Отговори
# 675
Трябва да призная , че фрага ми вдъхна минимална надежда . Много ми хареса крошето.

Благодаря на АЛЕКС И АЛИ . Heart ДА Е БОГАТА И БЛАГОДАТНА НОВАТА ГОДИНА !!!

# 676
  • Монтана
Алекс, моля те за твоите преводи на сцените между Серкан и Еда!...
Когато можеш!

# 677
  • In the light side of the Moon!
ето крушето от кого е и за кого е!!!!

А Асена е по средата, опитвайки се да балансира 😂

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1345483555858735104

# 678
  • София
Ама Серкан бей, бива ли така хамалски да се удря принц, бе?? Да го бяхте поканили на фехтовка. И там да му направите едно туше за чест и слава. За сърцето на любимата ханъма. Wink

# 679
В туитъра към Асена повечето туитове са с главни букви, много са и набрали феновете явно..

# 680
Мислех да не се изказвам прибързано още по време на епизода и да дам шанс на финала и едва след това да кажа нещо, ако ми/не ми хареса…Ама то това що за финал беше!? И като гледам не само аз съм разочарована… Не съм очаквала, че в готиния и свеж, забавен, романтичен летен сериал, който ме разтоварваше и развеселяваше,  ще има такъв тъп епизод. Още от фрагманите не успяха да ми грабнат вниманието и като сядах днес да го гледам нямаше никакво вълнение или интерес за някоя сцена. Единствено вашите предположения за тайна сватба ми харесваха и на това се надявах и аз…Но вместо това гледах един скучен, на моменти досаден епизод. Не стига че от 10 епизода насам главните герои, между които видиш ли би било хубаво да има романтика и красива любовна история (защото сериалът е ромком?), но не – те са разделени и само измислят и пълнят сериала с нови и нови дразнители и драми, които след днес не знам и как ще се развият. Та супер епизод - Еда и Серкан се разделиха за 15ти път, Серкан беше в затвора, единственото хубаво нещо бе сън, пълнеж с трите А-та, които и на мен са ми супер безинтересни, на баба ти Семиха подлите планове, нахалницата Балджа, а накрая и откачен дубайски принц. И това ако за новите сценаристи е ромком, в който романтиката се изразява в „предложение за брак ама на сън“, а комедията в две големи жени, хлътнали и лигавещи се с някакъв дето го знаят от 2 дена, ами ще ме откажат. Можеше просто да минем и без този епизод по моето скромно мнение. Дори на мен, дето не съм гледала турски сериали и не им знам клишетата и драмите (та нямам претенции), този епизод ми дойде в повече.
Докато пиша всичко това, даже рекламите са минали и фрагмана са пуснали. Ще си спестя мнението за него, че още съм под афект от финала на епизода и не искам да си правя прибързани заключения. Просто мечтая за епизод, в който бабата ще си хване Балджата,принца, италианеца и ги води в Мардин, да ги развежда и да им показва там мардински забележителности, да си сърбат мардински чай, онзи да им готви и да им се лигави и да си живеят дълго и щастливо далеч от нашите.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 00:00 от Bella98

# 681
  • Монтана
Трябва да призная , че фрага ми вдъхна минимална надежда . Много ми хареса крошето.

Благодаря на АЛЕКС И АЛИ . Heart ДА Е БОГАТА И БЛАГОДАТНА НОВАТА ГОДИНА !!!

И аз така! Няма да се откажа, най-вече заради двамата талантливи млади актьори!
Керем заслужава моята подкрепа!
Каквото и да стане, дори разочарована, пак ще ги следя сериите!

# 682
Ако може Еда да е малко по-смела и този път да надхитрят бабата и Балджа.
Със Серкан да измислят план , но първо трябва Еда да признае на Серкан. Ама като я познавам май няма са стане.
Искам по-някакъв начин Серкан да разбере за шантажа, и да включи на режим"отмъщение" и после да накаже Еда както той си знае за дето не му се е доверила въпреки че си обещаха да не крият нищо един от друг.

Серкан разбра, че бабата шантажира Еда, но не знае, че шантажът е с ареста-неговия и на баща му.  И той не очакваше, че неговата борбена Еда ще се поддаде на шантаж и няма да сподели с него...

Може Серкан да се е досетил за шантажите, но и Еда е глупава , признай на Серкан той ще измисли нещо.
Относно фрага, единственото хубаво и интересно беше крушето на Серкан.
Какво ли има в този плик който Еда открива в сейфа на баба си?
Дано епизода да е по интересен от колкото днешния.
Гадната Балджа как се мазни на Серкан, тая жена глупава ли е не разбирали, че Серкан я използва за да ревнува Еда.
А тоя принц май ще излезе малко " ку ку"

# 683
Ами, учтиво се извини момчето ни и класно го цапардоса...

# 684
ЕдСер влезе в тренда на Румъния за първи път Simple Smile

Revolving Hearts

# 685
  • София
Всички интернационални фенове ще си мрънкаме, защото няма и помен от летния ни лежерен, романтичен и забавен сериал. Така е. Ама, момичета, дайте да се стегнем. Замислете се - зима е. Сега е сезонът на драмите. Да изкараме до пролетта - тогава ще имаме лъч в тунела. А през лятото - пак ще се завърнем в жанра ромком. И ще приключим през август със захаросан финал, че и серии бонус (след сватбата) ще ни дадат, за да си изкупят вината за тези 18381929192030 епизода на разделени ЕдСер. И аз като Асена ви казвам “чакайте”. 😅😅 И един реторичен въпрос - сещате ли се за друго турско дизи, в което ГГ да са били заедно само 2 епизода от 25?! 🤔

# 686
  • Кърджали
викаш - не му липсва възпитание Simple Smile Simple Smile

vai1, разбира се. Но първо да ми мине яда Simple Smile

Че няма ад спра да гледам, няма.Керем ще го гледам каквото  и да напишат като сценарий.Но ще мрънкам. Ако развалят образа на Серкан няма им простя.

# 687
Епизодът  беше скучен и тъжен, но това е нашия сериал. Фрагът ме обнадежди. Дано от този епизод да  започне ново начало, на повече положителни емоции. Еда и Серкан да се борят за любовта си. И те ще се борят.

# 688
  • In the light side of the Moon!
той на дамата се извини. Много джентълменско цапардосване беше 😂

# 689
  • Монтана
Всички интернационални фенове ще си мрънкаме, защото няма и помен от летния ни лежерен, романтичен и забавен сериал. Така е. Ама, момичета, дайте да се стегнем. Замислете се - зима е. Сега е сезонът на драмите. Да изкараме до пролетта - тогава ще имаме лъч в тунела. А през лятото - пак ще се завърнем в жанра ромком. И ще приключим през август със захаросан финал, че и серии бонус (след сватбата) ще ни дадат, за да си изкупят вината за тези 18381929192030 епизода на разделени ЕдСер. И аз като Асена ви казвам “чакайте”. 😅😅 И един реторичен въпрос - сещате ли се за друго турско дизи, в което ГГ да са били заедно само 2 епизода от 25?! 🤔
Бро, донякъде ми е смешно, но твърдо заставам в редичката ти!

Общи условия

Активация на акаунт