Отговори
# 615
  • Кърджали
Бабабта от желание да разбие Болат, ще прати внучката си при луд...

# 616
  • София
Фили, съгласна съм, че Керем открадна екрана. Неведнъж сме писали тук, че той е ненадминат в драматичните сцени. Неслучайно и толкова страдам, когато той страда (Серкан имам предвид)...

Съгласна съм с всички ви, че сериалът не е това, което беше. Не знам обаче дали се дължи само на новите сценаристи. Първите 10 епизода си бяха чист ромком. После, малко по малко, с настъпването на новия есенен сезон сериалът стана някак си по-сериозен, загуби летния си чар, отдавам го на силната конкуренция. Айше постави основите на повечето драми. Това с инцидента беше нейна хрумка. Първата раздяла - също. Надявам се новият облик на сериала да се хареса на турската аудитория, защото за мен лично - колкото повече епизоди, толкова по-добре. Wink Много ми се гледат нашите просто. А и ми се иска този съвместен проект на Ханде и Керем да остане в историята като успешен. Не искам да завърши с провал. Така че ще ги подкрепям докрая. Simple Smile

И, ако не друго, поне видяхме, че на Ханде много й отива да е забулена булка. Чок, чок гюзел! Според мен вратите на Боливуд ще се отворят за нея. 😅😅 Само не знам какво ще правим - Керем в Холивуд, Ханде в Боливуд...

# 617
Дано новите сценаристи се осъзнаят.И ако утре рейтингът е висок ще призная драгия турски зрител, че е с полиран мозък. ДЕК ми става фаворит, макар че и там отлетяха в друга писта. Толкова харесвам Серкан и Еда. /не съм гледала други сериали с такава тематика, но разбирам, че е клише - за картината става въпрос/

# 618
все се надявам да се разкрие, че бабата е платила на строителната фирма, построила къщата на родителите на Еда...не да ги убие, а да ги върне при нея и да ги раздели...

# 619
Сега ще се обърнат нещата и най - накрая ще видим една гонеща  и търсеща Серкан Еда и най накрая ще я видим в любовен обяснителен режим .А дано ! Heart Eyes

# 620
Ако може Еда да е малко по-смела и този път да надхитрят бабата и Балджа.
Със Серкан да измислят план , но първо трябва Еда да признае на Серкан. Ама като я познавам май няма са стане.
Искам по-някакъв начин Серкан да разбере за шантажа, и да включи на режим"отмъщение" и после да накаже Еда както той си знае за дето не му се е доверила въпреки че си обещаха да не крият нищо един от друг.

# 621
Ще има бой във фрага 😄😄

# 622
  • Монтана
Да ще има фраг
Само заради него не съм изхвърлила компютъра през терасата от яд

И аз така! А съм и на работа! Телефонът ми щеше да изхвърчи през прозореца!
Много съжалявам самите актьори! Жалко!

# 623
Това е най-слабата серия на сериала, дано така да си остане, че ако и другата събота е така...... лошо Sunglasses
А забавното ще е на турския зрител да му е харесало ..... и утре рейтинг 8 - 9 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 624
Толкова съм разочарована , че си мисля , по -добре щеше да е , финала да е от Айше ,а.именно 26 епизод, че сега стана едно мазало...
Объркана съм !!! Не знам какво да мисля...
Чакам трейлъра ..

# 625
Феновете са бесни на новите сценаристи и организират кампания за смяната им

Има защо...

# 626
  • Кърджали
"Ако те няма нито аз ще мога да се превърна обратно в машина, нито ще знам какво да правя със сърцето си"
Думите на Серкан от миналата серия.В другата ще го видим как ще е  без Еда

# 627
Аз предлагам Керем да продължи и като сценарист, щото тия немощни и глуповати женски изпълнения не са му по вкуса и на него.

# 628
Портрета е един много лошо изпълнен колаж

Не знам дали е за добро или не, но винаги в сериалите има и по слаби епизоди, и промени. Затова и написах, че този епизод е може би като начало , основа за следващите.
Искам Серкан Болат да си върне фабричните настройки, да изключи чувствата, хладнокръвно и бавно да разобличи Семиха ханъм и подлите и номера и психопринСа

# 629
Разбрали се кои са новите сценаристи?

Да не отива зян Wink
https://www.youtube.com/watch?v=XYsigtatk0Q

П.С. Пратих я на продуцентите Stuck Out Tongue Winking Eye ... и след малко на всички по веригата , за наказание ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт