Звездни компромати - Януари'21

• 318 732
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 520
бебчето на Капчикова с гащеризон от Пепко (бях взела същото на моето бебе), а уж сме много ВИП
Скрит текст:

# 2 521
  • Glasgow
Аз и панталон подобен на нейния имам от пепко от паундленд тук за 3 паунда 🤭що пък не

# 2 522
  • Бургас
бебчето на Капчикова с гащеризон от Пепко (бях взела същото на моето бебе), а уж сме много ВИП
Скрит текст:

Добре са облечени и не разрбах иронията.

# 2 523
Но няма угодия-ако бебето беше облечено с маркова дрешка Ася щеше да е позьорка, като е облечено от пепко-ехидни коментари, че не е вип..

# 2 524
Какво като е от Пепко, може да е подарък, от някоя баба например.

# 2 525
Дрехите нямат общо с ВИП-а.

# 2 526
те и бг "виповете" нямат нищо общо с випа

# 2 527
  • София
Видео чат между Антъни Хопкинс и Джоди Фостър по повод 30 годишнината на "Мълчанието на агнетата".
Джоди изглежда много добре.
Скрит текст:

# 2 528
И това е вярно.

# 2 529
И това е вярно.
това имах предвид ...
имат претенции за вип и най-често държат на показност - маркови дрехи, коли, курорти ... и хоп изведвъж дрехи от Пепко (нямам нищо против дрехите от там, както казах купила съм същото на моя син)

# 2 530
  • Бургас
Много богати хора си ходят с дрехи от Зара и това не ги прави по-бедни и по-мало ВИП.
Който си го има,си го има.
Не знам коя е Ася,но коментарите не ги разбирам.Едното няма нищо общо с другото.

# 2 531
  • На морето!
Поздравления на Капчикова за избора на дрехи за децата си. Винаги (с малки изключения) се е отличавала от средностатистическата "златка".

Лили Иванова е изтрила абсурдните си снимки от ФБ страницата си
Скрит текст:

# 2 532
  • Sofia
Даже и испанската кралица Летисия носи Зара.

# 2 533
В темата за Съни Бийч пък се беше включвал Иван, за да обеснява нещо за сериала миналата година. Уж искаше да мине за една от нас 😂 но бързо беше разкрит от наблюдателни мами... Та сигурно двамата с Ирина четат тука, може и някой фалшив профил да имат

# 2 534
  • София
Много богати хора си ходят с дрехи от Зара и това не ги прави по-бедни и по-мало ВИП.

Между Пепко и Зара разликите в цените са поне 2 пъти, по-скоро 3.
Което, разбира се, не означава, че не харесвам продуктите и цените на Пепко. Особено за толкова малки деца, които като облекат нещо 2-3 пъти и вече им станало малко. Пепко имат много симпатични неща като дизайн, но им куца качеството.

Общи условия

Активация на акаунт