Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 950
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 225
Ами нали казват, че и храната влияе...знам ли?
Газирано не пие. Доктора също го забрани.
Млякото ако го замествате има много алтернативи. Бадемово, кокосово, оризово, овесено ядково, но не и соево, заради реакциите с хормоните от него.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 14:27 от Анонимен

# 226
Много сте писали пак, сладурки. Няма да се връщам назад, дано не изпускам нещо важно Simple Smile
Използвах на макс днешния ден, чист въздух, приятели, природа ... Още една неделя (само) и пак в коловоза.

# 227
Я направо давайте тук рецептата против акне. Дъщеря ми по време на първата бременност се опъпчи по лицето. Ходи при един проф.д-р,чл.кореспондент...Изписа ѝ скъпи та прескъпи мазила - ефект почти никакъв. А имаше перфектна кожа.
А иначе и аз знам, че при акне е добре да се спре прясното мляко и.. пилешкото, защото е бъкано с хормони.
Никой не може да ме убеди, че на тинейджър (особено на тях!) не му дреме, че има пъпки по лицето. Читав дерматолог и то в кожна клиника, където се правят процедури  трябва за дъщеря ми, според мен. Но без ежедневно поддържане няма да се размине.

Ох, така ми се иска да "въздъхна" нещо... Моля се за спокойствие и сила, които да предам нататък Heart

# 228
Донси, жива и здрава да си! Днес ми даде стимул да подхвана иглите. Отдавна не бях правила нищичко. Ето резултата. Колието го избродирах, изпрах, изгладих и сглобих днес. Намацах го с лак и още съхне. Картичката е от преди, но утре заминават при една страхотна жена. Нямаше как де се видим преди Коледа, затова ще си получи подаръка сега.
Скрит текст:
Дегустирах кокошката със зеле, станала е чудна и на всичко отгоре тийна се излъга да опита от зелето и рече "ма то било вкусно". А добро утро чадо. Та май и кисело зеле прояде, сега остава да започне да яде и чушки, но две чудеса в една година множко ще дойдат.

# 229
Гледам " Хубава жена" по Нова. Много любим филм с най- любимата ми актриса, усмивка 24 карата. Много я харесвам Джулия Робъртс.
И понеже пуканки не обичам ям сладка баница. Ще е хубаво, ако само на дупето ми се лепи, никъде другаде. Ще стана като латинките. Но надали.

# 230
  • Euskal Herria
Разкошни подаръци! А когато са правени и с желание за обичани хора...
Съни, аз затова хич и не се качвам на кантара сега. Подозирам, че и у нас ще е:

# 231
Уинд, голяма си майсторица 😍

Моля, не говорете за кг и кантари Sad  Моят се правя, че не го забелязвам.

# 232
Аааа..ми покрай огледалото кат минаваш, жомаш ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Мен то по ме плаши от кантара 🤣👻👻👻🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

# 233
  • France
Аз, на тази тема, по-добре да си мълча Cry

# 234
Аааа..ми покрай огледалото кат минаваш, жомаш ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Мен то по ме плаши от кантара 🤣👻👻👻🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️
Малко съм недоскив и се любувам отдалеч. Тамън съм 😃

# 235
Няма страшно, само да не е както казва един приятел "Опитах се да стъпя на кантара, но той избяга под дивана!"
Стои ли мирно, всичко е наред! Joy

# 236
Донси, покрай теб и аз хванах губерката. В началото на декември хвърлих гоблена, защото реших, че е крайно време да изплета на малката топъл пуловер. По Коледа го завърших и сега се завърнах към шиенето, благодаря ти. Повече от година го боцкам, на приливи и отливи. Надявам се до Великден да го приключа.
И аз гледам Хубава жена. Любим филм.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 12:49 от Camille Clo ♥

# 237
Eй майсторки сте! Аз един диамантен налепих,много е успокояващо. Трябва да си поръчам пак.
Гледам и аз Хубава жена! Класика! ❤

# 238
  • Euskal Herria
Нямам нерви за гоблените. Обаче нещо за украса - колкото е по-пипкаво, толкова повече ме успокоява, докато го правя. Особено при работа с хартия... Или с рисуване.

# 239
И аз.Пия бира,ям шоколад.Кантар нямам.Все тая,още ми става пижамата.
Попаднах на една много яка тема,много мило ми стана.

Общи условия

Активация на акаунт