Отговори
# 600
  • Монтана
Не мислех, че ще го напиша някога, но...В този сериал от сега нататък ще гледам само сцените с Керем!...Не с Еда и Серкан, а всички сцени с Керем Бюрсин!...Без Айше Кутлу любимият ми сериал се превърна в мое разочарование!...То бива недоразумения и залитания, но тук вече минават всякакви граници!...
Изключително объркана и разочарована съм! Язък за силния потенциал на актьорите! Язък!

# 601
Тази портретна снимка на принца веднага го срина в класацията ми. Фиксацията по някого винаги е била повод за подозрение в психически отклонения.

# 602
JoyJoy
Скрит текст:
Може би само ние свързваме "изненада" с нещо приятно, турците - не.
Сега остана принСа да отвлече Еда, катастрофа, болница, същевременно Серкан хуква да я търси, кокошарника около него тича без посока, бабането си удря главата в стената спънната без да иска от Мело и става мила и добра баба която пече бюрек за внучката си и и плете шушони
Ааааа теърде много клишета, не не не

Да не съм по назад от новите сц Joy

# 603
Завиха много рязко в неправилна посока, кой знае Айше ханъм къде се почесва в момента/ там дето не я сърби май/

# 604
  • Плевен / София
Серкан и каза каквото можеше и имаше право да каже - това не са твои думи, познавам те, ти е мислиш така, нали ти каза че онова случило се и любовта ни нямат общо, нека не позволяваме на бабати да застава между нас, толкова ли лесно ще се откажеш от мен.. .Но щом искаш - добре да се разделим
Какво друго да и каже  - да се тръшне, да я дръпне, да я набие.

Не...но да не се отказва от Еда.....все пак бабата ще се старае да следва плана си, а той да следва неговия....Нали имаше такъв?

# 605
  • Бургас
Ееееее! Ами, не ми хареса! Бавно, мудно действие, изгуби се динамиката, изгуби се свежестта на диалозите, изгубиха се първоначалните образи като цяло на героите. Никой не развива историята и характера си логично! Чужди са ми вече почти всички герои. Само Ердем си остана, като Мунчо, същият.
Тази серия не беше от моя сериал.........

# 606
  • Варна
Дожаля ми за Серкан, толкова се стара и накрая...
Интересно ми е дали бабата знае,че Еда прилича на  починалата съпруга на принца .
Не ми хареса серията.

# 607
Феновете са бесни на новите сценаристи и организират кампания за смяната им

# 608
  • Кърджали
Серкан и каза каквото можеше и имаше право да каже - това не са твои думи, познавам те, ти е мислиш така, нали ти каза че онова случило се и любовта ни нямат общо, нека не позволяваме на бабати да застава между нас, толкова ли лесно ще се откажеш от мен.. .Но щом искаш - добре да се разделим
Какво друго да и каже  - да се тръшне, да я дръпне, да я набие.

Не...но да не се отказва от Еда.....все пак бабата ще се старае да следва плана си, а той да следва неговия....Нали имаше такъв?
Серкан няма да се откаже. Ама му трябва време да превъзмогне шока. Като за начало очаквам да продължи с опитите да разкара бабата.

# 609
не разбрах, фрагман ще има ли

Ако знаеше бабата за портрета едва ли щеше да му се мазни толкова на принСа с бялата яхта

# 610
Е, ние още не знаем какво ще се случи в другата серия и като цяло нататък.
Той може и да не се откаже, може и онези феички да му подскажат нещо, че това не е решение на Еда, че е за да го защити и разни неща.
Надеждата ми е в Мело, тя е всеизвестна с нейната говореща уста 😄

Slawena - да, ще има.

# 611
  • Кърджали
Да ще има фраг
Само заради него не съм изхвърлила компютъра през терасата от яд

# 612
Дожаля ми за Серкан, толкова се стара и накрая...
Интересно ми е дали бабата знае,че Еда прилича на  починалата съпруга на принца .
Не ми хареса серията.
Не ми се вярва. Ако знаеше, нямаше да бута Еда в ръцете на маниака. Както някой по-нагоре каза, това са индикации за психически проблеми, според мен.

# 613
  • София
За мен имаше два много хубави и романтични момента в този епизод: 1) откровенията ми в ареста и думите, които си казаха; 2) много красивата и романтична сцена край фонтаните, която се оказа сън! В момента подвластна на всички емоции аз лично си задавам въпроса, дали си заслужава да губя 2 часа време за две сцени? Но, от опит знам, че е грешка да се поддавам на емоциите си, трябва да изчакам да премине вълнението, емоциите от онлайн гледането, да гледам епизода със субтитри и тогава да реша как да постъпя в бъдеще! Това, което със сигурност мога да твърдя и което вече написах е, че лошо разказаните и поднесени клишета в този епизод бяха твърде много!

# 614
Александра, компа не е виновен, че други са некадърни:stuck_out_tongue_winking_eye:

Общи условия

Активация на акаунт