Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 909
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 180
Каква тишина!Спите ли,гугутки златни?

# 181
Тъкмо си пуснах кафе. Нещо ми е мързеливо, едно такова...

# 182
  • Euskal Herria
И аз съм на първото кафе. Главата ме наболява, гърлото ме дразни... надявам се да се оправя скоро. Този път навреме си пих хапчето, чакам да подейства.
Днес обявявам деня за мързелив Simple Smile
Шантаво време - дъжд, градушка, сняг, слънце... и всичко пак отначало. Обявиха, че настъпва полярен студ за областта - 6 градуса е. Гледам отсреща планината - върховете белеят.

# 183
  • sf
Гледам "Шоколад" и завиждам 🤣
Скучно ми е, писнА ми да се търкалям по дивана. Уж започнах пак режим и само за сладко си мисля.

# 184
Днес уж лекичко преходче щяхме да правим, близо 13 км. станаха. Не си усещам краката.

Скрит текст:

# 185
Янче,  какво взе за гърлото?
Донс,  да вземеш и да ни организираш, м? Sunglasses Никога не съм се качвала на самолет.
Разходихме се ние, взехме пица за вкъщи и сега дишаме тежко.

# 186
И днес няма да готвя. Докато не изядат руската, млечната и пържолите, аз ще мързелувам.
Днес ММ яде от руската, а аз мия чиниите. И го зървам как тръгва да прибира чинията с две вилици салата в нея. Аууу, как набрах. Викам му, де нАпъни се и я дояж. Все аз дояждам, баси, как да отслабна?!
Хем искам да извадя гоблена, хем ме мързи. Докато се ориентирам в схемата... Ох, искам, ама нямам желание.

# 187
  • Пловдив
Искам и аз в Милано! Simple Smile
То всъщност бях на косъм март да купя билети за там или Барселона и хоп! туриха стоп на кратките разходки...
Така по-миналия януари за РД ходихме в Рим... ееех, спомени! Heart Eyes

Изкъпах се и полегнАх...обикаля народа и навън е ужас! Ходих за подарък и се уплаших направо. Взех на дяте дюнери, а ние само сме закусили...пазя се за довечера Grinning

# 188
  • sf
Ти на косъм, а аз бях купила и до Милано, и до Мадрид, изгоряха ми и двете пътувания, ама здраве да е!

# 189
  • Euskal Herria
Сирос, хексоралетен имам, запасила съм се от България. И един ибупром синус взех. Не знам дали пак ми се е възпалил синузита, или нещо съм настинала.
Скрит текст:
Това виждам от прозореца:

опитах да увелича

Пак ще пътуваме, момичета! И на мен ми липсват разходките. Тук имаме ограничения за придвижване - само в рамките на общината. И то по необходимост, не за туризъм.

# 190
Ние сме дежурни по внуците. Закъсняхме за разходката - слънцето се скри. Жалко, че пак ще сме затворени вътре. Искаше ми се да потичаме на въздух. Оплаквам се!

# 191
Аз ръчках малката да излезем, към обяд, тя се запъна нещо. Преди 5 минути заяви, че иска колело да кара. Но няма начин. Слънцето се е скрило почти, а утре май го дават валежно. Вече е студено на вън.

# 192
  • Countryside
Ех, тетка хубаво е с внуци! Спокойно, разходки тепърва ще има!

Яна, другия път от България си вземи клеева тинктура, пчелен прашец и прополис на капки, ще се изненадаш каква чудесна работа вършат! А са и много евтини при нас, докато по белия капиталистически свят хем трудно се намират, хем са цифра.

Ние доволно се разходихме, времето беше разкош, леко хладно, но много слънчево, едно облаче нямаше на небето. На усойните места обаче наистина имаше скреж. Чак не ми се вярва, че от утре го дават да вали, откъде ще ги довее тия облаци?

Бабълс, радвам се, че бебето е добре! Обаче какви са били тия дрехи, големи боклуци продават значи, хем за бебета...
А я кажи за Хапартамента на морето, че и аз търся такава далавера за 2 месеца, за цената на 10 дена хотел Joy

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 18:03 от Г-жа Букет

# 193
И ние се пуснахме пл центъра ама като видях колко хора има рязко свихме в малките улички. Покара малкия колело и се прибрахме.

# 194
Бебълс, нъл за нашта банда резервира лятоска ?

Общи условия

Активация на акаунт