Отговори
# 570
  • In the light side of the Moon!
аз, незнам какво да кажа и затова замлъквам за известно време.
Това беше най-тъпата серия до момента! Съжалявам, че трябва да го кажа!

# 571
Хайде да се организираме и да отидем групово да прегърнем Серкан и да го утешим... милия той.... Sob Sob Sob

# 572
Ще се съглася напълно с едно  мнение от днес - започнаха да ни поднасят клишетата едно след друго по най-глупавия, елементарен и безобразен начин.
Да ни е честит и маниака. Бабата хал хабер няма къде тика внучка си. Балджа очевидно ще трябва да търси друг СБ, щото не прилича на ханъмата Есма от портрета.

# 573
Принца ,Мардинската феодалка и "звездобройката " с усмирителни ризи и Ердем да ги придружи , май тогава сериала ще се върне  , а Айдан и Айфер да им ходят на свиждане

# 574

П.С. Като свърши епизода на всички на който имам координатите ще им пратя "Бяла роза" ... да не отива зян Wink ... и да си знаят, че ми развалиха сценария Stuck Out Tongue Winking Eye

# 575
Честно казано свърши като голяма простотия, сякаш гледам друг сериал, да връщат Айшето, че ще им се не знай...

# 576

На същото мнение съм, но новите сц все пак трябва да започнат от някъде за някъде
остана и да забулят Еда

# 577
Съгласна съм с това мнение:

На същото мнение съм, но новите сц все пак трябва да започнат от някъде за някъде
остана и да забулят Еда
, но сякаш маниака беше малко излишен.. май нямаше ромком днес. Smiley

# 578
А Керем обеща хубав, класен финал на серията...дали не обърка номера й...

# 579
Вярно психосериалите са на мода този сезон, ама можеха да не включват такъв елемент тук .Наистина ,че Ханде е играла същата роля . ННе знам вече .Оставам безмълвна до появата на бг субтитри . Grinning

# 580
Керем игра страхотно в последната сцена , колко болка показа . Сори , ама Ханде не можа да се справи . Керем открадна екрана . Много е сладка тя в комичните моменти , когато се цупи или радв и усмихва , но тъжните , тежките моменти за сега не и се отдават . Трябва да поработи още .
Актрисата , която играе бабата е супер , нито ''Айдан '' , нито ''Айфер '' могат да се мерят с нея .
Независимо какво гледам , най се радвам на актьорската игра .

Този принц и той ку-ку като Балджа . Той да си търси някоя арабска принцеса , а Балджа да върви на май.....та си , даже и Ердем не и давам .Imp

# 581
  • Плевен / София
Съгласна съм с това мнение:

остана и да забулят Еда
, но сякаш маниака беше малко излишен.. май нямаше ромком днес. Smiley
Това им е бомбата за вечерта...

# 582
нещо съм пропуснала - коя е Есма?

# 583
Не само ни сме недоволни
От бразилките:
"Ало, сценаристите нещо май объркахте сериала?"

# 584
Еда не слагаше ли червенота червило когато е щастлива?

Слагаха й го предните писари, тия новите пушат кофти тютюн и размислите им нередовни. Надяват се галиба, че народа е още махмурлия новогодишно и нищо не разбират.

Сънувеме сватба, на яве брадва.  Grin

Повтарям тоз шекер за оправяне на вкуса Heart Eyes

Цитат

Общи условия

Активация на акаунт