Звездни компромати - Януари'21

• 318 655
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 865
Леле, ма то на тортата даже пишело " best batinkov"

# 2 866
Не, никакъв ппример не ми е.
Но не виждам и защо трябва да се казва със снизхождение, че е била сервитьорка.
Ами каквато ни държавата, такива ни и бизнесмените за съжаление.

# 2 867
  • На морето!
Виж, за такива, които са стартирали като детски учителки (примерно), не съм чувала. Те все детски учителки си остават.
Данчето Фандъкова е учител по професия и именно така започва кариерата си. 😉

# 2 868
  • София
Не мога да си представя как някой ще предпочете онова смугло и недоразвито уоанаби пред Петя Славова.
И какво като е била сервитьорка Петя? Трябваше от директор на банка ли да започне кариерата ѝ?
И аз поне съм срещала доста повече хора, които са били сервитьори или бармани и в последствие са завъртели бизнес и са изкарали пари.
Виж, за такива, които са стартирали като детски учителки (примерно), не съм чувала. Те все детски учителки си остават.
Щом толкова години се оправя Петя, значи има акъл.

А аз много кадърни хора започнали от нулата, катерещи се успешно нагоре и в един прекрасен момент спънати и оставени до едно ниво, защото са мислещи и отстояващи правилните позиции. И много такива, които знаят как и къде да подлагат, станали велики, но грам не разбиращи от това, в което са велики.

# 2 869
Данчето Фандъкова е учител по професия и именно така започва кариерата си. 😉
И какъв бизнес има Фандъкова?
Защото аз за бизнес говоря.

# 2 870
Държавен 😂

# 2 871
  • Viena
Леле, ма то на тортата даже пишело " best batinkov"
Тя и тортата е една...? Егати претенциите,както казваше баба ми:"На гол тумбак-чифте пищови"

# 2 872
  • София
Може и да е с повече реални пари от Петето Close

# 2 873
Е то на повечето ни бизнесмени бизнесите им са държавни- на ти тва куфарче и бегай да ставаш бизнесмен. Ние после ще те потърсим да видим как се справяш.

# 2 874
# 2 875
Много контакти се създават точно в заведенията. Нямам предвид интимни контакти, а бизнес връзки.

# 2 876
И както си вървяла сервитьорката към ресторанта и едно червено куфарче бам! я ударило по главата
            откъс от българска народна приказка

# 2 877
  • Sofia
Петя Славова няколко пъти съм я слушала в интервюта и като заговори е със странен тембър и нищо не и се разбира...

# 2 878
И както си вървяла сервитьорката към ресторанта и едно червено куфарче бам! я ударило по главата
            откъс от българска народна приказка
Oх, ама и ти си една не романтична! Grin Стихове пишела и бам! намерила си меценат! Grin

# 2 879
  • Rock & Roll feeling ...
Бохо, Айс, благодаря за инфото Flowers Hibiscus

Уж съм си тук, че и в бгМамето, ама те на ... Освен по тв покрай някакъв обир веднъж, не съм я срещала по-отчетливо и категорично, нито по новините, нито в темата.

д-р Софиен Риахи с арабски или еврейски произход е ?

Общи условия

Активация на акаунт