Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 928
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Ами нали казват, че и храната влияе...знам ли?
Газирано не пие. Доктора също го забрани.

# 211
И аз мисля като Тета. Никакъв джънк не ядеше братовчеда, то тогава и нямаше...

# 212
Мистик, може да го замени с кисело мляко. Хубаво е и една микробиология да пуснете, може да е някой -кок (стрептокок, стафилокок и т.н.).

# 213
Абе казват, ама...нали нещо трябва да кажат.

# 214
  • Countryside
Мистик, махни млечните, това от козметичка го знам и в много случаи помага. В мюслите може да слага ядково мляко, което харесва. Даже на мен са ми по-вкусни мюслите с мляко от кашу.

Хормони, хормони, но си спомням на моя приятелка в гимназията с доста силно акне, пи антибиотик по схема, после маза някъкъв антибиотик на прах сума ти време, даже години май, разтваря се в спирт, но не помня името. Само с масови продукти против акне няма да стане, понякога иска лечение и то с АБ, ако е станало бактериална инфекция. Ако се съмняваш в назначеното лечение, посетете друг дерматолог. Има и процедури, почистване на лице и т.н., не бих оставила детето да си образува комплекси заради едно смотано акне...

# 215
Мистик, моят съвет е второ мнение от дерматолог и правилна козметика. Навремето преди сто години, една дерматоложка ми обясни, по право ми се накара че си бях и нахакана пуберка, че правилната рутина за почистване на кожата и добрата козметика, изключително много помагат за акнето. 

# 216
АБ с ГОДИНИ за мен е безумна тъпотия. Тая имунна система ще му трябва и после, че да я скапва за едни пъпки.
На първия преглед пародонтолога ми обясни точто това - АБ ще помогне за проблема ти, но не е вариант, защото няма как постоанно и продължштелно да се взема. Ще ти реши проблема със зъбите, но ще ти скапе всичко друго.

# 217
  • Пловдив
Да...казват, че само с мазане не става, трябва и външно.
Имаше златист стафилокок в гърлен секрет, но го излекувахме.
За сега няма комплекс (да чукна на дърво), даже не иска и да го мацотя...щото не помагало.
Ама кат вземат да ме питат кво му давам и мажа ли го и откачам Confused

Ще мине, знам че е период, ама все пак...

# 218
Верно ли те питат. Много нетактичен народ значи...къде си врат гагата, не разбирам.

Мистик...тва да му е проблема на детето.

# 219
Моя приятелка дълги години се бори с акне. Запознахме се на по 20-ина години. От тийн, та до към близо 30г. все с акне си ходеше. Оказа се бактерия, излекува я, спазваше хранителен режим плюс страшна хигиена - смяна на калъфка през ден, миене на коса преди да се е омазнила, всяка вечер измиване на лицето с качествена козметика...оправи се. После и белезите оправи с разни процедури и за 2-3 години лицето ѝ стана като на порцеланова кукла.

# 220
  • Пловдив
Тете, да...и аз така викам. Ама все пак...пробвам. чета, мажа, чистя, караме се че няма такива типично женски навици Simple Smile и добре, че не му е фикс идея, че и това не е ок.

Мерси на всички!
Отиваме на трапеза пак... Simple Smile

# 221
  • Оптимист по принуда
Млечните изобщо не са за пренебрегване, даже напротив, първо тази промяна в диетата трябва. Мистик, пробвайте да ги спрете и в комбинация с правилната терапия ще има ефект.

Балонче, радвам се, че е добре бебчо.

Тетка, добри родители и баба и дядо сте вие Heart

Разходихме се днес с малката, после половин час кал от обувки мих.

# 222
  • sf
Бабълс, с какво ги пра дрешките?
И моята щерка на 19г е, има акне. Водих я на кожен, даде козметика, ама тц, няма файда. Дано се прибере края на месеца за поне месец-два, ще я водя пак някъде.

# 223
Мистик,едно шишенце салицилов спирт вземаш и един блистер хлорнитромицин. Те са капсулки,отваряш ги и изсипваш прахчето в спирта. Разбиваш добре и мажеш само дето има пъпки. Изсушава кожата,после трябва да маже крем.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 22:40 от Anyyyone

# 224
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оставихме децата да търчат в двора на училището. С майката на другарчето на моя син си говорим, идва към нас един тийн - "Извинете, пушите ли?", аз жизнерадостно - "Не, но имам запалка, и ако искаш може да подпалим нещо!".
Избяга стреснат нанякъде.

Общи условия

Активация на акаунт