Отговори
# 585
  • София
Тази вечер е празник за тези от вас, които харесват или нямат нищо против клишетата в сериала! И то лошо разказани! Особено клишето със снимката, на която бившата на принца (каза някакво име като Есма или Есра, не чух добре!) е копие на Еда Йълдъз просто беше черешката на тортата!

# 586
Сега остана принСа да отвлече Еда, катастрофа, болница, същевременно Серкан хуква да я търси, кокошарника около него тича без посока, бабането си удря главата в стената спънната без да иска от Мело и става мила и добра баба която пече бюрек за внучката си и и плете шушони

Есма е името

# 587
Може би само ние свързваме "изненада" с нещо приятно, турците - не.
Сега остана принСа да отвлече Еда, катастрофа, болница, същевременно Серкан хуква да я търси, кокошарника около него тича без посока, бабането си удря главата в стената спънната без да иска от Мело и става мила и добра баба която пече бюрек за внучката си и и плете шушони
Ааааа теърде много клишета, не не не

# 588
  • София
Евала на Серкан! Категорично той се превръща в любимия ми образ. Много мъжка постъпка. Не я обиди, не си изпусна нервите, не се жалва, държа се като зрял джентълмен, улесни я. Wink Мъчно ми е за него и бих го утешила, честно казано. Една прегръдка му е нужна сега. Минимум една. Жалко, че само Балджа е на разположение. Както навремето искахме Еда да хваща пътя за Италия и да открива нова любов там, защото Серкан и Айдан повтаряха само “Селин е най-логичната жена за Серкан”, сега ми се искаше да има някоя достойна за Серкан... ама нейсе! Дано продължава да се държи мъжки. Не искам да ревнува от принца и да я гони повече. Simple Smile

Това беше починалата жена на принца - Есма. Явно така ще свърши епизодът. Това е изненадата. Лошо няма. И аз съм го гледала в други сериали. Въпросът сега е дали ще е луд и лош, или ще тъгнат по друг път? Ако е луд и лош, ще застраши Еда, Серкан ще я спаси, с това бабата ще прости. Ще разбере, че наистина се обичат и ще им даде блгословията си. Ако междувременно Серкан пострада, докато спасява Еда, ще е още по-драматично. Еда ще се обвинява, ще обвинява бабата. Чок драма. Хайде, написах ви сериала. Вие избирайте дали ще гледате. 😅😅😅

# 589
Единствено хубавото е, че по пътя който са поели, бързо ще стигнат финала. Не мисля, че ще вдигнат рейтинга с или без конкуренция  в деня.
Този типаж - на вманиачения кандидат доста се отличава от психариите по другите телевизии този сезон. Другите са по достоверни, голяма част - по действителни случаи.
 А това тук е клише на клишетата. Принца с бялата яхта ще я отвлече, дрогира. Серкан ще я спасява, бабата ще си посипва главата с пепел. Може и бащата на Пъръл да помогне. Не случайно още поддържат и тази линия.

# 590
Очаквах повече моменти на Еда и Серкан, но.....
Ако сценаристите не променят нещо незнам на къде ще отиде сериала.
Ами то Серкан и Еда като се преструваха в началните епизоди къде беше по забавно и ги даваха толкова много моменти с тях.

# 591
  • Плевен / София
Скрит текст:
Еда не слагаше ли червенота червило когато е щастлива?

Слагаха й го предните писари, тия новите пушат кофти тютюн и размислите им нередовни. Надяват се галиба, че народа е още махмурлия новогодишно и нищо не разбират.

Сънувеме сватба, на яве брадва.  Grin

Повтарям тоз шекер за оправяне на вкуса Heart Eyes

Цитат

Това е за бабата, Балджа и принца...
Предният път, когато Серкан каза, че не могат да бъдат заедно Еда не се отказа...сега той ще се откаже ли....
Да видим фрага какво ще ни покаже...

# 592
mi_si, като видях снимката на коментара ти и интернетът ми спря 😄
Да им дадем време на сценаристите, може и да не е бивша жена, а да е фикс-идея на прАнсе.
Серкан ми е типичен представител на мъжкия пол, който (според мен) показва почти в глобален мащаб следното - как мъжете разбират какво и как им говорят жените. Разбират само това, което чуват. Не виждат лицето й, не вижда сълзите й и мъката, която е там.
Вярно, че Еда сега ще е черната оФца, която не трябваше така да постъпва, но... Ще стискаме зъби още малко, само да нв ни изпадат по някое време 😄

# 593

# 594
Не издържам и лигавата игра на героините Айдан и Айфер , АлексЕндЕр  дори и визия йок........ Фифи съвсем я "замразиха " , очаквах да я включат в издирване на Алптекин ,колкото  и да не заслужава ,но мълчанието му стана съмнително

# 595
  • Кърджали
Единствено последната сцена Серкан - Еда ми привлече вниманието до степен да не мигам
Серкан оттново си заслужи уважението ми.
Принца...аха да ми стане симпатичен и ....
Еда - разбирам я, ама като ми наранява момчето ми иде да я набия.
бабата - да се връща в пещерата
Серията - среден 3

# 596
Честно, ако това им е начина да удължат сериала, май не уцелиха нещо. Поне за мен.

# 597
Сценария на рускините е - Серкан ще види портрета и ще помисли, че Еда е отдавна женена за принца и го е лъгала.
Подоръга на Балджа за ЧНГ са го кръстили "бюст Ленина", доста точно, според мен.

# 598
Aма пък.. интересното е, че не ни показаха финала този път.

# 599
  • Кърджали
Серкан и каза каквото можеше и имаше право да каже - това не са твои думи, познавам те, ти е мислиш така, нали ти каза че онова случило се и любовта ни нямат общо, нека не позволяваме на бабати да застава между нас, толкова ли лесно ще се откажеш от мен.. .Но щом искаш - добре да се разделим
Какво друго да и каже  - да се тръшне, да я дръпне, да ревне...

Общи условия

Активация на акаунт