Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 895
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 165
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не е с лепене. Шие се. Някои съм закачила по стените, но имам цяла торба в шкафа. То кефа ми е повече докато ги шия, ама тая серия с градовете ще си я кача в хола да си ги гледам, че така ми се пътува, пътува, пътува...
О, Донси, само ако знаеш как си ми подпалила фитила за пътуване... Не е било да те прочета и да не ми се загреят петичките за едно подхврък и пиене на кафе нейде из Италия, примерно Simple Smile  
За гобленарстване нямам шанс - хващат ме щръклиците. Изпробвано.

Пийк, аз също смятам, че още е раничко за зъбки на нашето дребосъче, ама дядо му твърди, че нещо му "драскало" на пръста. Аз нищо не усетих Simple Smile, но детето много често си слага ръката, ръкава, одеалцето, че дори и блузката някак натиква в устата. Биберон или чесалка не ще.
Моя син изкара първо зъбче в края на трети, началото на четвърти месец. На около 1.8 години беше изкарал всички зъби.
 И ми се ходи някъде, чак ми иде на ревна. Sad В Италия никога не съм била, мъжа ми е бил във Верона и Венеция, един приятел е живял и работил в Милано, като почне да разправя, ми пали фитилите 😂

# 166
Блеснало е едно слънце и Св чудя на къде да поемем. Хем ми се ходи някъде, хем главата ми тежи. Ама утре го дават да вали, та, днес в денят

# 167
  • Countryside
Ооо, Италия където и да отидеш е разкош! Била съм в Рим, Неапол, Флоренция и в Сицилия. Такова кафе и сладолед правят, мммм, само за това си струва разходката! И пиците на грамаж в Рим и Неапол бяха разкош! По-хубави от заведение и какви опашки имаше.... и навсякъде народ, народ, едвам се виждат забележителностите на снимката Joy .... Венеция и Верона също са ми в листата, Милано и езерата тоже, ама да видим кога ще е, май няма да е тази година... иначе това лято ми се ще голяяяма лятна почивка, планина и море, така по седмица и на двете поне. Да видим какво ще стане с корона вируса, вярвам вече е омръзнал на всички и народа ще се разщъка, само да има полети и да няма затворени граници и карантини. Иначе почваме подред опознай родината със 100-те обекта Joy

Бебълс, като нищо са зъбки, по спомен и моята изкара първо зъбче на 4-5м.

И при нас е слънце и ще палим кънките за разходка, че от утре го дават да вали.

# 168
  • sf
БНД ми взе колата, тъй че вместо до Панчарево, ще разходя дупе и куче до Заимов. 🤣
Сега има полети до Милано за 10 евро. Само чакам малко вируса да се свие и хващам. 😄

# 169
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
БНД ми взе колата, тъй че вместо до Панчарево, ще разходя дупе и куче до Заимов. 🤣
Сега има полети до Милано за 10 евро. Само чакам малко вируса да се свие и хващам. 😄
А на влизане в Италия вероятно има тест и карантина?

# 170
  • France
И аз следя за малкото Балонче. Много е лошо така, да не знаеш какво му има на бебо.
Тази вечер почти не съм спала. И сега все едно, че имам олово в главата.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 11:46 от Philomena

# 171
  • sf
Не съм проверявала, ама сигурно да. Надявам се обаче до март да я махнат. Билетите до Милано по принцип са евтини, не е само заради ситуацията сега.

# 172
Баща ми от 15-20 години живее в Италия,така и не съм ходила. Всъщност не съм излизала извън БГ. 😣 А така ми се ще...
Пак сънувах кошмари. Писва ми!
От снощи ми се върти една идея за работа,ама ще трябва да го обмисля хуубаво,а и да намеря финансиране. 😂 Почти невъзможна кауза,ама знае ли човек.
Ся ще подхващам ОИ,че бая работа ме чака.

# 173
Слънце, но си е студено навън. При нас поне. Вчера така се подлъгах, без шапка излязох, добре че суитчера е с качулка, че я налупих. Но си беше хладно, щом и ММ го потвърди.
Днес ще е пак цепенак, щом имаше скреж по  коли и покриви сутринта в 8.

# 174
Здравейте момичета,  малкия е добре, било е от дрехите 99%, да си имам 100 на ум другия път.Обрина се детето почти цялото, та не ми се размина ходенето до болница, но пък съм очарована колко внимателни бяха всички. Поспахме и двамата сутринта.
Големи красоти тия гоблени, така и не се научих да шия. Flushed
А как ми се пътува леле как ми се пътува. Италия ми е любимата дестинация. Не мога да мисля за полети вече, но пък почивката на морето лятото е уредена, вчера резервирах апартамент за 2 месеца за цената на хотел за 10 дена, ама предполагам са му трябвали пари на човека сега и веднага. Не съм толкова симпатична, за да ми направят такава отбивка нарочно Grinning Joy

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 11:45 от Анонимен

# 175
Балонче, радвам се, че е бил малкия дявол.
Много ми хареса "резервирах апартамент за 2 месеца". Blush

# 176
Ужас,какви са били тези дрехи?!!! Дано бързо му минава на детето! За почивката благородно завиждам! За съжаление тази година за нас почивка няма да има ☹️😤😠

# 177
  • София
Балонче, добре, че вече знаеш причината!

Тетчице, дЕдо Тетка може и да е прав за зъбчето. Моята щерка започна да показва първо зъбче точно на 4 месеца. Но докато поникне цялото минаха почти два месеца.

Мислих, мислих за Коледа и Нова година да купувам ли подаръци за учителките в училище и се отказах покрай короната. Но сега детето ще направи по една картичка. Помня, че за 15 септември госпожата беше пратила мейли до родителите, че няма да се обиди, ако не й подарим букети и ако някое дете много държи, може да й нарисува картичка.

# 178

Е те точно това изречение ми се е забило в главата!
Понеже нямам опит с търсене и резервиране на билети с тази цена, и вариант сутринта излитам - вечерта си кацам в София обратно, моля ти се от сърце - дай ми знак когато видиш такова нещо Heart
    "Донси = пиене на кафе в Милано" - така ми е пиннато в главата Simple Smile

# 179
  • sf
Ех, тетка, този вариант вече не е възможен, защото нито wizz, нито ryan имат ранен полет, както беше миналата година. Сега всички полети са следобяд и трябва да се нощува там, но пък има съвсем прилични ношувки за 30-40 евро, ако не се държи на суперлукс.

Общи условия

Активация на акаунт