Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 878
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 150
  • sf
На финала съм, съвсем малко от фона остана. Туй е "Лондон". Вече уших "Париж" и "Берлин". А другата седмица чакам "Рим" и "Венеция", че ме сърбят ръцете. 😁
Скрит текст:

# 151
  • Пловдив
Добро...то събота било?
Мерси за кафето, Сис!

Начи не сме се наспали от оная година Grinning Няма спане и тва е...а довечера сме на РД на близка приятелка.
Снощи пак до 11 и после уж ми парят очите, па няма заспиване Confused
Мрън...

Елиф...и аз вчера тва си думах...как понеделник иде, а не искам да го видя.

Донси, от тия с лепенето ли са? После къде ги окачваш?

# 152
За мен е важно, че няма мъгла. Иначе е студено, наистина по колите скреж има. Гледах брошурата на К., любимия кашкавал на децата е с 28% намаление, само днес, ще чакам да приключи коридора и ще ходя.

# 153
Жестоко ме цепи тиквата и е заради зъб Sad трябва да ходя, няма мърдане . Направо не се търпи тая болка Sad

# 154
Донс, много красив!
Добро утро!

# 155
  • sf
Не е с лепене. Шие се. Някои съм закачила по стените, но имам цяла торба в шкафа. То кефа ми е повече докато ги шия, ама тая серия с градовете ще си я кача в хола да си ги гледам, че така ми се пътува, пътува, пътува...

# 156
Оо...готин е гобленът.

Абе..има ли някакви тайни кодове, че синко с тия легота ще ни фалира. Че и от скъпите иска. Рових снощи, ама нъцки. Озон, емаг гледам...

# 157
  • Пловдив
Тета, а къде ги реди тия Лего? Отделна стая ли имате? Simple Smile

# 158
Ох, Тета, на голямото му подариха подводница за 70 кинта.. голяма игра играе с нея ама си представям как след седмица ще е разпиляна навсякъде. За това отлагам много, много във времето купуването на Лего, че после една заплата ще отива само за това.

# 159
А, отделна стая...в хола. На мен не ми пречат, защото съм на дивана основно в тази стая Joy

# 160
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мили хора, от Великден апартамента под диагонал при нас се ремонтира.Тропа се почти всяка събота и неделя. ПИСНА МИ. Знам, че нямат право, и все пак опитвам се да проявявам разбиране, но и на 31 къртиха, и на 1, и днес почнаха...Мъжа ми, лорд Валънтайн, не дава и дума да се издума да се разправям! Мрънкам си, просто.
 Балонита, как е бебока?

# 161
Не е с лепене. Шие се. Някои съм закачила по стените, но имам цяла торба в шкафа. То кефа ми е повече докато ги шия, ама тая серия с градовете ще си я кача в хола да си ги гледам, че така ми се пътува, пътува, пътува...
О, Донси, само ако знаеш как си ми подпалила фитила за пътуване... Не е било да те прочета и да не ми се загреят петичките за едно подхврък и пиене на кафе нейде из Италия, примерно Simple Smile 
За гобленарстване нямам шанс - хващат ме щръклиците. Изпробвано.

Пийк, аз също смятам, че още е раничко за зъбки на нашето дребосъче, ама дядо му твърди, че нещо му "драскало" на пръста. Аз нищо не усетих Simple Smile, но детето много често си слага ръката, ръкава, одеалцето, че дори и блузката някак натиква в устата. Биберон или чесалка не ще.

# 162
Ехаа, Донси, очите ми останаха, а аз съм фен на пейзажи и животни. Ще ме накараш да извадя моя. Замразила съм го от... шест години.
Аз пък вчера си поръчах... пъзел от 1000 части, от Озон. От известно време ми се реди пъзел, да си размърдам мозъчните гънки, че хептен закърняха. И за късмет снощи ми излезе реклама на пъзелите.
А, добро утро сега!

# 163
Дано малкото балонче да е добре.
Аз ида да се оплача - от себе си. Значи толкоз русо чудо не сте виждали. Уж съм технически грамотна, но с тоя телефон не мога да се преборя. Инсталирах си приложение за четене на книги, свалих си книга в разчитаем за приложението формат. До тук добре, нАли. Да, ама не. Уж файла е свален, а в изтегляния пише празно. Като вляза там има две икони едната е стрелка сочеща надолу, всъщност това е папката за изтеглени файлове. Другата иконка е едно тикче - отметка. Като кликна на нея виждам изтегления файл. Този файл мога да го отворя или изтрия. Първо ми даваше избор с какво да го отворя, пробвах с приложението за четене на книги, но то квичи, че в папка изтеглени файл няма. после кво бутках, кво натиснах идея си нямам вече като дам опция отвори и директно ме хвърля във вътрешно хронилище на телефона. Ръчках, бръчах един час, нищо не мога да направя, нито да върна опцията свален файл да бъде отворен с приложение по избор. Абе, големият пак ще ме погледне изпод вежди и многострадално ще измрънкя "оф, бе маме".
Та отказах се от битката с техниката, залостих едно домашно пиле с кисело зеле в гювеча, ще го забравя за 4-5 часа във фурната да се готви и сядам като Донси да шия. Донси тази поредица и много хубава, аз обаче минах на дребосъци - бижута, играчки, разделители. Имам и няколко големи гоблена, започнати и чакащи довършване, ама коги ще да е и аз не знам.

# 164
Добро утро!
Балонче, как е детенцето? Дано е спало спокойно и наистина да е било от дрехите. Може освен това, че са нови и да не са му били удобни. Дано не е било нищо сериозно и вече да е спокойно бебенцето.
Донси, много е хубав гоблена.
Пия си кафето с канела и после ще излизаме на разходка в парка.
Спокоен ден на всички!

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 10:48 от Sunnyhobi

Общи условия

Активация на акаунт