова важна първата им среща и подготовката за ролите, за което подробно говори). Ханде е научила от Еда, че самата тя е весела, енергична, да показва чувствата си и Еда е станала част от нея. При Керем редът отново е друг - той внася себе си в образа на Серкан. Ей затова, според мен, е много трудно да разграничим роля и действителност в отношенията им.
И накрая за личните им отношения. Че се ценят и подкрепят - в това спор няма помоему, а то е много важно. Хубавото е, че и двамата нямат лековато отношения към връзките си (въпреки неудачите в известни нам връзки) и имат за пример любовта в семействата си. Ханде обаче е интровертен тип личност, преживява скрито нещата, които я вълнуват, въздържана е към новите хора (и за Керем е подпитвала Smiley). Обаче, когато обича, любовта й е "преливаща" и "не може да я скрие" - е това не може да се изиграе, та ако ще всичките методики на актьорска игра да си овладял. И точно това струи от очите й и цялото й лице. Керем е екстроверт, активен е, търси и сам формира мнение за Ханде (тук имам предвид не само, че е търсил да я опознае в подготовката за сериала, а и едно предишно интервю, в което говореше, че е изненадан от нея в положителен смисъл). Заявява, че не е срещал жена, за която да каже: "Да, тя е жената, за която ще се оженя" и аз му вярвам. Щото влюбването още не е голямата любов, която очаква по признанието му. То си иска време. Ама факта, че предвижда деца на 35 годишна възраст (сега е на 33 Blush),  означава, че има нещо, което преживява и то е красиво. А и човек от нищо не говори, че душата се отразява във външността и добротата прави човек по-красив. Той е добър и грижовен, и умее да ги разпознава тези ... души. Така че бъдещето иде. Търпение. Blush
Е, опънах цял чаршаф. Дано не разваля предпразничното настроение на някого. Simple Smile
Желая на всички нова, по-добра година - по-здрава и по-свободна! Flowers Four Leaf Clover
Katya  Прекрасен коментар! 

Все едно ми взе мислите! Толкова точно си ги описала, че няма какво да добавя. Единственото, което искам да кажа е, че не им завиждам на известните. Не могат да изживеят любовта си спокойно. Вечно ги коментират, пресрещат, притесняват и питат. А всеки човек има нужда от усамотение.

Керем и Ханде според мен все още не могат да схванат, какво точно им се случва. Трябва им още малко време. Те затова са и толкава предпазливи. И двамата имат по една продължителна връзка, която е приключила не както трябва. След такава раздяла на човек му трябва време да позабрави болката. Не може веднага да се впусне в ново приключение. При Ханде има и загуба на най-любимият човек - майката. Колкото и да я подкрепят близките, тази болка е продължителна. И една нова любов може да заздрави раните.

Каквото и да говорят двамата в момента, хората не са слепи. Такава промяна има и при двамата, че не може да се скрие. Щастието им е изписано на лицата. Но все още не е момента да се афишира тази любов. Нека да се поопознаят още малко. Може би най-добре ще е, да приключи сериала и тогава да преценят дали това е тяхната любов или е била плод на емоциите около проекта. Така че, нека ги оставим на спокоствие. Ако наистина има нещо сериозно те ще преценят момента, кога да го споделят с феновете. А ние ще им се радваме и обичаме и като Еда и Серкан и като Ханде и Керем.

А на всички вас момичета ви пожелавам да изкарате една весела новогодишна нощ и дано новата 2021г. да ни донесе само здраве и много любов.

Общи условия

Активация на акаунт