Отговори
# 690
Аха,  кроше с мил пардон. Съвсем по французки. JoyJoyJoy

# 691
На мен ми стана тъжно, когато във фрага Серкан и принцът купуваха шалове.. не знам дали Серкан беше взел подарък за Еда, за себе си, за Балджа, ама ме натъжи мисълта, че принцът е взел шал на Еда и на Серкан едва ли стана приятно..

# 692
Момичета коя е Асена, наистина не мога да вляза в час ?!

# 693
  • София
vai1, на мен ми е много смешно! Признавам си. Не съм ядосана, а ми е смешно. Не мога да повярвам, че си имаме лудата Балджа, на която звездите й говорят, че Серкан Болат е нейната сродна душа. И лудия принц, чиято починала съпруга е копие на Еда. Бабето е класен злодей, но явно Еда ще й свие сърмите в даден момент. Лично аз не мога да повярвам какво видях в този епизод, но вместо да се ядосвам, се смея с глас в момента. Турските зрители сигурно ликуват. 😅😅😅

# 694
  • Монтана
Ами, учтиво се извини момчето ни и класно го цапардоса...
викаш - не му липсва възпитание Simple Smile Simple Smile

vai1, разбира се. Но първо да ми мине яда Simple Smile

Че няма ад спра да гледам, няма.Керем ще го гледам каквото  и да напишат като сценарий.Но ще мрънкам. Ако развалят образа на Серкан няма им простя.

Алекс, чак това няма да им простя!Никога!Та аз продължавам да упорствам само заради Керем!
Чак тогава ще ме откажат, но няма да престана да присъствам тук!
Благодаря предварително, неуморимо момиче! Благодаря, Алекс!

# 695
А "случайната" засечка в ресторанта е очеваден план на Семиха и Балджа...

А кошмарното количество сцени с А А А са просто заместител на махалата и са специално за любимите ни съседи...рейтингът ще е минимум 5-6...

Надявам се, че информацията, че Айше ще напише финала да е вярна...

# 696
  • Пришълец
Серкан Болат в действие Hands Punch Joy
Налбантова, ще се повторя, но голяма си лудетина, веднага изтъкваш причините Joy

Пфу, новите сценаристи са се изложили значи, още като разбрах, че Айшето се оттегля подозирах, че може и да оплескат нещата  Unamused Да се вземат в ръце! Искаме си борбената Еда Naughty Мен тя ме прикова, толкова нетипична героиня в дизи...

Ау, пак ли психопат... Последно съм гледала такъв сюжет в Сега и завинаги /Никога няма да се откажа/с Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше, Гости също даде него за пример.

И с Алптекин си бяха ААА, сега пък не е той ами Александър Joy Що за досада са трите А Imp

За пръв път се чувствам разбрала всичко без да съм изгледала все още абсолютно нищо, с изключение на фрага.

# 697
Нямам голям опит в турските сериали, но 2, два, кой ти ги дава Stuck Out Tongue Winking Eye може да извадим късмет и няколко епизода да ги съберат преди големия финал на есен (надявам се) ....
аз ще се надявам на тайна сватба, да ги оженим и да мирясам Simple Smile
И един реторичен въпрос - сещате ли се за друго турско дизи, в което ГГ да са били заедно само 2 епизода от 25?! 🤔

# 698
А и още нещо ,.че забравих да кажа , докато пишех предния пост .
Принца , до колкото знам все психопатски роли играе .. поне в Опасни улици това видях, сега и тук натам отиват нещата.

А и имаме една поговорка , където не ти искат помощта , ама нали да помогнеш и накрая правиш зло... същата работа е със Семиха , уж за добро го прави и да отмъсти на Болатови, не че ще спечели нещо или ще върне сина си от гроба ..., но  сериал да става.

# 699
  • Монтана

Продуцентката, мила! Продуцентката!

# 700
  • In the light side of the Moon!
На мен ми стана тъжно, когато във фрага Серкан и принцът купуваха шалове.. не знам дали Серкан беше взел подарък за Еда, за себе си, за Балджа, ама ме натъжи мисълта, че принцът е взел шал на Еда и на Серкан едва ли стана приятно..
на мен тоя шал не знам защо ама по ми прилича на дамски боксерки.....

Абе то и аз няма да спра да гледам заради керем, но още 1-2 еп и ако не влязат в релси ще спра онлайн гледането. Такива глупости ще гледам само 1 път с БГ суб

# 701
  • София
Алекс, Али, благодаря ви отново, че бяхте с нас и превеждахте в реално време за нас! ❤

# 702
Една от новите сценаристки Simple Smile

# 703
  • In the light side of the Moon!
Една от новите сценаристки Simple Smile
Асена е продуцентката от MF Yapim

# 704
  • Монтана
vai1, на мен ми е много смешно! Признавам си. Не съм ядосана, а ми е смешно. Не мога да повярвам, че си имаме лудата Балджа, на която звездите й говорят, че Серкан Болат е нейната сродна душа. И лудия принц, чиято починала съпруга е копие на Еда. Бабето е класен злодей, но явно Еда ще й свие сърмите в даден момент. Лично аз не мога да повярвам какво видях в този епизод, но вместо да се ядосвам, се смея с глас в момента. Турските зрители сигурно ликуват. 😅😅😅

И аз започнах да ги приемам така всичките недоразумения в този епизод!
Ами то от яд  и гняв или смях, по-добре второто!

Общи условия

Активация на акаунт