Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 911
  • 4 221
  •   2
Отговори
# 195
  • sf
Че за кой друг?! Аз имам да разхождам рокля на слънчогледи. 😁

# 196
Много крив ден ми е днес. Много.
Всичко ме нерви.  🤕🧐🧐🧐

Отивам да се изкъпя🛀🛀🛀🛀

# 197
При нас е само една идея по хладно от предните дни.Сбърка се времето.
Даре,това са мъжки номера,не му е тежко,ама да не мие.Една глътка,една хапка.

# 198
Аз сложих тестото за пица в пекарната,след малко ще е готово. Ходихме до магазина,бая студ си е.
Хич не ми се ще да застудява,ама зима е все пак. Дават го и сняг да валне.

# 199
  • Пловдив
Аз още не мога да се стопля Confused мм по къс ръкав.Пих 2 бусколизина. Пикам през 15мин..бъбреците пак се обаждат.

За тия 2мес.на смени ли ще караме на морето? Grinning  че аз толкоз не мога. На пек не издържам...тряя нЕкой да ми прай ветрец с палмово листо Stuck Out Tongue Winking Eye

Момичета, уместно ли е да дам АБ на тийна заради тия пусти пъпки? Имам една рецепта от лекар, която така и не изпълних.

# 200
Бебълс, нъл за нашта банда резервира лятоска ?
Мислим еднакво! Sunglasses

# 201
Мистиче,аз знам една рецепта със спирт и АБ,ако искаш ще ти я напиша. Много доволни имам от нея. И аз се мажа ако имам някъде.
ММ прави компа на едни хора,дето винаги му дават подаръци,ама днеска се оляли. 😂

А има и един буркан домашен мед! 😁
След малко ще реша коя бутилка да отварям. 😂

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 18:54 от Anyyyone

# 202
Като нема деЦки за Малдиви така се случва, па добре сте дошли няма да ви върна Stuck Out Tongue Winking Eye
Смейте се вие ама цените на Дюни са по зле от тез на Малдиви. Rolling Eyes
Мистик, за антибиотична паста за акне знам, ама АБ не знам. Може би консултация с още един дерматолог няма да навреди.
Тете, завиждам на дъщеря ти, такава всеотдайна баба Hug
Тая марка дрехи,половин България и не само, я ползва ама а де, и пред магазините им опашки има, кофти късмет живи и здрави. Бебо си отспива днес, майка му си направи палачинки и пие кафе.

# 203
Мисте,  колко зле е акнето?

# 204
Абе давай, щом лекар ги е предписал, че така се комплексират децата... един братовчед имах, дето много страда от акнето, и знам. Sad

# 205
  • Пловдив
Ами незнам как да го определя Confused  ама не ми харесва. Средна работа според мен. По едно време беше намаляло...червени и подкожни има, рядко с връхче.
И аз мислех за оше един кожен...а от АБ се въздържах щото си мислех да го избегнем, ама...
Храни се добре, не с джънк.
Мисля да спре пр.мляко да пробвам...ама тр.да измисля заместник заради мюслите сутрин.

Ени, напиши ми я.

# 206
Много кофти проблем е акнето и надали ще мине с един АБ. Ще ти пиша лс, да не спамим тук.

# 207
  • Euskal Herria
Соево мляко? Или без лактоза?

# 208
  • Пловдив
Соево мляко? Или без лактоза?
соево не..не било добре за подрастващи.

# 209
Едва ли има общо с храната. От хормоните си е.

Общи условия

Активация на акаунт