Звездни компромати - Януари'21

• 318 505
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 105
ЧНГ на всички.
И отново прекрасен встъпителен пост.Има доста впечетляващи продукта,които с удоволствие бих опитала.
Филма на Ники Илиев не ми хареса, а имах големи очаквания.Повечето от актьорите  ги харесвам,но нещо  липсваше.Може и да е от ограничения бюджет.Всички говореха много странно- не разбирах какво казват-шепнат,после викат и говорят много бързо. Голямата дъщеря на Башар много добре играе,само трябва да изправи стойката .

# 106
  • русе
Жени Живкова по БТВ , някои я обезобразил .
Защо се подлагат на такива интервенции , незнам прилича на подпухнала лелка😡

# 107
Да. И аз се изплаших като я видях тази сутрин.  Чудя се кой я е обезобразил, че да не отида случайно при него. Няма лошо да се пипва с мярка, всяка жена иска да запази младостта дълго, но при нея е ужасно.

# 108
Жени Живкова никога не ми е била симпатична. И една сериозна и сърдита е вечно.

# 109
  • софия
Не знам защо канят персони като Жени Живкова. Нито е име в модния бизнес, нито е умна, за да има какво да се научи от нея. Ако не беше фамилията, щеше да е поредната посредствена наследница червена номенлатурка. Изглежда потресаващо. Дори и да е близка с ББ, това, че в национален ефир обяснява как не може да му каже "господин Борисов", а той е МП, независимо от всичко, показва и нивото на въпитание, и на мислене, което (не) притежава.
Това интервю е старо.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 10:25 от zvаnchе

# 110
Живкова нещо се е активизирала, май миналата седмица имаше друго интервю с  нея, там каза, че я канили за вице на Радев. Да не се готви за политическа кариера, само тя липсва там.

# 111
Албена Михова при Мон Дьо, не успях да я позная, добре че е гласът й.

# 112
Хареса ми филма Завръщане, но аз обичам страстно българско кино. Голям фен съм на Орлин и Бойко. Не харесвам Ники Илиев. Кадиев ми е безразличен, Башар също. Децата му страшно приличат на него.

# 113
Аз попаднах снощи само на финала на филма и ми допадна. Не ме дразни никой от актьорите, така че с удоволствие ще се върна да го изгледам отначало днес.

# 114
  • софия
Пуснах да гледам Завръщане. Един и същи сценарий сниман с различно име. Добре, че са Бойко и Орлин, донякъде и Сашко, но като цяло, за сега, е като мозъчна операция.
Обичам Пловдив 💚
През '94. нямаше модерните момчешки прически с перчем, дразнят ме такива малки "детайли".

Доп. Изгледах го и не си промених възприятието. Изкуствено представени "диалози" (в НАТФИЗ не успяват да ги научат на естествено представяне), вечният сценарий на всички филми на Никито, плосък, липса на внимание към детайлите, само Саня Борисова липсва, но родата на Бахар е достойно застъпена.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 12:58 от zvаnchе

# 115
Дони даде голям материал на жълтурите.
А Чачов отдавна не е кмет на Стрелча.

# 116
Аз пък евала и правя. Мъж, който няма смелостта да се раздели достойно с жена си, а е " готов за консумация" със селските моми точно това заслужава.
Чачов не е кмет, но след изборите е станал заместник кмет. Та все тая.

# 117
Голям селтак тоя! Четеш му писанията и са толкова банални, ужас. И явно едната е омъжена от 30 години ама не го бърка

# 118
50 cent също има свои марки алкохол

Скрит текст:
партньорство с Beam Suntory за Effen Vodka

През 2018 пуска своя собствена марка шампанско  "само за победители" с име Le Chemin du Roi. Бутилката е с 14 каратов цар (от шаха)

през 2018 и с Branson Cognac

# 119
Голям селтак тоя! Четеш му писанията и са толкова банални, ужас. И явно едната е омъжена от 30 години ама не го бърка

Тя е сегашната (временната, до избори)  кметица,  
тя го е назначила за зам.-кмет, защото  имал какво да даде на хората и селото/общината ....

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 11:45 от eau

Общи условия

Активация на акаунт